Κι άλλα κολωνάκια στην οδό Ερυθρού Σταυρού

 Κι άλλα κολωνάκια στην οδό Ερυθρού Σταυρού

Σήμερα τα ξημερώματα δημοτικοί υπάλληλοι επανέρχονται στην οδό Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να τοποθετήσουν κι άλλα κολωνάκια στο μέσω του ρεύματος κυκλοφορίας προς το Φάληρο. Έτσι τα κολωνάκια θα χωρίζουν το ρεύμα σε δύο διαφορετικές λωρίδες, υποχρεωτικής πορείας, από το ύψος του ΙΚΑ μέχρι τον κόμβο Φαλήρου.

Προς το παρόν το μέτρο φαίνεται να βοηθά την κίνηση των αυτοκινήτων, όχι πάντα, καθώς σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής οι τροχονόμοι τηρούν τους νέους κυκλοφοριακούς κανόνες στο δρόμο, γεγονός που εξυπηρετείται κι από τα κολωνάκια, όταν όμως στην περιοχή της Ερυθρού Σταυρού, δεν υπάρχουν τροχονόμοι, η αυθαιρεσία συνεχίζεται.

Για το ίδιο θέμα σχολίασε στο διαδίκτυο ο πρώην δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. Ανήρτησε δύο φωτογραφίες στην ίδια περιοχή, σχολιάζοντας ως εξής:

«Μέσα στον ορυμαγδό των εθνικών εξελίξεων ας ασχοληθούμε ξανά με κάτι τοπικό. Δύο φωτογραφίες: Η οδός Ερυθρού Σταυρού προχθές (με διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, αναρχία και ταλαιπωρία) και σήμερα. Αν εφαρμοστούν όλες οι προβλέψεις της μελέτης του έργου, όλα θα πάνε πολύ καλά. Η διοίκηση του Δήμου μας να προχωρήσει με συνέπεια και θάρρος και θα επιβραβευτεί».

Διαβάστε επίσης