Κλείνει ο Ρουμάνος τερματοφύλακας Μαριάν Μεκέα

 Κλείνει ο Ρουμάνος τερματοφύλακας Μαριάν Μεκέα

Βάρος στην απόκτηση 4 παικτών που θα κάνουν τη διαφορά

Από το απόγευμα της Τρίτης βρίσκεται στην Καβάλας και προπονείται με τον ΑΟΚ, ο 23χρονος Ρουμάνος τερματοφύλακας Μάριαν Μεκέα.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκτηθεί. Από τη στιγμή μάλιστα που στη συγκεκριμένη θέση ο ΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει μόνο τον Τιγγερίδη.

Ο Μεκέα έμεινε ελεύθερος από την Τούρνου Σεβερίν, ομάδα της Α` Εθνικής Ρουμανίας. Εκεί ήταν προπονητής ο Αλέκος Αλεξανδρής.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη με τα χρώματα της Αρλο Σλατίνα, της Μινερούλ Λουπένι και της Κραϊόβα.

Στα υπόλοιπα εξακολουθεί να προπονείται με την ομάδα ο Βασίλιεβιτς, ενώ οι δοκιμές ξένων παικτών συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Κόσμος πάρει και έρχεται στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο ΑΟΚ πάντως δίνει μεγάλο βάρος στην απόκτηση των 4 παικτών που δικαιούται πάνω από 24 ετών. Οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι γνωστά ονόματα που θα κάνουν τη διαφορά. Θα είναι παίκτες επιπέδου… Σουπερ Λιγκ. Ο ΑΟΚ ήδη έχει κάνει επαφές με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ενώ εξετάζει και άλλες προτάσεις που έχει από μάνατζερ παικτών. Αυτοί οι παίκτες θα έρθουν στην Καβάλα, προς το τέλος του μήνα.

*Πήρε Χατζηλαζαρίδη

Σε μια ακόμη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή προχώρησε ο ΑΟΚ. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό Σωκράτη Χατζηλαζαρίδη που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα νέων της Skoda Ξάνθης.

Ο Χατζηλαζαρίδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Ακρίτα Νευροκοπίου Δράμας. Πέρσι κλήθηκε στην Εθνική Παίδων.

*Ενδιαφέρον για Αχείμαστο

Ο ΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου Παναγιώτη Αχείμαστου που μάλιστα προπονείται με τους υπόλοιπους. Εχει αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο, στον Τηλυκράτη Λευκάδας και πέρσι στη Ζενίτ Τσάσλαβ, ομάδα Β` Εθνικής της Τσεχίας.

*Το ρόστερ μέχρι τώρα

Μετά και τις τελευταίες προσθήκες το ρόστερ του ΑΟΚ είναι διαμορφωμένο έως εξής.

Τερματοφύλακες: Τιγγερίδης, Μεκέα.

Πλάγιοι αμυντικοί: Ρεβυθόπουλος, Κάπατζης

Κεντρικοί αμυντικοί: Γκαρακλίδης, Χατζηλαζαρίδης.

Ανασταλτικοί μέσοι: Ντουτσαρίδης, Γαβριηλίδης, Ντομί, Καπνόπουλος, Τσομπανόπουλος.

Επιθετικοί μέσοι: Αρτσε, Μέρτος

Πλάγιοι επιθετικοί: Καζαντζίδης, Ντόσης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Επιθετικοί: Θεοδωρίδης, Μπρατσιάνι, Μπολόσης.

Φυσικά θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Κυρίως παικτών πάνω από 24 ετών. Ο ΑΟΚ σε αυτήν την κατηγορία έχει δικαίωμα να αποκτήσει τέσσερεις στον αριθμό.

*Με Κεραυνό Πέρνης και Νέστο τα πρώτα φιλικά

Οριστικοποιήθηκαν τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας του ΑΟΚ.

Το πρώτο θα γίνει το Σάββατο που μας έρχεται στο γήπεδο της Πέρνης, με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό. Το δεύτερο στις 31 Αυγούστου στη Χρυσούπολη με το Νέστο.

Στα πλάνα είναι και ένα φιλικό με τη Δόξα Δράμας.

*Φτηνά εισιτήρια διαρκείας από 50 μέχρι 100 ευρώ

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΚ θα κυκλοφορήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι οι τιμές πολύ προσιτές για τους φιλάθλους. Υπάρχει πρόθεση από τη διοίκηση της ΠΑΕ για διαρκείας από 50 μέχρι 100 ευρώ.

Τα 50 ευρώ θα είναι για τους συνδέσμους ενώ τα 100 ευρώ θα είναι για όλο τον κόσμο.

Βέβαια θα υπάρχουν και τα V.I. P γι` αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν με περισσότερα χρήματα.

Επίσης υπάρχει σκέψη φέτος να ανοίξει πάλι η θύρα 4 πάνω από τα αποδυτήρια. Το λεγόμενο πέταλο, που ήταν ανοιχτό στη Σουπερ Λιγκ. Όλα αυτά τις επόμενες μέρες.

*Συμβιβάζονται ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για το Περιγιάλι;

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται συνάντηση αυτές τις μέρες ανάμεσα στις διοικήσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για το γήπεδο του Περιγιαλίου. Μάλλον οι δυο πλευρές θα τα βρουν και ο ΑΟΚ θα κάνει 2 η 3 προπονήσεις στο Περιγιάλι.

Αυτό θα είναι ένα καλό νέο, αφού οι σχέσεις των δυο πλευρών πρέπει να καλυτερέψουν.

 

Διαβάστε επίσης