• 19 Μαΐου 2024,

«Κλειστή» σύσκεψη τοπικών φορέων

 «Κλειστή» σύσκεψη τοπικών φορέων

Νωρίς χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καβάλας κλειστή σύσκεψη τοπικών φορέων με βασικό θέμα την προστασία του ντόπιου τουριστικού προϊόντος.

Ουσιαστικά ήταν μία συζήτηση για τα πρόσφατα επεισόδια από πλευράς «Πατριωτικής Κίνησης» σε βάρος του τούρκου προξένου στην Κομοτηνή. Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη δήλωσαν τις ανησυχίες τους για τις συνέπειες αυτού του επεισοδίου, σε σχέση με την τουριστική προοπτική της περιοχής. Η σύσκεψη έμεινε μακριά από τα μέσα ενημέρωσης, στα οποία δεν επετράπη ούτε καν να πάρουν φωτογραφίες. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες αυτή προκλήθηκε από το επιμελητήριο και συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Χριστ. Μιχαλάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Μ. Κοσκερίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Γερομάρκος, ο εκπρόσωπος των ξενοδόχων Φ. Πούλος, ο εκπρόσωπος των εστιατόρων Μ. Κων/νίδης, αλλά και στελέχη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, όπως ο Γ. Παναγιωτίδης κι ο Παν. Αγγελίδης.

Λόγω του ότι υπάρχει μυστικότητα γύρω από τα συζητηθέντα, κυρίως για το τι θα γίνει από δω και πέρα, δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες και για το τι συζητήθηκε αλλά και για το τι αποφασίσθηκε. Εάν υπήρξαν αποφάσεις!

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η συζήτηση στην ίδια βάση πρόκειται να συνεχισθεί σε μία νέα συνάντηση που θα γίνει σύντομα.

 

 

Διαβάστε επίσης