Κούρεμα εμείς , τρίτο πακέτο στήριξης αυτοί !

 Κούρεμα εμείς , τρίτο πακέτο στήριξης αυτοί !

Φαγώθηκε η Μέρκελ να μας κόβει τον βήχα όσο αφορά το νέο κούρεμα που θέλουμε να γίνει στο χρέος μας προκειμένου αυτό να γίνει πραγματικά αντιμετωπίσιμο αφού μέχρι σήμερα παρά τα όσα έχουν γίνει δεν υπάρχει φώς στο τούνελ.

Υπάρχει μόνο αίμα , δάκρυα και ιδρώτας.

Οι έλληνες θέλουν το νέο κούρεμα να γίνει αφετερία ενός καινούργιου ξεκινήματος αλλα οι Γερμανοί το βλέπουν διαφορετικά.

Εμείς το βλέπουμε ως ξεκίνημα και οι Γερμανοί ώς φινάλε αφού ενδεχομένως ένα νέο κούρεμα θα ξεμπερδέψει τα πράγματα και θα βάλει τέλος στα κερδοσκοπία σχέδια των Γερμανών που θα το επαναλάβω απο την κρίση της Ελλάδας βγάζουν λεφτά.

Για τον λόγο αυτό και η Ευρωπαϊκή Ένωση συγκρούεται με το ΔΝΤ που βλέπει οτι απαιτείται ένα νέο κούρεμα εφόσον η Ελλάδα τηρήσει τις υποχρεώσεις της.

Οι Γερμαμοί που βλέπουν οτι οι έλληνες είναι κοντά στο να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που τους έχουν επιβάλει τα γυρνάνε αφού θέλουν με κάθε τρόπο να μας αποθαρρύνουν όσο αφορά το νέο κούρεμα που ίσως θα είναι και το σωτήριο.

Οι απάντηση της Μέρκελ στις φωνές τις ελληνικές για λύση εδώ και τώρα με νέο κούρεμα είναι οτι θα τα δούμε όλα στα μέσα του 2014.

Και πώς θα φθάσουμε κυρά Μέρκελ μέχρι τα μέσα του 2014 ;

Μάλιστα δεν μιλάει για κούρεμα η προεκλογική κυρά Μέρκελ αλλα για το ενδεχόμενο να βγεί ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα.

Προτιμούν αντί να μας κουρέψουν και να τελειώνουμε να μας δώσουν νέο δάνειο για να έχουν να παίρνουν.

Το παιχνίδι με εμάς να πληρώνουμε και αυτοί να μαζεύουν τους αρέσει και δεν πρόκειται να το εγκαταλείψουν εύκολα.

Καλοκαίρι 2013 τέλος !

Το άλλο που πρέπει να μας απασχολήσει είναι το φινάλε του καλοκαιριού που έρχεται υπο συνθήκες πολύ νορμάλ για την εποχή γιατί το φετεινό καλοκαίρι ο καιρός ήτανε δροσερός.

Ηταν το καλοκαίρι των ανέμων.

Κάτι σαν την Μαριάνθη των ανέμων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός μέχρι και την εκπνοή του Αυγούστου θα είναι καλός και θα είμαστε παραλία.

Ξεκινάνε τα τρίποντα …

Να ξέρετε οτι απο την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα τρίποτα μπάνια αφού ένα μπάνιο στην θάλασσα κάνει για τρία.

Αυτό συμβαίνει απο 1 Μαϊου μέχρι 31 του ίδιου μήνα και απο 1η του Σεπτέμβρη μέχρι όσο πάει.

Υπάρχουν άνθρωποι που τους βοηθάνε οι συνθήκες και οι η ψυχολογία τους και δεν σταματάνε τα μπάνια με το τέλος του καλοκαιριού και έτσι γίνονται χωρίς να το καταλάβουν χειμερινοί κολυμβητές.

Έρχεται το σεντόνι …

Μπράβο στον ΠΑΟΚ για το 1-1 μέσα στην Γερμανία απέναντι στην Σάλκε που είναι πολύ καλή ομάδα και απο τις καλύτερες της Γερμανίας.

Ο ΠΑΟΚ στο β’ ΄μέρος της συνάντησης ήτανε πολύ καλός και μπορεί με μια καλή παρουσία στην άδεια ΤΟΥΜΠΑ σε 15 μέρες να κερδίσει το εισητήριο για τους ομίλους τους τσάμπιονς λίνγκ.

Μόνο επιτυχίες απο εδώ και πέρα …

Ο Ατώνης Σαμαράς και ο Μπένι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δούνε τι θα κάνουν με τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Έχοντας πάντα στο μυαλό τους το ενδεχόμενο πολιτικού ατυχήματος που τους υποσχέθηκε η Μέρκελ για τους δικούς της λόγους θα πρέπει οι χειρισμοί τους να είναι λεπτοί και διακριτικοί για να μην έχουμε άλλα.

Το δίδυμο που θέλει να χρεωθεί την σωτηρία της Ελλάδας θα πρέπει απο εδώ και στο εξής να μην κάνει λάθος επιλογές γιατί η κοινωνία είναι στα όρια της και να κερδίσει με την μαγκιά της το νέο κούρεμα που θα μας κάνει πραγματικά βιώσιμους.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να διατηρείτε τις θερμοκρασίες σταθερές.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης