• 19 Μαΐου 2024,

Κυρίαρχος του ντέρμπι ο Ηρακλής και 5-0 επί της ΑΕΚ

 Κυρίαρχος του ντέρμπι ο Ηρακλής και 5-0 επί της ΑΕΚ

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Με ηγέτη τον Κώστα Άγγο που πέτυχε χατ τρικ, ο Ηρακλής ήταν κατά πολύ ανώτερος από την ΑΕΚ.

Πέτυχε μια άνετη νίκη, μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Αντίθετα η ΑΕΚ απογοήτευσε. Δε δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία. Το ντέρμπι το παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι και όλος ο… ΑΟΚ. Προπονητικό τιμ και διοικούσα επιτροπή.

Το 1-0 στο 12` με πλασέ του Άγγου από πολύ κοντά. Το 2-0 στο 29` μετά από σέντρα του Προβατίδη, πρώτη κεφαλιά του Τσότρα και δεύτερη του Άγγου. Γκολ με εξαιρετικό συνδυασμό. Το 3-0 στο 38` με άπιαστο ωραίο σουτ του Βαλαβανόπουλου. Στο 72` με σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κώστας Άγγος πραγματοποίησε το 4-0 και το σκορ έκλεισε στο 90` με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Χατζηκυριάκου.

Ο Ηρακλής είχε ευκαιρίες στο 20` με σουτ του Σπυρίδη που βρήκε τον Στερνιώτη και κατέληξε κόρνερ, στο 49` με κεφαλιά του Σολακίδη που απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή με κεφαλιά ο Ελευθεριάδης, στο 50` με τον Αγγελίδη που αστόχησε από τα 3 μέτρα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσότρα και στο 63` του Χατζηκυριάκου που δε βρήκε στόχο. Σίγουρα ο Ιγνατιάδης έμεινε σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του, αντίθετα ο Γκιόκας πρέπει να προβληματίστηκε σε μεγάλο βαθμό, αφού η ΑΕΚ δεν είχε ούτε μια τελική προσπάθεια.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ηρακλής: Ευστρατίου, Ντομί 46` Χατζηκυριακού, Ρουμελιώτης, Σολακίδης, Σιαματάς, Σπυρίδης, Βαλαβανόπουλος, Σ. Αγγελίδης, Άγγος 77` Κουτσικοβαγγέλης, Τσότρας 65` Κιτσώνης.

ΑΕΚ: Χαδόλιας, Ελευθεριάδης, Π. Σεμερτζίδης, Τομπούλης, Στερνιώτης 46` Μαλαμίδης, Ισα 74` Ταταλιάς, Πανταζίδης, Τσιτσόπουλος 60` Παπαγιάννης, Δεληγιάννης, Λευθέρης, Αντωνάκης.

 

Διαβάστε επίσης