Κυριακή ανοιχτή Βουλή

 Κυριακή ανοιχτή Βουλή

Μέχρι και Κυριακή λειτούργησε η ελληνική βουλή προκειμένου να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο που αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης που φθάνει τα 2,8 δις ευρώ.

Λεφτά που θα τα πάρουμε μέσα στον μήνα Μάη και σίγουρα μετά τις 10 του μήνα.

Για το χαράτσι στο τέλος ακινήτων για άλλη μια φορά ο Στουρνάρας είπε οτι όπου υπάρχει χρήση ρεύματος υπάρχει και χαράτσι.

Κάποια στιγμή πέρασε απο το μυαλό τους να βάλουν το συγκεκριμένο χαράτσι και στα γιαπιά που είναι στα μπετά αλλα η φωνή της λογικής τους σταμάτησε.

Να έχετε υπόψη σας οτι γιαπιά που έχουν το λεγόμενο εργοταξιακό ρεύμα πληρώνουν το χαράτσι κανονικά και με τον νόμο.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό , το θέμα είναι οτι για άλλη μια φορά προκειμένου να πάρουμε τα λεφτά της επόμενης δόσης κάναμε όλα αυτά που ήθελε η τρόϊκα η οποία φεύγοντας είπε και έναν καλό λόγο.

Ο Τόμσεν που είναι και ο επικεφαλής της τρόϊκας μετά το ξεβράκωμα της ελληνικής κυβέρνησης δήλωσε οτι οι έλληνες τα πάμε καλά και οτι το πρόγραμμα θα πετύχει.

Μετά απο 2 αποτυχημένα ΜΝΗΜΟΝΙΑ έχουν το θράσος να μας πούνε οτι το 3ο θα πετύχει και οτι κάποια στιγμή θα έρθει και η ανάπτυξη.

Και όλους αυτούς τους φουκαράδες που τους παρέσυραν τα δύο πρώτα λανθασμένα ΜΝΗΜΟΝΙΑ στον οικονομικό και φυσικό θάνατο που θα τους βρούμε για να τους φέρουμε πίσω κύριοι της τρόϊκας ;

Η κρίση δεν είναι ένα κιλό κυμάς που κάνεις λάθος στο ζύγι και τον χρεώνεις για 1,5.

Η κρίση αυτή με την διάρκεια αρμένικης βύζιτας πήρε πολλές ελληνικές ψυχές που δεν αντέξανε τον εξευτελισμό και βάλανε με τραγικό τρόπο τέλος στην ζωή τους.

Αλλα για αυτούς τους ανθρώπους που περάσανε την θηλειά στο λαιμό τους δεν γίνεται κουβέντα.΄

Οταν με το καλό περάσει αυτή η κρίση κυριολεκτικά γιατι μέχρι σήμερα έχει περάσει μόνο στο μυαλό του Σαμαρά ΄και μετρήσουμε τις αυτοκτονίες απο το 2009 μέχρι και σήμερα δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας το νούμερο που θα ακούσετε.

Τέλος πάντων η ουσία είναι για να μην ξεφεύγουμε οτι η βουλή όταν είναι να ψηφίσει νέα μέτρα και δεσμεύσεις απέναντι σε αυτούς που μας κυβερνάνε ανοίγει την βουλή ακόμα και Κυριακάτικα.

Πάμε με ταπείνωση και κατάνυξη για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ και το ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ

Σήμερα είναι Μεγάλη Δευτέρα και εύχομαι να ζήσουμε όλοι με την κατάνυξη που απαιτείται την εβδομάδα των παθών και να φθάσουμε λυτρωμένοι στην ανάσταση του θεανθρώπου και το ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ.

Φέτος περισσότερο απο κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη μια πραγματική ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλα τα επίππεδα.

Βουτιά την ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ

Ο καιρός είναι πάρα πολύ καλός και αν δεν κάνατε την βουτιά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε θα την κάνετε σίγουρα το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης που το θερμόμετρο θα φθάσει ακόμα και τους 30 βαθμούς.

Η θάλασσα έχει πάρει την καλοκαιρινή της όψη και δεν είναι ΄λίγοι αυτοί που τόλμησαν να βουτήξουν.

Οχι μόνο βούτηξαν αλλα γούσταραν κιόλας αφού η θάλασσα, αν κάνεις καλή προπόνηση πρίν μπείς είναι σε υποφερτή θερμοκρασία.

Είτε έτσι , είτε αλλιώς η πρώτη βουτιά δεν αργεί.

Το αισθανόμαστε , την βλέπουμε να έρχεται (την βουτιά).

Κατα τα άλλα φυσιολογικά απο σήμερα οι ρυθμοί πέφτουν και οι εντάσεις εκτονώνονται.

Μπαίνουμε στην μεγάλη εβδομάδα την εβδομάδα των παθών και νομίζω οτι οφείλουμε να μην κάνουμε χειρότερα τα πράγματα απο ότι είναι.

Δεν πέρασε

ο ΠΑΟΚ …

Πρίν απο τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα πίστευα οτι αν περνούσε ο ΠΑΟΚ θα υπήρχε πρόβλημα αφού δεν είναι εύκολο να κάνεις ζάφτι 25 χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Η πρώτη που χάρηκεγια τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ ήτανε η ελληνική αστυνομία που θα είχε και τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους σε περίπτωση που το ζευγάρι του τελικού ήτανε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας Τρίπολης που πέρασε στον τελικό μπορεί να μην έχει το βαρύ όνομα του ΠΑΟΚ αλλά έχει πολύ καλή ομάδα και θα χτυπήσει το παιχνίδι.

Αγωνιστικά έτσι όπως είναι σήμερα ο Ολυμπιακός μπορεί εύκολα να χάσει το κύπελο απο τον φορμαρισμένο Αστέρα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι είναι και πονηροί.

Σίγουρα θα πάμε καλύτερα αλλα δεν ξέρουμε πότε και πόσο καλύτερα.

Οι κυβερνητικοί λένε οτι τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης θα αρχίσουν να φαίνονται απο το φετεινό καλοκαίρι που περιμένουμε ρεκόρ αφίξεων ξένων τουριστών.

Μακάρι να είναι έτσι …

Λοιπόν αυτά και καλή ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης