Κόσμος μέσα κι έξω από τις τράπεζες!

 Κόσμος μέσα κι έξω από τις τράπεζες!

Λειτούργησαν πρώτη φορά χθες οι τράπεζες και στην πόλη της Καβάλας. Η κατάσταση ήταν ίδια στα ΑΤΜ πολύς κόσμος όμως ήταν και μέσα στα τραπεζικά καταστήματα. Υπήρχαν δύο ουρές. Μία έξω απ΄ την τράπεζα, στο ΑΤΜ και μία δεύτερη μέσα στην τράπεζα όπου οι πελάτες εξυπηρετούνταν με χαρτάκι σειράς προτεραιότητας.

Καμιά φορά η ουρά ήταν τριπλή καθώς υπήρχε ουρά και στην πόρτα εισόδου στο κατάστημα, ειδικά όταν υπήρχε πόρτα ασφαλείας.

Πολλοί πελάτες των τραπεζών βρέθηκαν χθες στα τραπεζικά καταστήματα, που επαναλειτούργησαν, μόνο και μόνο για να διατυπώσουν διάφορες ερωτήσεις, σχετικά με την προθεσμιακή τους κατάσταση και τον τρόπο που μπορούν να πληρώσουν χρέη τους προς το δημόσιο, δάνεια κ.λ.π.

Οι τραπεζοϋπάλληλοι με λίγα λόγια έπρεπε να ενημερώσουν περισσότερο εντός του καταστήματος παρά να εξυπηρετήσουν. Πάντως μέχρι το μεσημέρι χθες τα περισσότερα τραπεζικά καταστήματα στην Καβάλα εξυπηρετούσαν τους πελάτες τους, δίνοντάς τους το ποσό των 60 ευρώ, όχι μόνο στα ΑΤΜ αλλά και στα γκισέ, μέσα στα τραπεζικά καταστήματα. Ως ανάμνηση της προηγούμενης κατάστασης έμειναν έξω από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο στην οδό Ερυθρού Σταυρού, είκοσι περίπου πλαστικές καρέκλες, που ο δήμος Καβάλας θα πρέπει να απομακρύνει, ενώ συμπτωματικά χθες άδειασε από τον εξοπλισμό της η τράπεζα που λειτουργούσε στην οδό Δαγκλή και Φιλικής Εταιρίας, πρώην Πανελλήνια Τράπεζα που στο μεταξύ αγοράστηκε από την Τράπεζα Πειραιώς.

 

 

 

Διαβάστε επίσης