• 19 Μαΐου 2024,

Λαϊκό γλέντι με παραδοσιακούς χορούς

 Λαϊκό γλέντι με παραδοσιακούς χορούς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Συνοικίας του Αγίου Λουκά διοργάνωσε το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου στο πάρκο της συνοικίας, λαϊκό γλέντι με παραδοσιακούς χορούς.

Ψήθηκαν και καταναλώθηκαν πάρα πολλά σουβλάκια. Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο, η γιορτή απολύτως πετυχημένη.

Στη σκηνή χόρεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου του Αγίου Λουκά, του Οφρύνιο και η Πολιτιστική Στέγη Κρηνίδων, που έκανε την έκπληξη και τη διαφορά χορεύοντας χορούς από την Κρήτη.

Η υπεύθυνη του συλλόγου του Αγίου Λουκά κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν το σύλλογο, γράφοντας τα μικρά παιδιά στα τμήματά του. Από το Σεπτέμβρη ο σύλλογος θα λειτουργήσει με τμήματα παραδοσιακών χορών για μικρά παιδιά.

Η εκδήλωση δεν είχε επιτυχία και δεν θα πραγματοποιούνταν αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί μας, είπαν από το μικρόφωνο οι εκπρόσωποι του συλλόγου κι ευχαρίστησαν ονομαστικά έναν – έναν τους δώδεκα χορηγούς μαζί με τον κ. Νέστορα Θασίτη που είχε τη ευθύνη της μουσικής κάλυψης της εκδήλωσης.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά όπου κληρώθηκαν δύο δώρα, έπιπλα βεράντας αξίας 250 ευρώ κι ένα διήμερο ταξίδι στο Μπάσκοβο της Βουλγαρίας.

 

Διαβάστε επίσης