• 7 Μαΐου 2024,

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου της διοικούσας επιτροπής Θεόδωρος Μήτρας στους 93,7: « Όλοι μια γροθιά για το καλό του ΑΟΚ»

 Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου της διοικούσας επιτροπής  Θεόδωρος Μήτρας στους 93,7: « Όλοι μια γροθιά για το καλό του ΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής έκανε στους 93, 7, ο Θεόδωρος Μήτρας.

Έστειλε ενωτικό μήνυμα, ζήτησε τη στήριξε της τοπικής κοινωνίας και τόνισε ότι θα υπάρχει μια ομάδα με Καβαλιώτικο προφίλ στο ρόστερ. Επίσης χαρακτήρισε πολύ καλό το γεγονός ότι συνεχίζει το έργο του, στην Καβάλα, ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του.

Ερώτηση: Τελικά αποδέχτηκες την πρόταση για τη θέση του προέδρου ενώ στην αρχή φαινόσουν κάπως διστακτικός.

Απάντηση:  Αυτό είναι η αλήθεια. Πάντοτε είσαι διστακτικός, όταν γίνεται αυτό το πράγμα. Ο ΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει. Δεν έχω την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι τίτλοι, είμαι άνθρωπος των πράξεων. Να προσπαθήσουμε να τρέξουμε μαζί, αυτή την ομάδα.

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ, έχει πρόεδρο και είναι ο κ. Κανάκης.

Εγώ θα είμαι πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής στο ποδόσφαιρο. Ο ΑΟΚ έχει και άλλα τμήματα. Γίνεται μια διοικούσα επιτροπή στο ποδόσφαιρο με τους ανθρώπους θα βάλουν τα χρήματα, με τους παλαιμάχους και με τον ερασιτέχνη που έχει τη σφραγίδα. Αυτή η διοικούσα επιτροπή έχει ως μέλημα να τρέξει την ποδοσφαιρική ομάδα, στη Γ` Εθνική.

Εγώ θα είμαι μέσα και θα είμαι ο υπεύθυνος.

Ερώτηση: Εχει κάποια συγγένεια ο Θεόδωρος Μήτρας με τον παλιό πρόεδρο του ΑΟΚ;

Απάντηση:  Ο Γιάννης Μήτρας ήταν ο αδελφός του παππού μου.

Υπάρχει βαθμός συγγένειας. Ηταν αγαπημένος, ήταν μέλος της οικογένειας.  Από τον ΑΟΚ πέρασαν κάποιοι παράγοντες, που ήταν σπουδαίοι.

Φυσικά ο Γιάννης Μήτρας είναι πρότυπο για μένα. Εγώ είμαι ακόμη στην αρχή. Με χαροποιεί το γεγονός ότι όλοι μιλάνε με θετικά πράγματα για τον Γιάννης Μήτρα ως πρόεδρο του ΑΟΚ.

Ηταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος πραγματικά πρόσφερε. Αν μπορέσω να προσφέρω το λιγότερο απ` αυτό που πρόσφερε ο Γιάννης Μήτρας, θα είμαι πολύ χαρούμενος και θα έχω την αίσθηση ότι έχω προσφέρει και εγώ.

Ερώτηση: Ποιοι άλλοι θα είναι στη διοικούσα επιτροπή;

Απάντηση:  Ακόμη είμαστε στη διαδικασία που προσπαθούμε να σχηματίσουμε αυτή τη διοικούσα επιτροπή.

Να δώσουμε κάποιους διακριτούς ρόλους.  Θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι από τον Ερασιτέχνη, μάλλον ο Βασίλης Βακιρτζής και ο Τάσος Μεταξάς.

Θα είναι άνθρωποι των Παλαιμάχων του ΑΟΚ και θα είναι άνθρωποι που βάζουνε τα χρήματα τους, για να τρέξει αυτή η ομάδα.  Αυτό θα οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα.

Είναι μια λεπτομέρεια ποιοι θα είναι στη διοικούσα επιτροπή, όλοι είμαστε μια γροθιά.

Στα συμβούλια αυτά υπάρχει μια πολύ μεγάλη ενότητα και αυτό με χαροποιεί.

Είναι και ο λόγος που τόλμησα να κάνω αυτό το βήμα και να μπω μπροστά. Οι αποφάσεις είναι ομόφωνες και υπάρχει μεγάλη ομοψυχία.

Ερώτηση:  Συνεχίζει στη θέση του προπονητή ο κ. Ανυφαντάκης.

Απάντηση: Αυτό νομίζω ότι είναι πολύ καλό.  Είναι μια στοχευόμενη  κίνηση.  Ο Κώστας Ανυφαντάκης πέρσι έδειξε έργο.

Άφησε φίλους στην Καβάλα.  Είδαμε με τον κ. Ανυφαντάκη την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ξέρει πλέον την κατηγορία και την ομάδα.

Αυτό που επίσης σχεδιάζουμε είναι να μείνει ένας βασικός κορμός από την περσινή ομάδα.

Το ρόστερ να έχει πολλούς Καβαλιώτες παίκτες.

Αυτό μας ενδιαφέρει. Θέλουμε η ομάδα να έχει ένα Καβαλιώτικο προφίλ.  Θέλουμε τους Καβαλιώτες παίκτες και να βάλουμε έμπειρους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Οι κινήσεις μας θα είναι στοχευόμενες και νοικοκυρεμένες.

Θα έχουν σα στόχο τον πρωταθλητισμό.

Ερώτηση: Ο ΑΟΚ είναι καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό.

Απάντηση:  Δεν το συζητάμε αυτό.  Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό.

Ερώτηση: Αισθάνεσαι ότι το φορτίο είναι βαρύ;

Απάντηση:   Είναι ένα μεγάλο βήμα. Αισθάνομαι όμως σιγουριά, γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που ξέρουνε το ποδόσφαιρο και την Καβάλα. Εγώ αυτό που έκανα πριν θα κάνω και τώρα. Θα προσπαθήσω να συντονίζω και να ενώνω.

Ερώτηση:  Θα γίνει και πάλι ένα άνοιγα στην τοπική κοινωνία για να βοηθήσει την προσπάθεια. Δεν υπάρχει ο πολύ μεγάλος επενδυτής.

Απάντηση:  Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σωστό.  Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έρχονται και μας δίνουν χρήματα για την αρχή, τα οποία μας βοηθάνε στο να φέρουμε τον Ανυφαντάκη εδώ πέρα. Γενικά να κάνουμε μια αρχή.

Από εδώ και πέρα πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Ομάδες υπάρχουν, όταν υπάρχει και κόσμος.  Όταν δεν υπάρχει κόσμος δε γίνεται τίποτα. Πάλι θα ανοιχθούμε, θα βγούμε στο φίλαθλο, στον Καβαλιώτη επιχειρηματία, να βγάλουμε τα διαρκείας, να πάρει ο κόσμος εισιτήρια και να έρθει στο γήπεδο.

Να πάμε πόρτα- πόρτα στους επιχειρηματίες, να διαφημιστούνε, αφού ο ΑΟΚ, είναι το καμάρι της πόλης μας.  Εάν δεν υπάρχει κόσμος, τότε δεν υπάρχει και ομάδα.

Ερώτηση: Το μήνυμα του Θεόδωρου Μήτρα, είναι όλοι μαζί μια γροθιά;

Απάντηση:  Ολοι μαζί μια γροθιά. Είναι σαν να έχεις ένα μικρό καφενείο και κάποιος σιγά- σιγά να προσπαθείς να το μεγαλώσεις περισσότερο. Αυτό είναι το κέρδος, αν βάλεις περισσότερα πράγματα μέσα στο μαγαζί σου.

Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος.

Ερώτηση: Από τους Παλαιμάχους του ΑΟΚ, ποιοι θα είναι στη διοικούσα επιτροπή;

Απάντηση:  Θα είναι μέσα στη διοικούσα επιτροπή, ο Σ. Κατρακυλάκης, ο Λ. Χατζηαποστολίδης, ο Γ. Μαλλιαρός και ο Α. Καρασαββίδης. Πέρσι αυτοί οι  άνθρωποι έτρεξαν πολύ. Έκαναν όλοι μια τιτάνια προσπάθεια.

Πέρσι αρχίσαμε Αύγουστο και όχι τον Ιούνιο. Αυτή είναι η διαφορά.

Δεν υπήρχε τίποτα. Είχαμε ξεκινήσει από το μηδέν. Από μια λευκή κόλα χαρτί.

Πέρσι τρέξανε αυτοί οι άνθρωποι και έκαναν πολύ καλή δουλειά ,  φτάσαμε μισό βήμα πριν το στόχο της ανόδου. Φέτος θα είναι πάλι μαζί μας.

Ερώτηση: Ας ελπίσουμε του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε τον ΑΟΚ, σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Απάντηση: Το ευχόμαστε όλοι αυτό. Να έχουμε πρώτα απ` όλα, μια καλή αρχή.

Διαβάστε επίσης