• 18 Απριλίου 2024,

Λειτούργησε κανονικά το πρωί το 4ο ΕΠΑΛ

 Λειτούργησε κανονικά το πρωί το 4ο ΕΠΑΛ

Κανονικά λειτούργησε το πρωί  το σχολείο του 4ου επαγγελματικού λυκείου Καβάλας. Οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις κι άρχισε το μάθημα. Φαίνεται πάντως ότι οι ισορροπίες στο 4ο ΕΠΑΛ παραμένουν εύθραστες. Όπως φημολογείται οι καθηγητές του σχολείου συζήτησαν την Παρασκευή τα γεγονότα σε αυτό κι έλαβαν αποφάσεις τόσο σχετικά με τις απουσίες, όσο και σχετικά με την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών.

Φημολογείται επίσης ότι οι καθηγητές θεωρούν ότι το σχολείο λειτούργησε όσες μέρες ήταν φιλοξενούμενο στο Περιγιάλι, στις εγκαταστάσεις του 1ου ΕΠΑΛ. Ο σύλλογος καθηγητών του 4ου ΕΠΑΛ προτείνει διάφορα διοικητικά μέτρα, που ουσιαστικά έχει αποφασίσει, ενώ φημολογείται ότι καλεί τους γονείς μαθητών σε συζήτηση και κυρίως αυτών που ήταν πρωταγωνιστές στα γεγονότα της κατάληψης.

Στο σχολείο χθες υπήρχε μία φαινομενική ησυχία. Κανείς όμως δεν ξέρει πως θ΄ αντιδράσουν οι μαθητές, όταν μάθουν τις αποφάσεις των καθηγητών, κάτι που μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε συμβεί. Το θέμα παρακολουθεί στενά και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης