Λεμονίδης: Όχι πωλήσεις στην Kavalaexpo

 Λεμονίδης: Όχι πωλήσεις στην Kavalaexpo

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης, επανέλαβε χθες στην εφημερίδα μας, ότι η έκθεση του Επιμελητηρίου είναι και πρέπει να παραμείνει έκθεση όπου δε θα επιτρέπονται οι πωλήσεις.
Όπως φαίνεται το επιμελητήριο συζήτησε το ενδεχόμενο των πωλήσεων στην έκθεση με τον εμπορικό σύλλογο, δέχθηκε πριν τη φετινή διοργάνωση τις αντιρρήσεις του συλλόγου.
Ο Β. Λεμονίδης που έχει ασχοληθεί με το θέμα και ταυτόχρονα είναι και μέλος της διοίκησης του επιμελητηρίου, πρότεινε και ξαναπροτείνει μία άλλη εμπορική έκθεση του Επιμελητηρίου στην οποία θα μπορούν να γίνονται και πωλήσεις. Ο κ. Λεμονίδης είπε τα εξής: «Η έκθεση του Επιμελητηρίου έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πριν και πραγματικά έχει αναβαθμιστεί, είναι μία έκθεση που έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια τα τοπικά κι έρχονται αντιπροσωπείες από τα Βαλκάνια, αλλά κι από χώρες από πάρα πολύ μακριά. Οπότε είναι ένα γεγονός το οποίο οι προκάτοχοι του κ. Τσατσούλη, αλλά κι ο ίδιος και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, προσπαθήσανε, το αναβαθμίσανε κι έτσι φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Η άποψη του εμπορικού συλλόγου και η απόφασή του είναι να μην επιτραπούνε οι πωλήσεις γιατί νομίζουμε πως θα χαλάσει όλη αυτή η καλή εικόνα της έκθεσης και ότι θα υποβαθμιστεί ως έκθεση, έτσι όπως έχει φθάσει να γίνεται. Μπορούμε να βρεθούνε λύσεις. Είτε γι΄ αυτή την έκθεση, ούτως ώστε να γίνει έτσι ακόμη πιο πλούσια, πιο έντονη και πιο δυνατή, αλλά και να γίνουν κάποιες άλλες εκθέσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, για να μπορέσει ν΄ αξιοποιηθεί και το κτήριο, αλλά και να μπορέσει να μπει εξ ολοκλήρου το εμπορικό κομμάτι σε μία έκθεση, όπως βέβαια υπάρχουνε σκέψεις κατά καιρούς και για άλλες εκθέσεις προϊόντων τα οποία τοπικά βγάζει η Καβάλα και σε πολύ μεγάλο βαθμό».

 

 

Διαβάστε επίσης