• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Μάκης Γιαννίκογλου: « Λίγοι αγαπάνε τον ΑΟΚ, στην πόλη»

 Μάκης Γιαννίκογλου: « Λίγοι αγαπάνε τον ΑΟΚ, στην πόλη»

Αίσθηση προκάλεσαν και οι δηλώσεις του Μάκη Γιαννίκογλου στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με τον Τύρναβο. Ο βασικός τερματοφύλακας του ΑΟΚ, φανερά στεναχωρημένος τόνισε ότι οι παίκτες έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί για τη βαθμολογική θέση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

«Δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών, όλη τη χρονιά. Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης εμείς οι ποδοσφαιριστές, για την κατάσταση της ομάδας. Δεν φταίμε μόνο εμείς.

Δυστυχώς δεν υπάρχει καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Δυστυχώς σε αυτή την πόλη δεν υπάρχουν πολλοί που αγαπάνε την ομάδα. Λίγοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον ΑΟΚ.

Γι` αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση. Λυπάμαι πολύ για τη θέση που βρισκόμαστε, γιατί είμαι και Καβαλιώτης.

Ας αναλάβουν αυτοί που πρέπει τις ευθύνες τους για να πάει αυτή η ομάδα, εκεί που πρέπει και που είναι όπως λένε όλοι στη Σουπερ Λιγκ.

Εγώ με αυτά που βλέπω δεν είναι για Σουπερ Λιγκ. Με 50 ανθρώπους που την αγαπάνε πραγματικά , δε γίνεται τίποτα. Η πόλη δεν στηρίζει την ομάδα.

Λυπάμαι πολύ για τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Δεν θα σας πω ότι κάναμε το καλύτερο, προσπαθήσαμε, ευθυνόμαστε αλλά δεν είμαστε οι κύριοι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης»

 

 

Διαβάστε επίσης