• 21 Μαΐου 2024,

Μάλλον μένουν στο ρόστερ – Σειρά παίρνουν οι: Αμβρόσιος, Κανούλας, Μπρατσιάνι, Μκριτσιάν, Καρύπογλου

 Μάλλον μένουν στο ρόστερ –  Σειρά παίρνουν οι: Αμβρόσιος, Κανούλας, Μπρατσιάνι, Μκριτσιάν, Καρύπογλου

Με την έλευση του Ανυφαντάκη σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη, συνεχίστηκαν οι επαφές με παίκτες που υπάρχει επιθυμία να μείνουν στο ρόστερ.

Έγιναν προτάσεις για να παραμείνουν στην ομάδα ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, ο Θανάσης Κανούλας, ο Αλέξης Μπρατσιάνι, ο Ανδρέας Μκριτσιάν και ο Ανέστης Καρύπογλου.

Ο Αμβρόσιος τη σεζόν που πέρασε είχε 14 συμμετοχές, ο Κανούλας  είχε 25 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 10 γκολ. Ο Μπρατσιάνι αγωνίστηκε σε 27 ματς, πετυχαίνοντας 9 γκολ.

Ο Μκριτσιάν ήρθε το Γενάρη από τη Λαμία και έπαιξε σε 12 παιχνίδια, σημειώνοντας 1 γκολ μέσα στη Δόξα Δράμας. Ο νεαρός Καρύπογλου είχε συμμετοχές μόνο στο κύπελλο.

Είναι φανερό βάση και των άλλων ανανεώσεων ότι ο ΑΟΚ θέλει να κρατήσει το βασικό κορμό, της περσινής ομάδας, εκτός βέβαια από 4 παίκτες που αποτελούν παρελθόν(Γαβριηλίδης, Γκαρακλίδης, Διαμαντίδης, Παρμαξίδης).

Οι πέντε που προαναφέραμε εκτός απροόπτου θα κλείσουν στον ΑΟΚ.  Είναι σε καλό δρόμο οι τελικές συμφωνίες μαζί τους.

 

*Δηλώσεις Ξενοφών Κροκίδη στους 93,7

Χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στους 93,7 ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ,  Ξενοφών Κροκίδης.

Φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα ενώ

Αναλυτικά είπε: « Εγώ βλέπω τον ΑΟΚ να κάνει σταθερά, μετρημένα βήματα σε μια πολύ δύσκολη εποχή. Ο Ερασιτέχνης πήρε τη σωστή απόφαση να συμπορευτεί με τους Παλαιμάχους.

Νομίζω ότι αυτή η σύμπραξη που την περασμένη χρονιά έδωσε πολύ καλά αποτελέσματα, ακόμη και αν και ο στόχος δεν επετεύχθη. Αυτός ο στόχος της ανόδου διαμορφώθηκε στη διάρκεια της σεζόν. Δεν ήταν ο αρχικός.

Αυτό το «πείραμα», είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Φέτος είμαστε εμπειρότεροι από πέρσι και νομίζω ότι θα βαδίσουμε σε καλύτερους δρόμους.

Τα πρόσωπα εγγυώνται αυτή την πορεία. Ο Θεόδωρος Μήτρας κουβαλάει ένα βαρύ όνομα, αφού ο Γιάννης Μήτρας για πολλά χρόνια ήταν το δεξί χέρι και συνεργάτης του συγχωρεμένου Χρήστου Μπάτση. Μάλιστα διετέλεσε και πρόεδρος του ΑΟΚ.

Ο κ. Κατρακυλάκης και ο κ. Χατζηαποστολίδης, πραγματικά πάσχισαν για την ομάδα, την περασμένη σεζόν. Επίσης ο Παύλος Κούντουρας που υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο του, όπως και οι υπόλοιποι, κατάφεραν να κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ακόμη  ο προπονητής ο κ. Ανυφαντάκης που είναι ένα εξαίρετο παλικάρι και μπορεί να κάνει λαμπρή καριέρα στο μέλλον.

Πέρσι έδειξε καλά δείγματα και αποφασίστηκε από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις, να συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η ομάδα χτίζεται βήμα- βήμα. Οι 4-5 άνθρωποι που αποφάσισαν να βοηθήσουν οικονομικά  τον ΑΟΚ,  έχουν τη διάθεση.

Η πόλη της Καβάλας, πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια. Οι επιχειρήσεις να βοηθήσουν τις επόμενες μέρες που μέλη της διοικούσας επιτροπής θα χτυπήσουν τις πόρτες.

Σε μια δύσκολη εποχή πρέπει να υπάρχουν είτε οι χορηγοί, είτε αυτοί που θα πρέπει να βάλουν μια διαφήμιση στο γήπεδο.

Ολες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Ο ΑΟΚ με τη μεγάλη ιστορία, πορεύεται ενωμένος και νομίζω ότι θα πάμε καλά. Δεν πρέπει να μας ανησυχεί η να μας πτοήσει το γεγονός αν θα είναι ο Αρης στον όμιλο μας.  Εμείς είμαστε ΑΟΚ και με τα 50 χρόνια, πρέπει να πορευόμαστε με στόχο το πρωταγωνιστικό ρόλο».

*Δείπνο υποδοχής στον Κώστα Ανυφαντάκη

Ο προπονητής του ΑΟΚ βρίσκεται στην Καβάλα, από το μεσημέρι της Τρίτης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη.

Το βράδυ μέλη της διοικούσας επιτροπής έκαναν το τραπέζι στον Κρητικό προπονητή, στο Ψητοπωλείο του Σωτήρη Δεληκάρη.

Εκτός από τον οικοδεσπότη Σωτήρη Δεληκάρη , στο δείπνο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θεόδωρος Μήτρας, το μέλος της διοικούσας επιτροπής Αντώνης Κατσαμακίδης, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ Ξενοφών Κροκίδης αλλά και ο γνωστός φίλαθλος Κωστής Ανδρεάνης.

Στην παρέα προστέθηκαν από ένα σημείο και μετά ο Μάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Αντωνιάδης. Επίσης ακόμη περαστικός ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Θοδωρής Γκόνης.

Το καλύτερο καλωσόρισμα στον Κώστα Ανυφαντάκη για μια χρονιά που ας ελπίσουμε θα είναι επιτυχημένη.

Διαβάστε επίσης