ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

50 περίπου συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ, του ΙΚΑ και του ΝΑΤ διαμαρτυρήθηκαν χθες το πρωί στους διευθυντές τραπεζών της Καβάλας ζητώντας να πληρωθούν το υπόλοιπο της σύνταξης τους. Έχετε δίκιο, απάντησαν οι εκπρόσωποι των τραπεζών. Θα προωθήσουν το αίτημα των συνταξιούχων στην Αθήνα. Χθες το απόγευμα δημιουργήθηκε ένα ακόμη δίκτυο αλληλεγγύης από οργανώσεις προσκείμενες στο ΚΚΕ. Η σχετική συνάντηση έγινε στην δημοτική βιβλιοθήκη.

 

Αναστολή εργασιών μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες ζητά από την Π.Ε. Καβάλας ο ανάδοχος του έργου των πλωτών εξεδρών. Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης ζητά ένα από τα δρομολόγια που εξυπηρετούνται στο λιμάνι της Καβάλας να έχει αφετηρία το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για επίκαιρη ερώτηση του κ. Δημοσχάκη που θα συζητηθεί στη Βουλή. Χωρίς νερό είναι τις τελευταίες τρεις μέρες κατοικίες στο βόρειο τμήμα των Κρηνίδων. Η ΔΕΥΑΚ ψάχνει να βρει τον λόγο. Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει η επιτροπή διαβούλευσης προκειμένου τελευταία φορά να συζητήσει τον κανονισμό των πεζόδρομων. Χθες το απόγευμα στην πρόσκληση προς τα μέλη της επιτροπής δεν υπήρξε απαρτία. Κολωνάκια τοποθέτησε ο Δήμος Καβάλας στο ρεύμα ανόδου προς το Φάληρο στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Εκπαιδευτικοί, γονείς, κηδεμόνες ζητούν συνάντηση με τη Δήμαρχο για το 5ο και 6ο Νηπιαγωγείο. Δεν συμφωνώ τα δύο νηπιαγωγεία να λειτουργήσουν στο κτίριο που φιλοξενεί την ΝΕΛΕ, υποστηρίζει ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Νίκος Ξανθόπουλος.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Σε ετοιμότητα ο Δήμος Καβάλας για την επιπλέον χορήγηση τροφίμων ή χρημάτων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Περιστατικό κακοποίησης ζώου από άγνωστο καταγγέλλει ο φιλοζωικός σύλλογος Αίσωπος. Το περιστατικό φέρεται να έγινε προ λίγων ημερών στην περιοχή πλησίον του Αγίου Παύλου. Ανακοίνωση με την ευκαιρία των θερινών εκπτώσεων εξέδωσε η Ένωση Καταναλωτών. Στην ολομέλεια της Βουλής, στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια μίλησε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ενισχύεται με ποσό 23.000 ευρώ.

 

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη στο Φρούριο θεατρική παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Η ταινία «12 ένορκοι» προβάλλεται στον Ζέφυρο. Ο Σύλλογος Πνοή θα βρίσκεται το απόγευμα στην έκθεση βιβλίου. Πλήθος κόσμου χθες βράδυ στο λαϊκό γλέντι που οργάνωσε ο σύλλογος κατοίκων Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Παρουσία του Κώστα Ανυφαντάκη συνεδρίασε χθες το απόγευμα η διοίκηση του ΑΟΚ. Πιθανόν σήμερα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή. Από τον Πανσερραϊκό στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος οι Γκόγκας- Ασλανίδης. Σήμερα η απόφαση για το νέο προπονητή του Νέστου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης