• 9 Μαΐου 2024,

Μέχρι που θα πάει ο έρανος της αγάπης; Καμιά εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό

 Μέχρι που θα πάει ο έρανος της αγάπης; Καμιά εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό

Aπό χθες Ερασιτέχνης και Παλαίμαχοι του ΑΟΚ κάνουν μια προσπάθεια να μαζέψουν χρήματα, προκειμένου να δοθούν στους παίκτες και το προσωπικό της ΠΑΕ, μέχρι τη Μ. Πέμπτη. Το ποσό δε θα είναι μεγάλο αλλά θα απαλύνει την κατάσταση, λίγες μέρες πριν το Πάσχα. Για μια ακόμη φορά υπάρχει η αναγκαιότητα του… εράνου της αγάπης.

Η αδυναμία της ΠΑΕ να πληρώσει φαίνεται για μια ακόμη φορά. Οπότε παίρνουν πρωτοβουλίες οι γύρω από την ομάδα. Ο Κώστας Τσαλίκης πήρε αυτή τη φορά την πρωτοβουλία για την κοινή σύσκεψη ερασιτέχνη και παλαιμάχων, προκειμένου να μετριαστεί κάπως η κατάσταση. Ντίνος Κανάκης και Σίμος Ανθουλάκης έκαναν δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής και αναφέρθηκαν ότι η απόφαση να βοηθήσουν εκ νέου, γίνεται προκειμένου οι παίκτες και οι υπάλληλοι να κάνουν… Πάσχα.

Εξελίξεις δεν είχαμε στο ιδιοκτησιακό. Το Σαββατοκύριακο δεν άλλαξε κάτι.

Μάλιστα δεν περιμένουμε να αλλάξει κάτι μέχρι το Πάσχα. Το ενδιαφέρον των Κυπρίων πάει προς τα πίσω ενώ ο Γιώργος Τσοκτουρίδης δεν είχε νεώτερη επαφή και με την πλευρά του ξένου επενδυτή.

Αν πάντως δε βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό, το μέλλον της ομάδας θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Με τους Κυπρίους υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει το θέμα αλλά τελικά η κρίση με το τραπεζικό σύστημα που ξέσπασε στη Μεγαλόνησο, φρέναρε τις εξελίξεις. Μπορεί μάλιστα αυτό να πάει και αρκετό καιρό.

*Προπόνηση χθες το απόγευμα

Η αποστολή του ΑΟΚ επέστρεψε από την Άμφισσα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και προπονήθηκε χθες το απόγευμα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στο Φωκικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά εκτός τους Ντος Σάντος, Τάσιτς και Κούτεφ που δεν υπολογίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ΑΟΚ θα ξαναπαίξει πρωτάθλημα μετά το Πάσχα. Θα φιλοξενήσει στο «Ανθή Καραγιάννη» τη Λάρισα.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής που μας πέρασε ο Γιώργος Μαραντάς στις δηλώσεις του εξέφρασε παράπονα για την εμφάνιση του β` μέρους: « Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά κάποιοι παίκτες μου δε μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο β` μέρος.

Χάσαμε όλες τις μονομαχίες και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ο Φωκικός είχε δυο πολύ καλούς παίκτες. Αυτοί είναι που κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι. Η κύρια αιτία ήταν όμως ότι στο β` μέρος, ορισμένοι παίκτες του ΑΟΚ ήταν αρνητικοί. Αντίθετα οι παίκτες του Φωκικού είχαν πάθος και ήθελαν τη νίκη για να σωθούν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Φωκικού».

Δηλώσεις στο ίδιο μήκος κύματος έκανε και ο Γιάννης Ντόσης: « Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ, ωστόσο ήμασταν καλύτεροι στη συνέχεια και γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί με το Φωκικό να κάνει την ανατροπή. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φωκικού».

Η αλήθεια είναι ότι το μόνο κέρδος στα τελευταία παιχνίδια είναι το γεγονός ότι τα νέα παιδιά αποκτούν εμπειρίες για του χρόνου. Η αγωνιστική εικόνα που δείχνει ο ΑΟΚ είναι… βαρετή. Το ενδιαφέρον έχει ατονήσει σε μεγάλο βαθμό.

Αυτό είναι φανερό. Τουλάχιστον παίζουν τα νέα παιδιά.

Οι πάντες πάντως περιμένουν να τελειώσει η χρονιά. Στα εκτός έδρας ο ΑΟΚ ξέχασε από πότε έχει να κερδίσει.

Τ. Π

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης