Μέχρι τις 17 Αυγούστου δεν ξεκινάει το παραμικρό

 Μέχρι τις 17 Αυγούστου δεν ξεκινάει το παραμικρό

Στις 17 Αυγούστου θα κριθούν τα πάντα για τον ΑΟΚ. Η συνεδρίαση της Football League εκείνη τη μέρα θα είναι η καθοριστική για την τύχη των 3 ομάδων.

Μέχρι τις 17 Αυγούστου αγωνιστικά δε θα ξεκινήσει το παραμικρό. Δε θα έρθουν παίκτες για να υπογράψουν συμβόλαια, δε θα έρθει ο νέος προπονητής αλλά φυσικά δε θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή του ΑΟΚ στη Β` Εθνική. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι το αποτέλεσμα της συνεδρίασης θα είναι θετικό.

Απλά πριν βγει οριστικά το αποτέλεσμα, έχουν κάθε λόγο να είναι επιφυλακτικοί. Κάτι να στραβώσει, θα ακυρώσει τα πάντα γύρω από τα συμβόλαια με τον προπονητή και τους παίκτες.

Ο ΑΟΚ θα συνεχίσει τις επαφές με παίκτες που είναι ελεύθεροι. Επίσης συνεχίζονται οι κινήσεις στο θέμα του προπονητή. Μέχρι όμως τις 17 Αυγούστου δε θα υπάρχει η παραμικρή ανακοίνωση. Αν πάνε όλα καλά η ομάδα θα τρέξει σε όλα τα επίπεδα.

Υπομονή ακόμη λίγες μέρες.

*Οι 48 ώρες ήταν… 17 Αυγούστου

Μέχρι τις 17 Αυγούστου δε θα υπάρχει άλλη κίνηση από τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όταν είπε ότι μέσα σε 48 ώρες θα τελειώσει το θέμα, εννοούσε τη… συνεδρίαση τις 17 Αυγούστου. Η πρόθεση του Ιωαννίδη είναι να παίξουν οι 3 ομάδες στη Β` Εθνική. Επίσης το ίδιο και της ΕΠΟ. Οι δυο αυτές πλευρές πίεσαν για τη γενική συνέλευση της FootBall League στέλνοντας το μήνυμα.

Αυτές τις μέρες ίσως δοθεί και οριστική λύση σε όλο το πακέτο των προβλημάτων που υπάρχουν, με τη συμμετοχή των ομάδων στη Σουπερ Λιγκ αλλά και στη FootBall League.

Πολιτική βούληση του Γιάννη Ιωαννίδη δεν πρέπει να περιμένουμε. Φαίνεται καθαρά ότι ο υφυπουργός επιθυμεί να δοθεί η λύση μέσα από τους αθλητικούς φορείς, παράλληλα όμως πιέζοντας προς αυτή την κατεύθυνση.

*Αντιδράσεις από τη FootBall League

Γεγονός είναι ότι υπάρχουν παράγοντες ομάδων της FootBall League που αντιδρούν στη συμμετοχή ΑΟΚ, Ολυμπιακού Βόλου και Ηρακλή.

Οι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το όλο κλίμα αφού έχουν τις εμπειρίες να ελιχθούν. Μέχρι τις 17 Αυγούστου τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Φαίνεται πάντως ότι οι περισσότερες ομάδες να είναι θετικές στο να μπουν στο πρωτάθλημα, ο ΑΟΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής.

Από εκεί και πέρα αρχίζει ένα άλλο «παιχνίδι». Φυσικά οι παράγοντες του ΑΟΚ αλλά και των άλλων δύο ομάδων, δε θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι επαφές με τα άλλα σωματεία της Β` Εθνικής, θα υπάρχουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αν κάποια πράγματα ξεπεραστούν, τότε όλα θα πάνε καλά.

 

Διαβάστε επίσης