• 20 Απριλίου 2024,

Ενωση: Ανακοινώνει μεταγραφές

 Ενωση: Ανακοινώνει μεταγραφές

Σήμερα αναμένεται η Ενωση να ανακοινώσει… μεταγραφικό πακέτο νέων παικτών.

Οι μεταγραφές αφορούν Έλληνες και ξένους παίκτες. Για τους ξένους επικρατεί απόλυτη μυστικότητα. Μόνο το όνομα του Κρις Μπάκνερ βγήκε προς τα έξω. Για τους Έλληνες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ανακοινωθούν, τα ονόματα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, του Νίκου Στυλιανού και του Δημήτρη Καλαμπάκα.

Δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση την έκπληξη. Τόσο από τον Ελληνικό χώρο, όσο και από το εξωτερικό. Ο Σαρικόπουλος εξακολουθεί να αποτελεί μεταγραφικό στόχο.

Η Ενωση μέχρι τις 20 Αυγούστου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της, θα έχει συμπληρώσει το ρόστερ σε πολύ μεγάλο βαθμό.

*Μετά τις μεταγραφές… στήριξη στα διαρκείας

Η Ενωση θα ζητήσει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Μετά τις μεταγραφές που θα ανακοινωθούν, οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου. Ο στόχος για φέτος μετά και τις μειωμένες τιμές είναι να φτάσουν στα 1.000 τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

*Μένει ως έχει η εγγυητική επιταγή για την Α1

Η συνεδρίαση της Τρίτης στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ δεν έφερε κάποιες αλλαγές, όσον αφορά το θόρυβο που δημιουργήθηκε για την εγγυητική επιταγή των ομάδων της Α1 κατηγορίας. Η Ενωση μαζί με ΠΑΟΚ και Ηλυσιακό, ήταν οι ομάδες που διαφωνούσαν για τη δέσμευση της εγγυητικής επιστολής , αυτή την εποχή.

Τελικά δεν άλλαξε κάτι.

Ειπώθηκε ότι τώρα δε μπορεί να αλλάξει κάτι, από τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες έχουν καταθέσει τα χρήματα. Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου αντέδρασε άμεσα αλλά το αποτέλεσμα όσο και να είναι εκτός πραγματικότητας δεν άλλαξε.

Στο διοικητικό συμβούλιο δεν έδωσαν το παρών τους, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των άλλων ομάδων, που παράλληλα συζήτησαν την κατανομή του ποσού από τη χορηγία του ΟΠΑΠ αλλά και σε αυτό το θέμα φαίνεται ότι δε θα αλλάξει κάτι, αφού ψηφίστηκε σε προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο το πώς θα μοιραστούν τα χρήματα.

Τάσος Πατσίδης

 

Διαβάστε επίσης