• 26 Απριλίου 2024,

Μήνυμα ανθρωπιάς για τον Κώστα Κωνσταντινίδη

 Μήνυμα ανθρωπιάς για τον Κώστα Κωνσταντινίδη

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ και οι Παλαίμαχοι της Θεσσαλονίκης, έστειλαν το απόγευμα μήνυμα ανθρωπιάς στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που έγινε για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου Κώστα Κωνσταντινίδη. Επίσης και οι πολλοί φίλαθλοι, παράγοντες, ποδοσφαιριστές που παρακολούθησαν τη φιλική αναμέτρηση.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Κώστα Κωνσταντινίδη που χειροκροτήθηκε απ` όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη».
Επίσης τον Κωνσταντινίδη, τίμησε ο Ποσειδώνας, απ` τον οποίο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν ο Δημήτρης Παρίδης, ο Γιώργος Κούδας, ο Γιάννης Βένος, ο Λάκης Παπαϊωάννου. Οι δυο τελευταίοι απουσίαζαν.
Ακόμη βραβεύτηκε ο πρώην διαιτητής της Σουπερ Λιγκ, Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης που σφύριξε στο πρώτο μέρος με βοηθούς τον Μάνταλο και τον Αμπάρκιολη. Ο Αχιλλέας Καρασσαβίδης κατέθεσε ανθοδέσμη στη θύρα 8, προς τιμή του Πρόδρομου Καραμανώλη. Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το πρόσφατο θάνατο του Πρόδρομου.
Στο β` μέρος διαιτητής ήταν ο Τερετίδης με βοηθούς τον Καραβασίλη και τον Καραγιάννη.
Στο 10` με σουτ ο Χρυσαλίδης το έκανε το 1-0. Στο 13 ` από σέντρα του Μάλλιου, ο Παπανδρέου με κεφαλιά το 2-0. Στο 21` με σουτ ο Καραϊσαρίδης μέσα από την περιοχή το 3-0. Στο 26` ο Ζαγοράκης με σου το 4-0. Στο 30` με σουτ από τα πλάγια ο Παπανδρέου το 5-0. Στο 33` με πλασέ ο Δερμιτζάκης το 6-0. Με πέναλτι ο Πετράκης στο 60` το 6-1. Με πλασέ ο Καφκενάρης το 6-2, στο 68`. Ο ίδιος σε κενή εστία το 6-3 στο 72`. Ο Κ. Αγγος από κοντά το 7-3 στο 76`.
Δοκάρια είχαν ο Τσαπανίδης και ο Παπανδρέου. Από τους φιλοξενούμενους ο Πετράκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων.
Παλαίμαχοι ΑΟΚ(Παπαδάκης- Φιλιππίδης): Σπανίδης, Διγκόζης, Παπανδρέου, Κατρακυλάκης, Δερμιτζάκης, Τσαπανίδης, Καρασσαβίδης, Καραϊσαρίδης, Μάλλιος, Χρυσαλίδης, Ζαγοράκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Κάντζος, Ιωσηφίδης, Καραμπετάκης, Σεϊτανίδης, Φιλιτσόπουλος, Κ. Μαλλιαρός, Λιόλιος, Σαρανταδέκας, Παπαζίδης, Παπαβασιλείου, Μπακιρτζίδης, Αβραμίδης, Αθανασιάδης, Κ. Αγγος, Π. Λιόλιος.
Παλαίμαχοι Θεσσαλονίκης(Καλλιμάνης, Τραϊανόπουλος): Κεχαγιάς, Σεντελίδης, Τζιόλας, Παρασχάχης, Κουγιουμτζίδης, Πετράκης, Κούης, Χατζόγλου, Πετράκης, Αϊδινίου, Καφκενάρης, Ορφανός.
Αγωνίστηκαν και οι: Τραϊανόπουλος, Καλλιμάνης, Δαγιόγλου, Παπαμιχαήλ, Γαβριήλ, Μιλιορίτσας, Κούδας, Σπανδωνίδης, Λυσαρίδης, Θαναηλάκης, Σουργούτσης.
Θοδωρής Ζαγοράκης και Παύλος Δερμιτζάκης μοίρασαν πριν την έναρξη του αγώνα, διπλώματα στις ομάδες που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών της ΕΠΣΚ.

Διαβάστε επίσης