Μήνυμα διαφωνίας απο την τρόϊκα …

 Μήνυμα διαφωνίας απο την τρόϊκα …

Η τρόϊκα έφυγε γιατί ήθελε να στείλει ένα μήνυμα διαφωνίας στην ελληνική πλευρά και επιστρέφει σήμερα Παρασκευή όπου ή θα οριστικοποιήσουν την διαφωνία ή θα αρχίσουν να τ βρίσκουν με την ελληνική πλευρά να αρχίσει για άλλη μια φορά το ξεβράκωμα.

 

Ο Σαμαράς απο το Μαξίμου έστειλε μήνυμα σε όλους τους υπουργούς να είναι έτοιμοι για την σημερινή άφιξη της τρόϊκας που θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να τα ΄βρούμε μαζί τους.

Και γιατί ρε Αντώνη να τα βρούμε εμείς μαζί τους και οχι αυτοί μαζί μας ;

Και όταν ζητάς απο τους υπουργούς καλή προετοιμασία για σήμερα Παρασκευή τι θέλεις να πείς και δεν το λές ;

΄Να είναι έτοιμοι για νέες παραχωρήσεις ;

Διότι η τρόϊκα έτσι που την πάει την δουλειά για να τα βρεί μαζί μας θα πρέπει να πούμε ναι σε όλα όσα ζητάνε και έχουν ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αυτό βέβαια το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόϊκα είναι πηγάδι χωρίς πάτο.

Εδώ και 4 χρόνια πέφτουν μέσα οι απαιτήσεις των δανειστών μας και το πηγάδι δεν λέει να γεμίσει.

Τέλος πάντων ή αλήθεια είναι οτι οι Ευρωπαίοι θέλουν να παρουσιάσουν την σημερινή άφιξη των τροϊκανών στην Αθήνα ώς την τελευταία μας ευκαιρία να τα βρούμε και να μην μπούμε σε νέες περιπέτειες.

Εγώ λέω , αν έχουμε τα κότσια, να το γυρίσουμε το έργο και να παρουσιάσουν την σημερινή τους άξιξη ώς την τελευταία δική τους ευκαιρία αφού δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα αυτά που ζητάνε και να μην κρατάνε τον λόγο τους.

Είπανε οτι θα βοηθήσουν πραγματικά την Ελλάδα αν υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα και σήμερα που πάμε προς τα εκεί σφυρίζουν αδιάφορα λές και δεν ήτανε οι ίδιοι άνθρωποι που μας χτυπούσανε την πλάτη και μας λέγανε με νόημα οτι όλα θα πάνε καλά αν έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα.

Είπαμε οτι είμαστε σε μειονεκτική θέση λόγω της κατάτασης αλλα δεν θα συνεχίσουμε να είμαστε και οι μαλάκες της παρέας.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μπεί ενα φρένο στις απαιτήσεις τους αν θέλουμε να βγούμε ζωντανοί απο την κρίση αυτή.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση φέρνει με οριακή διαφορά τον Σύριζα πρώτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ να παλεύει κάπου εκεί στο 6,5% και την ΔΗΜΑΡ να είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Το μεγάλο λάθος του Κουβέλη ήτανε οτι μπήκε σε αυτή την κυβέρνηση συνεργασίας και το ακόμα μεγαλύτερο οτι αποφάσισε στη μέση της πορείας να φύγει.

Προσπάθησε να διορθώσει το λάθος με νέο λάθος ακόμα μεγαλύτερο και για αυτό ο λαός του γυρνάε ιτην πλάτη.

Η Μπακογιάννη έκανε την πρόταση να γίνει νέα κυβέρνηση με την συμμετοχή και πάλι του ΔΗΜΑΡ αλλα αυτό είναι που θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον Κουβέλη που σίγουρα άξιζε μια καλύτερη τύχη.

Λάθος χειρισμοί απειλούνε πλέον την ύπαρξη του κόμματος.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και ύποπτοι.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης