• 29 Μαρτίου 2024,

Μήπως μας δουλεύουνε ψιλό γαζί;

 Μήπως μας δουλεύουνε ψιλό γαζί;

Ο Γιάννης Ιωαννίδης επιστρέφει Τετάρτη η Πέμπτη από το Λονδίνο και ουδείς γνωρίζει πότε ακριβώς θα γίνει η περιβόητη σύσκεψη των τεσσάρων,

Η αρχική εντύπωση ήταν ότι θα επιστρέψει από το Λονδίνο, χθες Δευτέρα. Αυτό είχε βγει προς τα έξω και ότι η σύσκεψη θα γινόταν το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Τελικά και αυτό… πήγε περίπατο. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Ιωαννίδης, ο Πιλάβιος, ο Μώραλης και ο Καλογιάννης. Τα πράγματα… μπερδεύονται ακόμη περισσότερο.

Οι ελπίδες για τη Β` Εθνική υπάρχουν αλλά η καθυστέρηση, προκαλεί μεγάλη ανησυχία στο στρατόπεδο του ΑΟΚ. Η υπόθεση από τη στιγμή που συνέχεια παίρνει παράταση και δεν υπάρχει απόφαση, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το όλο θέμα θα συζητηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπου θα παρθεί η τελική απόφαση. Εκτός αν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και η σύσκεψη γίνει νωρίτερα. Ισως την Παρασκευή. Στο Βόλο επίσης υπάρχει ανησυχία. Οι φίλαθλοι της τοπικής ομάδας ήδη έχουν αρχίσει κινητοποιήσεις. Αυτές θα συνεχιστούν και την εβδομάδα, που διανύουμε.

*Καλαντζής: «Είναι άνδρας ο Ιωαννίδης»

Χθες το μεσημέρι μίλησε στην αθλητική εκπομπή στους 93, 7, ο Γιώργος Καλαντζής που παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την τελική έκβαση του όλου θέματος.

Παραθέτουμε ακριβώς αυτά που είπε.

Ερώτηση: Τι γίνεται κ. Καλαντζή, εδώ ο κόσμος ανησυχεί, εσείς είσαστε με τον Γιάννη Ιωαννίδη στο Λονδίνο, τι θα γίνει;

Απάντηση: Με όλους τους παράγοντες συζητάω καθημερινά 10 φορές. Ένα θα σας πω, από τη στιγμή που ο κ. Ιωαννίδης αυτό που είπε το έκανε, δηλαδή έδωσε και λεφτά στις ομάδες της Β` Εθνική και ενδιαφέρεται για την παρουσία του Ηρακλή, να είστε βέβαιοι ότι ο ΑΟΚ, ο Βόλος και ο Ηρακλής θα παίξουν σε αυτή την κατηγορία. Δυστυχώς κάποιοι μέσα από τη Β` Εθνική να αποκομίσουν όσο το δυνατό περισσότερα οικονομικά οφέλη μπορούν.

Το πρόβλημα είναι το οικονομικό. Δε τους φτάνει το 1 εκ ευρώ που τους δίνει ο Ιωαννίδης.

Θέλουν παραπάνω. Πιστεύω πάντως ότι θα λυθεί το θέμα.

Η βούληση του υπουργού είναι δεδομένη. Απλά καθυστερούμε για τους λόγους που προανέφερα.

Δεν είναι καλό βέβαια. Αυτή η καθυστέρηση δε μας δίνει τη δυνατότητα, να επιλέξουμε τους παίκτες που θέλουμε.

Ερώτηση: Εδώ ο κόσμος ανησυχεί.

Απάντηση: Δεν είναι ευθύνη του υπουργού. Ο υπουργός ότι ήταν να κάνει το έκανε. Απλά κάποιοι προσπαθούν να αποκομίσουν μεγαλύτερα ποσά. Βρήκαν την ευκαιρία και πιέζουν.

Αυτό είναι θέμα.

Από τη στιγμή που υπάρχει και ο Ηρακλής ενώ είναι ειλικρινής η βούληση του κ. Ιωαννίδη, θα λυθεί το θέμα. Δυστυχώς καθυστερούμε αδίκως. Αυτό οφείλεται στους παράγοντες των ομάδων της Β` Εθνικής.

Θέλουν παραπάνω χρήματα.

Ερώτηση: Θα έχουμε κάποια εμπλοκή;

Απάντηση: Μετά θα έχουν και αυτοί… εμπλοκή. Θα έχουν απέναντι τους, τον υπουργό.

Ο Ιωαννίδης έχει ένα μεγάλο προσόν, ότι λέει, είναι άνδρας και το τηρεί. Από τη στιγμή που του υποσχέθηκε θα το κάνει.

*Ενοχλημένος ο Καλαντζής από την ανακοίνωση της ΛΦΚ

Ο Γιώργος Καλαντζής βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο βουλευτής του νομού μας, φαίνεται να είναι καθαρά ενοχλημένος από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΛΦΚ την προηγούμενη εβδομάδα. Η ανακοίνωση άφηνε αιχμές και προς το πρόσωπο του Γιώργου Καλαντζή. Η ουσία είναι ότι ο Γιώργος Καλαντζής πρέπει να πιέσει πολύ περισσότερο τον Ιωαννίδη. Όχι μόνο ο Γιώργος Καλαντζή αλλά και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τα λόγια δεν πείθουν… χορτάσαμε. Χρειάζονται πράξεις.

*Σουφλέρης- Τσοκτουρίδης στην Αθήνα;

Χθες το πρωί υπήρχε η σκέψη να ταξιδέψουν στην Αθήνα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης με τον Γιώργο Σουφλέρη, προκειμένου να συναντηθούν εκ νέου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο Πιλάβιος φαίνεται να περιμένει… τον Ιωαννίδη. Δείχνει να είναι θετικός εδώ και πολύ καιρό, αλλά επιδιώκει δράση από τον Ιωαννίδη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θέλει να δει στην πράξη, τη θέληση του Ιωαννίδη, να αυξήσει τα έσοδα στις ομάδες των κατηγοριών. Όσο καθυστερεί ο Ιωαννίδης, τόσο περιπλέκεται το θέμα. Οι διαβεβαιώσεις ότι θα τελειώσει το θέμα θετικά, δε μας πείθουν. Πρέπει να το δούμε στην πράξη. Εδώ και 3 μήνες… πέφτει δούλεμα. Το να ρίχνει ο ένας το μπαλάκι στον άλλον, δείχνει ότι παίζεται ένα ακόμη παιχνίδι. Επιτέλους ας αναλάβουν οι πάντες τις ευθύνες τους.

Από τη μια το είχαμε σίγουρο και από την άλλη, όσο περνάει ο καιρός, επιστρέφει ο εφιάλτης του περυσινού καλοκαιριού. Ο Σουφλέρης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσοκτουρίδη, για να χαράξουν από κοινού κάποιες επόμενες κινήσεις. Χθες το μεσημέρι από την Καβάλα υπήρχαν αλλεπάλληλες κινήσεις και επαφές.

*Φρένο και στις δοκιμές παικτών

Η καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης, σταμάτησε και κάποιες δοκιμές παικτών που θα δοκιμαζόταν στον ΑΟΚ. Οι δοκιμές θα ξεκινούσαν από χθες Δευτέρα αλλά από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση, κρίθηκε σκόπιμο να μη γίνει το παραμικρό.

Στις δοκιμές θα έπαιρναν μέρος παίκτες από το νομό και όχι μόνο. Τελικά παίρνει παράταση και αυτό.

Το ερώτημα πότε θα χτιστεί η νέα ομάδα παραμένει. Δε υπάρχει απάντηση αυτή τη στιγμή. Οι μέρες περνάνε, μπαίνουμε στον Αύγουστο και κάθε μέρα παγώνουν οι εξελίξεις.

Προπονητής δε μπορεί να ανακοινωθεί, ούτε να γίνουν μεταγραφές. Οι πάντες στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, βρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων.

Υπάρχει αισιοδοξία αλλά και παράλληλα… ανησυχία.

 

Διαβάστε επίσης