Μακάρι όλα τα νησιά μας να ήταν σα την Μύκονο ….

 Μακάρι όλα τα νησιά μας να ήταν σα την Μύκονο ….

Δεν μπορούσαμε να έχουμε στην Ελλάδα άλλα τρία – τέσσερα νησιά σαν την

ΜΥΚΟΝΟ ;

Αν είχαμε να είστε σίγουροι οτι η οικονομία της χώρας μας θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Η ΜΥΚΟΝΟΣ που αρκετοί βρίζουν για τον προκλητικό τρόπο που ζεί τα καλοκαίρια είναι η μία και μοναδική ίσως αφορμή να αφήνουν οι χλειδάτοι ξένοι επώνυμοι τουρίστες τα ωραία τους λεφτά.

Αφού δεν μπορούμε να τους τα πάρουμε με άλλο τρόπο τους τα παίρνουμε προσφέροντας τους διασκέδαση σε ένα νησί που είναι απο τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση και δεν έγινε απο το ένα καλοκαίρι στο άλλο.

Περάσανε πολλά καλοκαίρια μέχρι να φτάσει η ΜΥΚΟΝΟ εδώ που είναι.

Και αντί να βρίζουμε την ΜΥΚΟΝΟ και να την ζηλεύουμε γιατί ίσως εμείς δεν μπορούμε να ζήσουμε αυτά που ζούνε οι περισσότερο που ταξιδεύουν στην ΜΥΚΟΝΟ για διακοπές να ευχόμαστε να γίνουν και άλλα νησιά σαν την ΜΥΚΟΝΟ για να ενισχυθούν τα έσοδα του κράτους κατά την διάρκεια του θέρους.

Αν όλα τα νησιά των Κυκλάδων είχανε το σουξέ που έχει η ΜΥΚΟΝΟΣ καταλαβαίνετε οτι σήμερα η Ελλάδα θα ήτανε σε άλλη φάση.

Υπάρχουν άνθρωποι πάνω σε αυτό τον πλανήτη που δεν γνωρίζουν την Ελλάδα αλλά γνωρίζουν την ΜΥΚΟΝΟ.

Αν για παράδειγμα η ΘΑΣΟΣ απέναντι μας είχε το σουξέ της ΜΥΚΟΝΟΥ η Καβάλα για παράδειγμα θα ήταν σήμερα ΜΟΝΑΚΟ.

Αυτοί που ταξιδεύουν κάθε καλοκαίρι στην ΜΥΚΟΝΟ και αναφέρομαι στους επώνυμους  τουρίστες του εξωτερικού πηγαίνουν για να φάνε λεφτά.

Και τα τρώνε και φεύγουν ευχαριστημένοι και δίνουν υπόσχεση του χρόνου του καλοκαίρι να είναι γεροί για να ξαναπάνε στη ΜΥΚΟΝΟ και να φάνε περρισότερα.

Και τι με νοιάζει εμένα αν τα σούπερ μάρκετ έχουν μέσα plasma τηλεόραση και παίζουν fashion t.v. ;

Πέφτει το χρήμα ;

Αυτό έχει σημασία.

Έχω πάθει πλάκα με το βίντεο που έχει ανεβάσει ο Μαραντόνα ο οποίος μέσα απο την πισίνα της βίλας του στο Ντουμπάϊ μας λέει οτι έχει να πάρει ναρκωτικά 12 ολόκληρα χρόνια.

Είναι μέσα στην πισίνα όρθιος με το νερό μέχρι την μέση και μου φαίνεται έτοιμος να κάνει και κακάκια αμέσως μετά την ανακοίνωση του για την αποχή του απο τις ναρκωτικές ουσίες.

Να έχετε το νού σας γιατί απο αρχές Σεπτέμβρη θα αρχίσουν να έρχονται τα πρώτα μπιλετάκια της νέας συμφωνίας που υπέγραψε η κυβνέρνηση Τσίπρα και πέρασε και αυτή το κατώφλι των ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΩΝ.

Είναι αυτό που λέμε:

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ;

ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ;

Αφού και ο Τσίπρας κατάλαβε οτι δεν γίνεται αλλιώς καταλαβαίνετε οτι η χώρα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που έχει υπογράψει προκειμένου να πάμε παρακάτω.

Ευχόμαστε οτι αυτή η συμφωνία θα είναι και το τέλος των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ όπως είπε και ο Πάνος Καμμένος λίγο πρν ψηφίσει την συμφωνία.

Ποιός να του το έλεγε του Καμμένου οτι θα έπεφτε και αυτός τελικά στα τέσσερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΕΝΦΙΑ που ήταν το κερασάκι στην τούρτα και ήταν το χαράτσι που έριξε την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου θα πληρωθεί σε 5 δόσεις και το πρώτο μπιλετάκι θα έρθει αρχές Οκτώβρη μετά την εκλογική αναμέτρηση πιστεύουν πολλοί και μας δίνουν διάφορες ημερομηνίες μέσα στον Σεπτέμβρη και κυρίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο.

Ο Τσίπρας έχει πάρει τις αποφάσεις του και οδηγεί την χώρα σε εκλογές μέσα στον Σεπτέμβρη.

Το μοντέλο των capital controls θέλει να ενισχύσει η κυβέρνηση και μετά την άρση τους στις συναλλαγές των ελλήνων πολιτών αφού με τον τρόπο αυτό περιορίζεται σημαντικά η φοροδιαφυγή.

Για τον λόγο αυτό το υπουργείο οικονομικών σκέφθεται απο τώρα διάφροα κίνητρα προκειμένου να ωθήσει τους έλληνες να συνεχίσουν να συναλλάσσονται με πλαστικό χρήμα.

Συναυλία της ΠΑΟΛΑ ακόμα και στο λιμάνι της Καβάλας παίζει για τις επόμενες ημέρες αφού συνεργάτες της λαϊκής τραγουδίστριας έχουν κάνει ήδη την πρώτη επαφή με τον Οργανισμό Λιμένα.

Το καλύτερο φινάλε για το φετεινό καλοκαίρι θα είναι η συναυλία της ΠΑΟΛΑ που και εδώ στην Καβάλα έχει πολλούς θαυμαστές.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης