• 3 Μαΐου 2024,

Μαράια Κάρεϊ η πιο ζουμερή γυναίκα του πλανήτη

 Μαράια Κάρεϊ η πιο ζουμερή γυναίκα του πλανήτη

Η πιο ζουμερή γυναίκα του πλανήτη αυτή την εποχή είναι η Μαράια Κάρεϊ που μετά απο αρκετές σχέσεις αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και να κάνει παιδί.

Μετά την γέννα η Μαράια έχει φουσκώσει σαν μπαλόνι άλλα έχει φουσκώσει σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος της θυμίζοντας την Τζέσικα Ράμπιτ.

Προχθές σε μια συναυλία φορούσε ένα ολόμαυρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και ήτανε έτοιμη να εκραγεί.

Βάνα Μπάρμπα Χ2 και καμμιά δεκαετία νεώτερη.

Κάποια στιγμή ανέβηκε πάνω στο πιάνο που υπήρχε στην σκηνή και ήτανε έτοιμη για μεγάλη εκτόξευση , μαζί με το πιάνο.

Στα χνάρια της Μαράια Κάρεϊ είναι η δική μας Έλενα Παπαρίζου που επίσης είναι έτοιμη για έκρηξη.

Ο υπουργός πολιτισμού ο κ.Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε και δημόσιο τον ηθοποιό Τζόρτζ Κλούνεϊ για την θέση που πήρε στο θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα απο το Βρετανικό Μουσείο.

Βέβαια θα είμασταν αφελείς αν πιστεύαμε οτι η φωνή του Κλούνεϊ είναι αρκετή για να ταρακουνηθεί η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας και να αρχίσει να σκέφθεται το ενδεχόμενο αυτό αλλα είναι κάτι.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και όσο ζούμε θα ελπίζουμε αν και οι Βρετανοί δεν πρόκειται να μας επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα εκτός και αν γυρίσει το νησί ανάποδα.

Ολοι αυτοί που παίρνουν θέση υπέρ της επιστροφής δημιουργούν ένα κλίμα αλλα δυστυχώς δεν μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά αυτούς που έχουν πάρει την απόφαση της μη επιστροφής.

Πάντως μετά την δημόσια τοποθέτηση του Κλούνεϊ η κυβέρνηση του έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφθεί όποτε αυτός θέλει την χώρα μας και να γευτεί την ελληνική φιλοξενία.

Οσο για την φημολογούμενη σχέση του ΟΜΠΑΜΑ με την Μπιγιονσέ νομίζω οτι είναι υπερβολική αφού δεν υπήρχε περίπτωση πρόεδρος των ΗΠΑ να έκανε σχέση με μία τόσο επώνυμη και εκρηκτική γυναίκα που θα μπορούσε αν πάσα στιγμή να τα βγάλει όλα στην φόρα.

Και το γεγονός οτι πήγε και τραγούδησε στην ορκομοσία του το 2009 και το 2013 δε σημαίνει τίποτα.

Μου κάνει εντύπωση οτι μετά τον πόλεμο δηλώσεων και μάλιστα αιχμηρών για το πρωτογενές πλεόνασμα τα κανόνια σιγήσανε και απο τις δύο πλευρές.

Και η Ευρώπη τις τελευταίες μέρες δεν έδωσε συνέχεια αλλα και η ελληνική κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα λες και δεν υπήρχε καμμία διάσταση απόψεων.

Μάλλον έπεσε σύρμα να μαζευτούν και οι μεν και οι δε αφού αυτού του είδους η συζήτηση αυτή την χρονική στιγμή δεν βοηθάει κανέναν.

Πάντως να είστε σίγουροι οτι θα υπάρχει και συνέχεια αφού οι εταίροι και πιστωτές μας έχουν πάρει χαμπάρι οτι η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενεζέλου έχει βάλει σαν στόχο μέσα στο 2014 να αποδεσμευτεί και απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και απο την ΤΡΟΪΚΑ.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν θα γίνει αναίμακτα.

Ετοιμάστε για μεγάλη μάχη με πολλές και σοβαρές απώλειες.

Αυτό που θα αντέξει περισσότερο την πίεση που θα ασκηθεί και απο τις δύο πλευρές θα είναι και ο μεγάλης νικητής.

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου που συνεδρίασε προχθές πήρε την απόφαση ο Δήμος Καβάλας να διαπραγματευτεί απευθείας με τυχόν επιχειρημαρίες που θέλουν να επενδύσουν στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Όπως και να γίνουν οι διαπραγματεύσεις χαίρι και προκοπή δεν πρόκειται να γίνει αφού ο “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” είναι κουφάρι και θέλει πολλά λεφτά για να γίνει μαγαζί.

Λεφτά που σήμερα , εποχή κρίσης, δεν υπάρχουν.

Και αυτός που τα έχει δεν θα τα δώσει για να κάνει μαγαζί το “ΔΙΟΝΥΣΟ” .

Εκτός απο την περίπτωση κάποιας πολυεθνικής εταιρίας το συγκεκριμένο μαγαζί θα μπορούσε να λειτουργήσει ώς νυχτερινό κέντρο αλλά ο Δήμος έχει ξεκαθαρίσει οτι ο “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” δεν πρόκειται να γίνει μπουζουξίδικο.

Για την ιστορία και μόνο σας αναφέρω οτι ο “΄ΔΙΟΝΥΣΟΣ” ως κέντρο νυχτερινής διασκέδασης ήτανε το μαγαζί που εμφανίσθηκε πρίν απο αρκετά χρόνια και για τελευταία φορά η Τζένη Βάνου στην Καβάλα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Και αυτήν την εβδομάδα οι καλές ειδήσεις έρχονται απο την ΕΜΥ που προβλέπει καλό καιρό με καλές θερμοκρασίες.

Οι ασθενείς βροχούλες που είναι και αυτές στο πρόγραμμα δεν είναι ικανές να μας χαλάσουν την διάθεση.

Να είστε καλά και να αντέχετε.

με το μ1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης