• 20 Απριλίου 2024,

Μείωση εισφορών ζητούν οι επαγγελματίες με παράσταση έξω από τα τοπικά γραφεία

 Μείωση εισφορών ζητούν οι επαγγελματίες με παράσταση έξω από τα τοπικά γραφεία

Στόχος ο ΟΑΕΕ

Στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) στοχεύουν αυτή την εβδομάδα επαγγελματίες- βιοτέχνες και αρκετοί ακόμη παράγοντες της αγοράς. Χθες ανακοινώθηκε η πρώτη παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ Καβάλας. Θα γίνει αύριο το πρωί, από την ΠΑΣΕΒΕ Καβάλας. Θέματα ΟΑΕΕ θα συζητήσουν σήμερα το απόγευμα στην Κομοτηνή , σε περιφερειακή σύσκεψη παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας τους, ιδιοκτήτες Ταξί της ΑΜΘ. Ίδιο πάνω κάτω θέμα είχε κι η χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών.

Όλοι αυτοί αλλά και πολλοί άλλοι ζητούν από τον ΟΑΕΕ μια άλλη τακτική προς τους ασφαλισμένους του, στην περίοδο κρίσης και ύφεσης που βρισκόμαστε. Απορρίπτουν τις παλιές και νέες ανακοινώσεις περί ευνοϊκών ρυθμίσεων, ζητούν κάτι ουσιαστικότερο στο οποίο οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να ανταποκριθούν. Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνει στην Καβάλα αύριο και τις επόμενες ημέρες αυτό που μοιάζει αυτονόητο. Διαδοχικές παραστάσεις στα γραφεία του ΟΑΕΕ ώστε η τοπική υπηρεσία να «περάσει» το μήνυμα στην Αθήνα. Αυτού του είδους οι κινητοποιήσεις δεν προετοιμάζονται μόνο στην Καβάλα. Ίδια είναι η εικόνα παντού, ακόμη και στην Αθήνα. Το σύνθημα τέτοιων δράσεων έδωσε με απόφαση της την προηγούμενη εβδομάδα η διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ.

Χθες η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας αποφάσισε να συμμετέχει στην αυριανή κινητοποίηση της ΠΑΣΕΒΕ, έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ Καβάλας. Ταυτόχρονα ετοιμάζεται νέα συνέλευση, αυτή τη φορά με τα μέλη των σωματείων, που θα εξεταστεί να γίνει στο Αμφιθέατρο την Δευτέρα 10 Δεκέμβρη, στις 6 το απόγευμα.

 

Διαβάστε επίσης