Μεγάλες διοργάνωσεις με μεγάλες νίκες και ήττες …

 Μεγάλες διοργάνωσεις με μεγάλες νίκες και ήττες …

Έτσι είναι αγαπητοί αναγνώστες.
Στις μεγάλες διοργανώσεις όπως ένα μουντιάλ όλα είναι μεγάλα.
Μεγάλα παιχνίδια , μεγάλες εμφανίσεις , μεγάλες νίκες και μεγάλες ήττες.
Η Εθνική μας το βράδυ της Κυριακής , ξημερώματα Δευτέρας ήτανε σαφώς καλύτερη του αντιπάλου της αγωνιστικά και ήτανε αυτή που δικαιούτανε να περάσει στις 8 καλύτερες ομάδες του πλανήτη.
Στο πρώτο ημίχρονο στην κυριολεξία τους πατήσαμε ενώ κάτι παρόμοιο έγινε και στο δεύτερο εκτός απο ένα δεκάλεπτο μετά το γκόλ που φάγαμε και μας έβγαλε εκτός ρυθμού.
Η Εθνική αποκλείστηκε στην κρύα και άχαρη διαδικασία των πέναλτυ όπου μεγάλο ρόλο παίζει και ο παράγοντας τύχη.
Είναι η μοναδική διαδικασία όπου η βγαίνει μέσα στο γήπεδο η εμπειρία που κουβαλάει η κάθε ομάδα και καταλαβαίνετε οτι η δική μας ομάδα δεν είχε τις εικόνες που είχε η ομάδα της Κόστα Ρίκα απο τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Θα έπρεπε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο της παράτασης οχι μόνο γιατί παίζαμε με παίκτη παραπάνω και είμασταν καλύτεροι αλλά γιατί θα ήτανε κρίμα να πάμε ένα τέτοιο παιχνίδι , δικό μας παιχνίδι, στην ρώσικη ρουλέτα.
Πιο πολύ μας πόνεσε γιατί το αξίζαμε και γιατί αυτή η ομάδα αν περνούσε να είστε σίγουροι οτι θα “χτυπούσε” και το παιχνίδι με τους Ολλανδούς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Επειδή όμως με αν και θα ιστορία δεν γράφεται γυρίζουμε πίσω και πάμε παρακάτω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο.
Ευχαριστούμε όλους για το όμορφο αυτό ταξίδι που μας πρόσφεραν στα γήπεδα της Βραζιλίας και μακάρι και στο μέλλον να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές.
Πάντως η Εθνική μας μετά και απο αυτή την διοργάνωση νομίζω οτι έχει γυρίσει σελίδα και έχει περάσει στον κλάμπ των ομάδων που είναι υπολογίσιμες.
Ο Καραγκούνης που αν και 37 ετών έτρεξε περισσότερο απο όλους τους έλληνες παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι δήλωσε οτι σταματάει απο την Εθνική ομάδα υπερήφανος για τις διακρίσεις αυτής της ομάδας.
Πάντως αυτή η διάκριση εκτός απροόπτου θα φέρει στην Εθνική ομάδα το δικό της προπονητικό κέντρο σύμφωνα με τις δηλώσεις και του Αντώνη Σαμαρά που έπρεπε να χτυπήσουμε την πόρτα των 8 καλύτερων ομάδων του κόσμου για να καταλάβει οτι αυτή η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή απο το κράτος.
Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Τέλος ο Σάντος , ο μεγάλος αυτός άνθρωπος και προπονητής στις δηλώσεις του ήτανε πολύ ρεαλιστικός και σκληρός γιατί όπως είπε και ο ίδιος και οι παίκτες τους πιστεύανε πολύ στην πρόκριση που δεν ήρθε.
Για τον λόγο αυτό και είπε οτι η προχθεσινή ημέρα ήτανε μια ημέρα θλίψης.
Και έτσι είναι.
Ασχετα με την γενικότερη εικόνα της ομάδας μας που ικανοποποιεί και τους πιο απαιτητικούς το ξημέρωμα της Δευτέρας ήτανε θλιβερό γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι και μια πρόκριση που δεν έπρεπε.
Τώρα όσο αφορά τον καιρό οι καλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και το πρώτη δεκαήμερο του Ιούλη και δεν ξέρω αν φέτος θα έχουμε καύσωνες.
Δεν το βλέπω γιατί το καλοκαίρι πέρασε.
Οι Ιταλοί λένε απο Ιούλιο Σεπτέμβριο.
Αν τα βάλετε κάτω θα δείτε οτι μας έχουν μείνει 30 μέρες καλοκαιριού αφού ώς γνωστόν όταν μπαίνει ο Αύγουστος αρχίζουν οι άλλες σκέψεις.
Αφήστε που ο Ιούνιος πέρασε νερό γιατί δεν είχαμε ζεστές μέρες.
Οι καύσωνες είναι που κάνουν τις μέρες μεγαλύτερες το καλοκαίρι.
Οταν δεν υπάρχουν αυτοί οι μέρες περνάνε γρήγορα.
Το μοναδικό πρόβλημα αυτό το καλοκαίρι είναι τα κουνούπια που βαράνε απο παντού όλη την ημέρα.
Ολη την ημέρα έχουμε φιδάκια , ταμπλέτες και οτι άλλο διαθέτει η φάρέτρα μας για τέτοιου είδους καταστάσεις.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Εύχομαι καλό μήνα και καλοκαίρι γιατί τώρα ξεκίνησε το καλοκαίρι και μην χάνετε το κουράγιο σας και την αισιοδοξία σας.
Σιγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα αλλα να είστε σίγουροι οτι θα πάνε καλύτερα..
Το θέμα είναι να αντέχουμε και να έχουμε το νού μας.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης