Μετά τα παϊδάκια η προσγείωση …

 Μετά τα παϊδάκια η προσγείωση …

Μετά τα ελληνικά κυρίως πανηγύρια για την έξοδο της χώρας στις αγορές και την επίσκεψη Μέρκελ αρχίσανε και πάλι να βαράνε τα τύμπανα της τροϊκας σε ρυθμούς διαφορετικούς.

Άρχισαν να βαράνε σε ρυθμούς που προαναγγείλουν νέα προγράμματα και επιπρόσθετη χρηματοδότηση.

Η τελευταία δήλωση για το νέο ενδεχόμενο επιπρόσθετης χρηματοδότησης έγινε απο τον Τόμσεν που περίμενε να αναχωρήσει η Μέρκελ απο την Αθήνα , αφού έφαγε τα παϊδάκια .

Γιατί δεν έκανε τις δηλώσεις αυτές ο Τόμσεν ΄την ώρα που η Μέρκελ έκανε παπάρα στην σαλάτα την χωριάτικη πάνω στην Πλάκα και τις έκανε όταν ααχώρησε απο την Αθήνα ;

Αυτά εγώ βέβαια σας τα έχω γράψει απο καιρό.

Οτι οι τροϊκανοί και οι Ευρωπαίοι άλλα λένε οταν είναι στην Αθήνα και άλλα λένε όταν φεύγουν απο αυτήν.

Και που να δείτε τι έχουν να μας πούνε μετά τις εκλογές.

Ολο το Ευρωπαϊκό γρανάζι υποστήριξης και σωτηρίας της χώρας έχει κατεβάσει στροφές λόγω εκλογών και θα τις ανεβάσει την επομένη των εκλογών αφού θα έχει περάσει η περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση.

Ένα άλλο που θα επηρέασει βέβαια την πορεία των πραγμάτων είναι τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών αφού ο Σύριζα βγεί μπροστά με διαφορά πάνω απο 5 μονάδες θα υπάρχει πρόβλημα στην συγκυβέρνηση και μάλιστα σοβαρό. Ο Σαμαράς αυτήν την περίοδο και μέχρι την ημέρα της κάλπης θα τα δώσει όλα προκειμένου να μπορέσει να πείσει τους έλληνες οτι το κλίμα έχει αλλάξει και οτι η Ελλάδα αφήνει τις ανηφόρες και πιάνει τις καυηφόρες.

Θέλει μια ήττα διαχειρίσιμη για να μπορέσει να λειτουργήσει και μετά τις Ευρωεκλογές.

Αυτό το έχουν καταλάβει και οι Ευρωπαίοι και για τον λόγο αυτό στάζουν μέλι στις δηλώσεις τους.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν και πολλά απο τις Ευρωεκλογές και τις αβάντες και αυτό που έχουν να πούνε το λένε χωρίς φόβο και πάθος.

Όπως για παράδειγμα ο Τόμσεν που θέλει να χαλάσει το πάρτι του Σαμαρά και λέει οτι σίγουρα η έξοδος της χώρας στις αγορές είναι μεγάλη ιστορία αλλα δεν σημαίνει οτι η Ελλάδα καθάρισε με τις αμαρτίες του παρελθόντος και οτι κατά την δική του εκτίμηση η Ελλάδα θα χρειαστεί και άλλα λεφτά.

Αυτά βέβαια που υποστηρίζει ο Τόμσεν έρχονται σε ευθεία αντίθεση με αυτά που υποστηρίζει η ελληνική κυβέρνηση που εμφανίζεται βέβαιη οτι δεν θα χρειαστεί άλλο δάνειο.

Αυτό που μένει είναι δούμε ποιός έχει δίκιο γιατί ένα απο τα δύο θα γίνει τους επόμενους μήνες.

Η θα συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε και να ζητάμε την μείωση του χρέους ή θα πάμε σε νέο δανεισμό που θα μας φέρει πίσω και θα αλλάξει τους όρους τους παιχνιδιού και την θέση μας σε σχέση με τους πιστωτές μας που βλέπουν να παίρνει αέρα ο κώλος μας μετά την έξοδο της χώρας στις αγορές και τρελαίνονται.

Με 300 περίπου φιλάθλους στο πλευρό της αγωνίστηκε η ΕΝΩΣΗ το Σάββατο στις Σέρρες που πήρε το παιχνίδι και μετά το ΠΑΣΧΑ έρχεται το παιχνίδι που είναι όλη η χρονιά μέσα στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο που είναι ο μεγάλος αντίπαλος μας σε αυτή την κούρσα ανόδου στην Α1.

Αν δεν μας “στήσουν” γιατί άλλα ισχύουν κάτω απο το αυλάκι η ομάδα δεν χάνει γιατί αγωνιστικά είναι ανώτερη του Κοροίβου.

Μας τα γυρνάει η ΕΜΥ που υποστηρίζει πλέον οτι ο καιρός χαλάει την Μεγάλη Τετάρτη και μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο θα έχουμε βροχές.

Λέτε να μην προλάβει ο καιρός να στρώσει για την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ ;

Ενώ πρίν το Σαββατοκύριακο μας λέγανε οτι απο την Μεγάλη Παρασκευή στρώνει ο καιρός τώρα μας λένει οτι ίσως και την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ να μην προλάβει να στρώσει ο καιρός και να πρέπει να αλλάξουμε τα σχέδια μας.Τουλάχιστον όλοι εμείς που έχουμε στο πρόγραμμα σούβλα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης