Μετά την ρακέτα του Σαββατοκύριακου έρχεται η ΣΥΜΦΩΝΙΑ !

 Μετά την ρακέτα του Σαββατοκύριακου έρχεται η ΣΥΜΦΩΝΙΑ !

Ολα τα 24άωρα απο εδώ και μετά θα είναι κρίσιμα για την πορεία των διαπραγματεύσεων και την συμφωνία που θα πρέπει να επιτευχθεί μέχρι και τις 18 του μήνα.

Ο Τσίπρας βγάζει μια σιγουριά οτι κάπως έτσι θα γίνουν τα πράγματα και για τον λόγο αυτό και ο δείκτης του χρηματιστηρίου στην συνεδρίαση της Παρασκευής ανέβηκε.

Τα ξένα πρακτορεία καθόλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου κάνανε λόγο για ευτυχή κατάληξη και συμφωνία μέσα στην εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Ο Τσίπρας τα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο κεφάλι του.

Συμφωνία μέχρι τέλη Αυγούστου και εκλογές με την ανοχή των δανειστών Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

Οι εταίροι και δανειστές μας του είπανε του Τσίπρα να υπογράψει πρώτα την συμφωνία και μετά να κάνει οτι θέλει, ακόμα και εκλογές , αν και στην ΄φάση που είμαστε το τελευταίο που έχουμε ανάγκη είναι η προσφυγή στις κάλπες αλλά δεν γίνεται και αλλιώς αφού ο ΣΥΡΙΖΑ  μετά την υπογραφή και της τελικής συμφωνία θα διαμελισθεί.

Η διάσπαση που έρχεται θα είναι βροντερή αλλα δεν θα μπορέσει να βγάλει εκτός πορείας τον Τσίπρα που θα ζητήσει απο τους έλληνες πολίτες εκ νέου εντολή διακυβέρνησης της χώρας απαλλαγμένος απο τα βαρύδια της αριστερής πλατφόρμας που συνεχίζουν να κάνουν όνειρα για επιστροφή στην ΄δραχμή και έξοδο απο την Ευρωζώνη.

Είναι αυτό που λέμε κοινώς οτι ζούνε με δαίμονες.

Η ιστορία του Λαφαζάνη και οι εμμονές του για τον άλλο δρόμο που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην εξαθλίωση και την απομόνωση απλά θα ανακόψουν προσωρινά τον κυβερνητικό σχεδιασμό του Τσίπρα που να είστε σίγουροι οτι θα έχει άλλη μια ευκαιρία να διαχειριστεί της τύχες του ελληνικού λαού και να κάνει την διαφορά οδηγώντας την Ελλάδα πρός την έξοδο.

Οι έλληνες πολίτες αν και οι διαπραγματεύσεις δεν πήγανε καλά και γλυτώσαμε την χρεοκοπία στο +1 ΄συνεχίζουν εμπιστεύονται τον Τσίπρα αφού είναι ο μοναδικός πολιτικός που κατά την γνώμη του λαού μπορεί να κάνει την διαφορά.

Δεν περιμένουν τίποτα απο κανένα άλλο αφού σχεδόν τους έχουν δοκιμάσει όλους.

Ο Τσίπρας είναι ο καινούργιος που αυτούς του 6 μήνες έχει πείσει τους έλληνες γιατί πολύ απλά λέει  την αλήθεια.

Η καθαρότητα που έχει το βλέμμα του και η αλήθεια του λόγου του έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού που θα του δώσει την πρωτιά και στις επόμενες εκλογές.

Το θέμα είναι με ποιόν θα συνεργαστεί ο νικητής ΣΥΡΙΖΑ της νέας εκλογικής αναμέτρησης αφού εκτός απο την πρωτιά του Τσίπρα οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν μεγάλες ανατροπές όπως την μάχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να μπούνε στην βουλή και την σημαντική άνοδο των ποσοστών του κόμματος του Λεβέντη που μετά απο αρκετές δεκαετίες φαίνεται να δικαιώνεται.

Περισσότερες πιθανότητες έχει να μπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το κόμμα του Λεβέντη παρά το ΠΑΣΟΚ της Φώφης που φαίνεται παρά την αλλαγή ηγεσίας να συνεχίζει την πορεία προς το άγνωστο.

Δεν ξέρω ρε παιδί μου αλλα νομίζω οτι το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει μια πορεία προς την εξαφάνιση η οποία γίνεται αργά αλλά σταθερά.

Και το γαμώτο είναι οτι όσοι έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ ή δεν βλέπουν το τέρμα της συγκεκριμένης πορείας που έχει το κόμμα τα τελευταία χρόνια ή κάνουν πως δεν το βλέπουν.

Το ΠΑΣΟΚ έχει σοβαρότερα  προβλήματα που βεβαίως δεν ήταν ποτέ δυνατόν να λυθούν με μια απλά αλλαγή της ηγεσίας.

Για τον λόγο αυτό και η Φώφη που πήρε την θέση του Βαγγέλη δεν μπόρεσε να δώσει καμμία δυναμική στο ΠΑΣΟΚ που παραμένει πολύ χαμηλά στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός της εβδομάδας του 15Αύγουστου θα είναι καλός αλλα και με πολλά μπουρινάκια που ενδέχεται να αλλάζουν το σκηνικό του καιρού μετά το μεσημέρι.

Οι θερμοκρασίες γίνονται νορμάλ για την εποχή αν και το πρόβλημα στο φετεινό καλοκαίρι δεν ήταν ποτέ οι υψηλές θερμορκασίες αλλα τα υψηλά ποσοστά υγρασίας.

Το ίδιο περίπου καλοκαίρι είχαμε και πρίν απο 5 χρόνια.

Το 2010 αν θυμάστε γιατί αν το ξεχάσατε είστε πολύ τυχεροί.

Το καλοκαίρι του 2010 ήταν ακόμια πιο δύσκολα τα πράγματα αφού η υγρασία έπαιρνε κεφάλια.

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι για άλλο ένα καλοκαίρι χάσαμε το πάρτι του NAMMOS στη ΜΥΚΟΝΟ.

Κάθε χρόνο λέμε οτι θα είμαστε παρών και κάθε χρόνο λάχανα.

Φέτος λόγο κρίσης το πάρτι στηρίχτηκε μόνο στις ικανότητες του Ρέμου που είναι κάθε καλοκαίρι είναι σταθερός.

Οι παρτενέρ του αλλάζουν.

Ας ευχηθούμε οτι του χρόνου θα είμαστε εκεί και δεν θα το χάσουμε.

Εγώ πάντως στην τελευταία φορά που πήγα στη ΜΥΛΟΝΟ παραδίπλα απο το ΝΑΜΜΟS ήταν ένα κουτουκάκι με δικό του μπαχτσέ απο πίσω που τρώγαμε τις καλύτερες χωριάτικες σαλάτες.

Απο το τσαμπί στο πιάτο.

Χωριάτικη σαλάτα και μπιφτεκάρα στα κάρβουνα.

Μπύρα παγωμένη και ποιός νοιάζεται για το NAMMOS ;

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης