• 11 Μαΐου 2024,

Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες έρχεται ήλιος με δόντια ….

 Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες έρχεται ήλιος με δόντια  ….

Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες έρχεται ήλιος με δόντια γιατί απο σήμερα το πρωί το ΄σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει με ισχυρούς βοριάδες και πτώση , κάτι παραπάνω απο αισθητή της θερμοκρασίας.

Πάντως με αυτά και με αυτά βγάλαμε και τον Νοέμβρη χωρίς σοβαρές απώλειες σε καύσιμα και χρήμα αφού ο χειμώνας στην Ελλάδα ξεκινάει τον Δεκέβμρη.

Όπως έγινε και πέρσι.

Απλά η διαφορά με τον περσυνό χειμώνα είναι οτι φέτος Δεκέμβρη – Γενάρη – Φλεβάρη θα έχει πολύ κρύο και θα έχει και πολλά χιόνια.

Πέρσι ακόμα και τον Γενάρη που είναι η καρδιά του χειμώνα πίναμε τον καφεδάκι μας σε τραπεζάκι έξω αν θυμάστε.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι ο καιρός πήγε καλά αφού μας πήγε μαλακά μέχρι και σήμερα και δεν δικαιούμαστε να έχουμε κανένα παράπονο.

 

Ο αντικαταστάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη είναι τελικά ο Σίμος Ανθουλάκης που πρίν απο καμμιά δεκαριά χρόνια ήτανε και πάλι στον πάγκο του ΑΟΚ.

Βέβαια ο καλός φίλος Σίμος Ανθουλάκης δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με την προπονητική και μετά την πρώτη του θητεία στον ΑΟΚ ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία με ακαδημίες ποδοσφαίρου και μικρά παιδιά που αγαπάνε το ποδόσφαιρο.

Η επιλογή του Σίμου στην αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση που είναι σήμερα ο ΑΟΚ αποτελεί έκπληξη αφού θα περίμενε κάποιος απο τον Βλάση Τσάκα να συνεργαστεί με έναν προπονητή με περισσότερη εμπειρία απο την κατηγορία και περισσότερες παραστάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ο Σίμος δεν είναι ικανός.

Είναι σίγουρο οτι αυτά που έχει στο μυαλό του ο Τσάκας για την ομάδα είναι μπερδεμένα και θα πρέπει κάποια στιγμή να τα βάλει σε μια σειρά.

Την μια μας λέει οτι θα φέρει 8 ενδεκαδάτους παίκτες τον Γενάρη και την επομένη οτι μπορεί να αποχωρήσει απο την ομάδα αν δεν γίνουν δεκτοί οι όροι του.

Ο φίλαθλος κόσμος ανησυχεί με αυτά που βλέπει να γίνονται κάθε Κυριακή στο γήπεδο αφού διαπιστώνει οτι απο αγωνιστική σε αγωνιστική ο ΑΟΚ γίνεται όλο και πιο μικρός.

Μακάρι ο Σίμος Ανθουλάκης που προέρχεται απο τα σπλάχνα αυτής της ομάδας να της δώσει όλα αυτά τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να αλλάξει πορεία το καραβάκι και μακάρι να μην κινδυνεύσουμε σε καμμία περίπτωση με υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική η οποία όπως έχουμε διαπιστώσει δεν φοβίζει και πολύ τον Τσάκα.

΄Οπως δήλωσε και ο ίδιος στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής, πρίν απο λίγες ημέρες, οι επενδυτές που είναι σήμερα πίσω απο αυτήν την προσπάθεια και τρέχουν την ομάδα με απότερο σκοπό κάποια στιγμή να αποκτήσουν και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών δεν τρέχει και τίποτα αν χάσουν τα λεφτά τους και φύγουν χωρίς να προχωρήσουν στην απόκτηση της ομάδας η οποία έτσι που την πάει ο Τσάκας την έχει με το ένα πόδι στην Γ’ Εθνική.

Μακάρι ο Σίμος Ανθουλάκης να αλλάξει αυτήν την πορεία και να δώσει νέα προοπτική στην ομάδα αλλα το βλέπω δύσκολο υπο αυτές τις συνθήκες.

Άλλη μια δύσκολο περίοδος έχει ξεκινήσει για τον ΑΟΚ και θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα του και να προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε όρθιο.

 

Σαν χάδι ήρθε η δήλωση του υπουργού οικονομικών του Στουρνάρα οτι η Ελλάδα δεν υπερφορολογείται.

 

Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι ή τα έχουν χαμένα ή μας το παίζουν τρελίτσα.

Μας έχουν σκίσει στους φόρους και τα χαράτσια και προσπαθούν να μας παρουσιάσουν το μακελειό ώς μια φυσιολογική κατάσταση.

Πάντως να ξέρετε οτι για να κλείσει η συμφωνία με την τρόϊκα θα πρέπει μέχρι τέλος του έτους να απολύσουμε 4.000 ανθρώπους οι οποίοι επειδή πρέπει να πιάσουμε τα νούμερα που ζητάνε οι δανειστές να κάνουν Χριστούγεννα υπο καθεστώς ανεργίας.

Για τους δανειστές τίποτα δεν μετράει εκτός απο τα νούμερα.

Πάση θυσία να βγούνε τα νούμερα.

Τίποτα άλλο δεν τους νοιάζει εκτός απο τον στόχο και η επίτευξη του.

Κατα τα άλλα πάμε καλά με τον καιρό να γίνεται χειμερινός και ψυχρός και νομίζω οτι απο εδώ και στο εξής θα πρέπει να συνηθίσουμε σε τέτοιους είδους μέρες.

Μετά την Τετάρτη ο ήλιος επιστρέφει αλλα η θερμοκρασία πέφτει.

Ηλιος με δόντια αλλα απο την Κυριακή και μετά θα έχουμε και πάλι βροχή.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης