ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Δύο άγνωστοι άνδρες λήστεψαν χθες το πρωί στο διαμέρισμα που διαμένει μόνη της 56χρονη γυναίκα. Πήραν χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και 20 χρυσές λίγες. Έβαλαν κουκούλα στο θύμα ενώ αυτοί έψαχναν το διαμέρισμα. Για να μπουν σε αυτό προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους ανθοπωλείου. Ένας εκ των δύο δραστών κρατούσε στα χέρια του γλάστρα για να ξεγελάσει την ανυποψίαστη γυναίκα. Άρχισαν χθες στη δίκη για τις ληστείες τραπεζών στη Κομοτηνή, οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης. Μάρτυρες υπεράσπισης θα καταθέσουν και σήμερα. Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ την προκαταβολή μισθού Νοεμβρίου. Γενική συνέλευση του σωματείου στις 5 Δεκεμβρίου. Μέχρι τις 10.30 θα λειτουργήσει σήμερα η εφορία της Καβάλας. Αμέσως μετά γενική συνέλευση των εργαζόμενων στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Συνεχίζονται οι απεργίες γιατρών-νοσηλευτών- διοικητικών στον ΕΟΠΥΥ Καβάλας. Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη. Το κτίριο του ΙΚΑ στη Καβάλα δεν έχει πετρέλαιο θέρμανσης κι έτσι οι υπάλληλοι αλλά και οι πολίτες ζεσταίνονται από τα κλιματιστικά. Οι μικροπωλητές λαϊκών αγορών διαμαρτύρονται για τη μείωση των δρομολογίων προς τη Θάσο. Παρέμβαση υπέρ τους από τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γερομάκρο. Σήμερα θα γνωρίζουμε τους υποψήφιους προέδρους της ΝΟΔΕ Καβάλας, για τις εκλογές της Κυριακής. Συνέντευξη τύπου ενός εξ αυτών, του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη.

 

Συνεδρίασε χθες για δεύτερη φορά η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Καβάλας. Αύριο το μεσημέρι ο νέος πρόεδρος του Βιοτεχνικού Πάρκου συναντά τους οικοπεδούχους. Πρόκειται για συνάντηση γνωριμίας. Ερώτηση για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καβάλας με επικουρικούς γιατρούς κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Οι γιατροί ψηφίζουν το πρωί τον εκπρόσωπο τους στη διοίκηση του ιδρύματος. Στην Θάσο ήταν τη Δευτέρα ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης ενέκρινε όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία το αποτέλεσμα των εκλογών του Φαρμακευτικού Συλλόγου. Σύντομα η συγκρότηση σε σώμα. Το σωματείο συνταξιούχων ναυτικών εξέδωσε ανακοίνωση για τα μειωμένα δρομολόγια φέρι μποτ προς τη Θάσο. Συνάντηση με τη δασάρχη Καβάλας είχαν τη Δευτέρα εκπρόσωποι του Δήμου Παγγαίου. Ζητούν άρση της απαγόρευσης ξύλευσης για τις τοπικές κοινότητες του ίδιου Δήμου. Πέμπτη και Παρασκευή ορκίζονται στο ΤΕΙ απόφοιτοι σχολών. Την Παρασκευή πρώτη ορκωμοσία αποφοίτων μεταπτυχιακού τμήματος.

 

Το απόγευμα στο Όσκαρ σε εκδήλωση που θα είναι και μουσική παρουσιάζεται το βιβλίο του Λευθέρη Χαψιάδη «Ένας αλήτης άγγελος». Εκδηλώσεις για τη πρόληψη του Aids οργανώνει την Κυριακή η Νεολαία Εθελοντισμού κι Ανάπτυξης Καβάλας. Την Κυριακή το απόγευμα στο «Αντιγόνη Βαλάκου» εγκαινιάζεται έκθεση φωτογραφίας μελών του Φωτογραφικού Ομίλου. Το ίδιο βράδυ στη σκηνή του θεάτρου μέρος του φεστιβάλ κωμωδίας Ξάνθης. Εκδηλώσεις για την μέρα των ΑμΕΑ θα γίνουν στην Καβάλα την Τρίτη 3 Δεκέμβρη. Στην Καβάλα κι ειδικότερα στο Ιμαρέτ θα γίνουν σήμερα και αύριο «γυρίσματα» κινηματογραφικής ταινίας με τον τίτλο «Promakhos».

 

Με φανερή αυτοπεποίθηση και γνώση των δυσκολιών ο Σίμος Ανθουλάκης μίλησε χθες για την επιστροφή του στον πάγκο του ΑΟΚ μετά από 8 χρόνια. Αναγνώρισε ότι υπάρχει το στοιχείο του ρίσκου αλλά είναι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει. Λόγω βροχής η πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες έγινε στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Με ανακοίνωση της η ομάδα του Ψυχικού εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση της για τις συνθήκες διεξαγωγής της πρόσφατης αναμέτρησης στη πόλη μας. «Το γήπεδο της Καβάλας είναι γήπεδο στο οποίο κάθε αθλητής χαίρεται να αγωνίζεται» αναφέρει.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης