cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Μετά το ξύλο στις πλατείς η πανηγυρική του εκλογή …

 Μετά το ξύλο στις πλατείς η πανηγυρική του εκλογή …

Μετά και την προχθεσινή του νίκη ο Ερντογάν για κάποιους έχει κερδίσει τον τίτλο του Σουλτάνου αφού κυβερνά την Τουρκία απο το 2002 και θα την κυβερνά και για άλλα 5 χρόνια αφού η νίκη του στις προεδρικές εκλογές απο τον πρώτο γύρο βάζει τέλος στα σενάρια αμφισβήτησης με όλα όσα συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες και για πολλούς αποτελούσαν τον προπομπό της αποχώρησης του.
Ναι πώς , πώς …
Ο Ερντογάν είναι πρώτος πρόεδρος που εκλέγεται απο τον λαό αφού μέχρι και την προχθεσινή εκλογή τον πρόεδρο το έβγαζε το κοινοβούλιο της Τουρκίας.
Ο Ερντογάν που για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο μεγάλος ηγέτης είναι το άλλαξε αυτό και έδωσε την δύναμη της εκλογής στον λαό που τον ψήφισε όπως αποδείχτηκε με δύο χέρια.
Μπορεί αυτοί που δεν τον γουστάρουν τον Ερντογάν να είναι πολλοί αλλα αυτοί που τον γουστάρουν , όπως αποδείχθηκε είναι περισσότεροι.
Μετά απο τόσα σκάνδαλα , ηχητικά ντοκουμέντα και ξύλο στις πλατείες και στους δρόμους όλοι περιμένανε την εκλογική του αποδυνάμωση αλλα αντιθέτως αυτός βγήκε φόρα παρτίδα και τους πήρε για άλλη μια φορά τα σώβρακα.
Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι που είναι το πιο μεγάλο και πιο φωτεινό φεγγάρι του καλοκαιριού ήτανε τουφέκι προχθές αλλά όταν είσαι όλη την ημέρα στην παραλία σουρουπώνει και τα μάτια του γίνονται σαν κουμπότρυπες.
Καταλαβαίνετε οτι όσο ωραίο και να είναι το φεγγάρι αν έχει “κλάσει η νύφη και έχει σχολάσει ο γάμος” το μυαλό σου είναι αλλού.
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο του φετεινού καλοκαιριού που όλοι ζήσανε στιγμές καλοκαιρινές.
Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με την θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο πιάσανε παραλία.
Απο νωρίς το πρωϊ οι δρόμοι με πολύ κίνηση και οι παραλίες μπίμπα στον κόσμο.
Έπαιξε πολύ ομπρέλα , έπαιξε πολύ τάπερ , θερμός και όταν σουρούπωσε και βγήκε το φεγγάρι βγήκαν στην φόρα και τα κάρβουνα.
Το τσιτσί πάνω και ο μήνας έχει εννιά.
Οι πληροφορίες λένε οτι και το νησί της Θάσου αυτή την εποχή είναι ζίγκα.
Θα μου πείτε αν δεν είναι γεμάτο το νησί μερικά 24άωρα πρίν το 15Αύγουστο πότε θα είναι ;
Οι Θάσιοι βέβαια που παραπονιούνται και φέτος οτι το νησί είναι γεμάτο αλλα οι τζίροι μικροί θα πρέπει να θυμούνται οτι μιλάμε για την Θάσο και οχι για την ΜΥΚΟΝΟ.
Μπορεί η Θάσος να είναι 10 φορές πιο όμορφη απο την ΜΥΚΟΝΟ αλλα αυτό δεν έχει καμμία σημασία αφού η Θάσο έχει την ατυχία να απέχει αρκετά ναυτικά μίλια απο την Αθήνα.
Απο την άλλη μπορεί αυτό να είναι και καλό για όλους εμάς που έχουμε την δυνατότητα να επισκεπτόμαστε το νησί της Θάσου με μια σχετική ευκολία και λόγω απόστασης και λόγω οικονομικών αφου ΄το νησί της Θάσου αποτελεί ένα φθηνό σχετικά προορισμό.
Οσο αφορά τον καιρό σύμφωνα με την ΕΜΥ εδώ πάνω στην περιοχή μας ο καιρός θα είναι καλός και αυτή την εβδομάδα που θα μας οδηγήσει στον τριήμερο του 15 Αύγουστου θα δεν θα έχουμε ούτε βροχές , ούτε καταιγίδες , ούτε μπουρίνια.
Λέτε ;
Μακάρι γιατί όσο νάναι τα μπουρίνια μας βγάζουν εκτός προγράμματα και μας αναγκάζουν να χάνουμε τον βηματισμό μας.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης