• 19 Μαΐου 2024,

Μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα οι πλωτές εξέδρες

 Μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα οι πλωτές εξέδρες

Στο πλαίσιο της συνεννόησης των τοπικών φορέων και υπηρεσιών για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας την ερχόμενη εβδομάδα, συμφωνήθηκε όπως γίνεται γνωστό, ν΄ αρχίσει αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ότι έχει σχέση με το έργο των πλωτών εξεδρών.

Ο Οργανισμός Λιμένα, ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, συζήτησαν το ενδεχόμενο οι πλωτές εξέδρες να πέσουν στη θάλασσα, στην περιοχή μπροστά από το κτήριο του ΝΟΚ λίγο πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο ΝΟΚ φέρεται να εξήγησε ότι έχει σχέση με τις πλωτές εξέδρες – την πρώτη φάση του έργου – να πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της σπουδαίας διοργάνωσης.

Έτσι ενώ οι πλωτές εξέδρες είναι έτοιμες, θα τις δούμε στη συγκεκριμένη περιοχή του κεντρικού λιμανιού της Καβάλας, μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα – δηλαδή αρχές Ιουνίου. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας καθάρισε, περιποιήθηκε, ανέδειξε μπορεί να πει κανείς την περιοχή μπροστά από το κτήριο του ΝΟΚ όπου τοποθέτησε δύο τουλάχιστον παγκάκια για την ανάπαυση των περαστικών. Η εικόνα των περαστικών είναι εντελώς διαφορετική, σαφώς πιο όμορφη, σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση.

 

Διαβάστε επίσης