Μεταβατική περίοδο 6 έως 12 μηνών

 Μεταβατική περίοδο 6 έως 12 μηνών

Σύμφωνα με τις δηλώσεις Χαρδούβελη η μετά μνημονιακή εποχή για την Ελλάδα θα έχει μια μεταβατική περιόδο 6 έως 12 μηνών όπου η εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ θα είναι ήπια και περιορισμένη.

Οχι οτι θα κάνουμε οτι θέλουμε αλλα δεν θα τους έχουμε και πάνω απο το κεφάλι μας όπως τους έχουμε τώρα που και για να κλάσουμε , συγνώμη , ζητάμε την άδεια τους.

Βέβαια να είστε σίγουροι οτι αυτή η εποπτεία θα συνεχιστεί και πέρα του 12 μήνου αφού αυτά που έχουμε υπογράψει να τηρήσουμε θα μας συνοδεύουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Οι λογαριασμοί με την τρόϊκα και τα μνημόνια να αφήσουμε πίσω μας δεν κλείνουν τόσο εύκολα.

Το έχετε ακουστά το τραγούδι : “Τρώμε τα νειάτα μας στην βιοπάλη ;”

Απλά ο Χαρδούβελης θέλει να χρυσώσει το χάπι και καλά κάνει απο την μεριά του.

Στην δήλωση αυτή του Χαρδούβελη έρχεται να κουμπώσει η δήλωση του Στουρνάρα που λέει οτι τα αδιάθετα κεφάλαια του ΤΧΣ και υπολογίζονται στα 11 δις ευρώ μπορούν να λειτουργήσουν και ώς ένα δίχτυ ασφαλείας για την χώρα μας που θα επιχειρήσει μετά απο τα πέτρινα χρόνια της σκληρής λιότητας και της πείνας να περπατήσει χωρίς την βοήθεια των δανειστών.

Είμαστε σαν τον ασθενή που επιχειρεί να κάνει τα πρώτα του βήματα μετά την επίπονη επέμβαση στον γοφό χωρίς να καμμία βοήθεια.

΄Στην δική μας βέβαια την περίπτωση η επέμβαση ήτανε διπλή αφού είχανε πρόβλημα και οι δύο γοφοί.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και να έχετε το νού σας γιατί ο καιρός μετά τους νοτιάδες που έρχονται αγριεύει και η θερμοκρασία πέφτει.

Λάβετε τα μέτρα σας πατριώτες.

Πάντως οι συζητήσεις για τον μεταμνημονιακή εποχή θα ξεκινήσουν απο την συνεδρίαση του Eurogroup που έρχεται με την παρουσίαση ενός πρώτο πλάνου απο τον έλληνα υπουργό οικονομικών.

Θα τους παρουσιάσουμε εμείς πως σκεφθόμαστε την επόμενη μέρα και αυτοί αφού κάνουν τις αλλαγές στο αρχικό αυτό πλάνο και προγραμματισμό θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Βέβαια σε όλες αυτές τις συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες για την επόμενη μέρα επαναλαμβάνω οτι απουσιάζουν οι συζητήσεις για την ελάφρνυση του ελληνικού χρέους και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο οτι αντί αυτού ακούμε όλο και πιο έντονα τις φωνές που λένε οτι το χρέος μας είναι βιώσιμο.

Προσοχή μην πέσουμε σε αυτή την λούμπα.

Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να θυσιάσει την δέσμευση των δανειστών  για την ελάφρυνση του χρέους με τις συζητήσεις για την επόμενη μέρα.

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Σαν ομάδα απο άλλο πλανήτη φαντάζει η Μπάγερν που φαίνεται οτι με σχετική άνεση θα φθάσει στον τελικό του τσάμπιονς λίνγκ.

Και προχθές μέσα στην έδρα της φάνηκε οτι την έπαιζε για πλάκα την Ρόμα που προσπαθούσε μάταια να παρακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό της.

Οταν η Μπάγερν ανέβαζε στροφές η Ρόμα δεν μπορούσε να την ακολουθήσει.

Σε μια επίθεση απο τις πολλές της Μπάγερν , απο την πλευρά του Τοροσίδη ο ιπτάμενος Γερμανός επιθετικός κάνει ένα φοβερό σλάλομ και ο κακομοίρης ο έλληνας αμυντικός τον κυνηγάει με τον κεφάλι.

Νομίζω οτι η Μπάγερν είναι αυτή την στιγμή ένα κλίκ πάνω απο όλες τις άλλες ομάδες.

Παίζει το πιο γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και οι νοτιάδες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού ο οποίος όμως μετά τις 20 του μήνα αγριεύει.

Το γράφω αυτό γιατί υπάρχουν ακόμα κάποιοι αφελείς που πιστεύουν οτι και ο φετεινός χειμώνας θα είναι σαν τον περσυνό και τον προπέρσυνο.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ανησυχεί

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης