Με πορδές και χωρίς χρήμα αυγά δεν βάφονται …

 Με πορδές και χωρίς χρήμα αυγά δεν βάφονται …

Ολα τα είχαμε οι φωτιές μας λείπανε.

Ειδικά σε μια εποχή που δεν υπάρχει δίφραγκο ούτε για ταξί.

Σκεφθείτε οτι πρόβλημα με την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών είχαμε πρό κρίσης που η Ελλάδα, θεωρητικά τουλάχιστον, πήγαινε τραίνο και πλήρωνε και ερχότανε απο έξω ελικότπερα και πετζετέλ γιατί τα δικά μας ήτανε κουσουρλίδικα και δεν πετούσανε.

Καταλαβαίνεται πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα τα πέτρινα χρόνια που διανύουμε και σε αυτό τον τομέα των πυρκαγιών αφού σήμερα εκτός απο τα μέσα για να σβήσουμε μια φωτιά δεν έχουμε ούτε το χρήμα για να νοικιάσουμε αεροπλάνα και ελικόπτερα απο άλλες χώρες αλλα ούτε την ψυχολ.ογία αφού ο έλληνας τα τελευταία χρόνια αποτελεί το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης και είναι το παράδειγμα προς αποφυγή.

Η Ελλάδα είναι ο χειρότερος μαθητής της τάξης, έχει χάσει αρκετές χρονιές και είναι αγκαλιά με το τελευταία θρανίο.

Αυτό απο κάποια στιγμή και μετά αρχίζει να έχει και ψυχολογικές επιρροές.

Οι έλληνες εκτός απο τα λεφτά τους έχουν χάσει και την ψυχολογία τους και αυτό είναι το χειρότερο γιατί η έλλειψη καλής ψυχολογίας σε κάνει ευάλωτο σε ένα σωρό ασθένειες της ψυχής , τελευταίας γεννιάς που δρούν ύπουλα σε κυριεύουν και σε κάνουν άλλο άνθρωπο.

Το χειρότερο δηλαδή απο όλα αυτά που έχει χάσει όλα αυτά τα χρόνια ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης είναι η ψυχική του υγεία και θα παλέψει αρκετά χρόνια για να την βρεί ξανά αν και είμαι σίγουρος οτι στο κομμάτι αυτά σίγουρα κάτι θα μείνει στην ψυχή των ελλήνων για να τους θυμίζει τα χρόνια αυτά.

Οσο αφορά τις φωτιές να μας λυπηθεί ο θεός γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει και να μπορέσουμε μόνοι μας να σβήσουμε τις φωτιές.

Το καλοκαίρι που ο Καραμανλής ώς πρωθυπουργός της χώρας λίγο πρίν ξεκινήσει η περιπέτεια της κρίσης που πλήρωνε και έφερνε τα ρώσικα τα ελικόπτερα που ρίχνανε άφθονο νερό έχουν περάσι ανεπιστρεπτί.

Σήμερα και στην Ακρόπολη να φθάσει η φωτιά δεν πρόκειται να έρθει απο έξω ούτε χελιδόνι !

Θα πρέπει και σε αυτό τον τομέα να μάθουμε να λειτουργούμε μόνοι μας.

Χάνει το ΜΕΓΚΑ , ανεβαίνει ο ΑΝΤ1

Μετά τους Σκορδά και Λιάγκα στον Αντ1 πάει και ο Αρναούτογλου δίνοντας αφορμή για ακόμα περισσότερα σχόλια για την οικονομική κατάσταση του ΜΕΓΚΑ που βλέπει να χάνει το ένα μετά τον άλλο τους ανθρώπους που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν το βαρύ πυροβολικό του καναλιού στην μάχη για την τηλεθέαση.

Τι θα γίνει ρε παιδιά ;

Μόνο η Ολγα Τρέμη θα μείνει στο μεγάλο κανάλι ;

Και καταλαβαίνετε οτι με τις μεταγραφές που κάνει ο Αντ1 βάζει τις βάσεις για να είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Κρεμόμαστε απο τα χείλη του Μπαράκ Ομπάμα

Ο Αντώνης Σαμαράς το βράδυ της Δευτέρας αναχώρησε για τις ΗΠΑ αφού την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Μπαράκ απο τον οποίο περιμένει εκτός όλων των άλλων και να στείλει ένα μήνυμα νέου κουρέματος στο ελληνικό χρέος πρός Βρυξέλες και Βερολίνο μεριά.

Ο Σαμαράς ξέρει καλά οτι αν η Ελλάδα θέλει να απαλλαγεί οριστικά απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τους ελέγχους θα πρέπει να γίνει ένα νέο κούρεμα στο χρέος το οποίο θα το καταστήσει βιώσιμο και πραγματικά αντιμετωπίσιμο.

Για να μην παίζουμε με τις λέξεις και για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας θα πρέπει να γίνει ένα νέο κούρεμα στο ελληνικό χρέος.

Η αφετερία για την οριστική λύση της ελληνικής κρίσης θα πρέπει να γίνει με μία τέτοια κίνηση.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Η θερμοκρασία έχει επιστρέψει στις φυσιολογικές της τιμές αλλα δεν ξέρω για πόσο αφού μέχρι και τις 20 Αυγούστου θα υπάρχουν διημεράκια που ο υδράργυρος θα ξεφεύγει.

Το ένα διημεράκι σύμφωνα με την ΕΜΥ είναι προς το τέλος της εβδομάδας και το άλλο μετά τον 15 Αύγουστο.

Αυτά και για σήμερα αγαπητοί αναγνώστες.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

[checklist]

  • Item #1
  • Item #2
  • Item #3

[/checklist]

Διαβάστε επίσης