• 19 Μαΐου 2024,

“Μην τολμήσει και πατησει το πόδι του στην Καβάλα ο Γερουλάνος”

 “Μην τολμήσει και πατησει το πόδι του στην Καβάλα ο Γερουλάνος”

Σφοδρές αντιδράσεις ακολούθησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση αργά το βράδυ της Πέμπτης από πλευράς της τοπικής «Δημοκρατικής συμπαράταξης» (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) για επίσκεψη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γερουλάνου την προσεχή Δευτέρα στην Καβάλα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης.

Ως γνωστόν ο Γερουλάνος θεωρείται από τους Καβαλιώτες υπεύθυνος για τον άδικο (όπως αργότερα αποδείχθηκε) υποβιβασμό του ΑΟΚ από την Σούπερ Λιγκ την εποχή που κατείχε το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού το 2011.

Ήδη οργανώνονται κινητοποιήσεις από πλευράς οργανωμένων φιλάθλων ενώ χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο facebook του συμπολίτη μας γιατρού και εκ των ιδρυτικών μελών της Λέσχης Φιλάθλων Μιχάλη Σωτηρόπουλου που τονίζει χαρακτηριστικά: «Επειδή έχει το ΘΡΑΣΟΣ και ανακοινώνει επίσκεψη στην Καβάλα την ερχόμενη Δευτέρα, έχω να υποσχεθώ ότι η Λέσχη και όλοι οι Καβαλιώτες θα του κάνουν την παραμονή του στην πόλη ΑΞΕΧΑΣΤΗ. Ο Γερουλάνος και οι άθλιοι που ήταν στην εξουσί τότε, μαζί με άλλα πολλά, είναι υπεύθυνοι για το βούρκο που έριξαν τον ΑΟΚ. Μην τολμήσει και πατήσει το πόδι του …»

Χθες το βράδυ η Λέσχη με αφορμή την επίσκεψη Γερουλάνου έβγαλε την εξής ανακοίνωση :

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Καβάλα ο πρώην υπουργός που ευθύνεται για τον αφανισμό της ομάδας της πόλης μας και για την απίστευτη περιπέτεια που εχει υποστεί ο ΑΟΚ μας.

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοθαυμάσουμε! Το θράσος αυτών που τον προσκάλεσαν; Την απίστευτη κυνικότητα τους; Την υπεραισιοδοξία τους ότι ξεχάστηκε το θέμα μας; Την αφέλεια τους; Την πολιτική βλακεία τους;

Διαβάστε επίσης