• 17 Μαΐου 2024,

Μικρό καλοκαιράκι …

 Μικρό καλοκαιράκι …

Για κάποιους αυτό που ζούμε καιρικά με εξαίρεση κάποιες πρόσφατες μπόρες είναι το μικρό καλοκαιράκι που πάντα μας περιμένει κάπου εκεί στις αρχές του Σεπτέμβρη και αποτελεί την περίοδο εκείνη που κάποιοι έλληνες έχουν επιλέξει για πολλούς και διαφόρους λόγους να κάνουν τις διακοπές τους.

Σίγουρα η περίοδος αυτή είναι αν οχι η καλύτερη απο τις καλύτερες για να επιλέξεις και να κάνεις τις διακοπές σου ιδιαίτερα σε νησιά πρώτης γραμμής που όλο το καλοκαίρι γινόταν χαμός.

Απλά για να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβρη θα πρέπει να ρισκάρεις αρκετά αφού οι πιθανότητες ο καιρός να είναι καλός είναι 50% – 50%.

Το λεγόμενο και ώς μικρό καλοκαιράκι δεν είναι πάντα εκεί.

Υπήρχανε και στο παρελθόν κάποιοι Σεπτέμβρηδες που έχουν μπεί καιρικά φουριόζοι και έχουν χαλάσει το προγραμματισμό εκείνων που έχουν προγραματίσει το πρώτο 15θήμερο διακοπές καλοκαιρινές.

Η επόμενη καλύτερη περίοδος για διακοπές είναι τέλη Ιουνίου αρχές Ιούλη αλλα και εκείνη η περίοδος είναι δύσκολη γιατί θα πρέπει όλος ο προγραμματισμός να γίνει νωρίς και μετά να είσαι έτοιμος να βγάλεις το καλοκαίρι μόνο με τις ανάσες των Σαββατοκύριακων.

Ο καιρός της εβδομάδας θα είναι καλός με ηλιόλουστες ημέρες και θερμοκρασίες λίγο κάτω απο τους 30 βαθμούς.

Τα μαγιό σε ετοιμότητα και βαράτε μέχρι νεωτέρας διαταγής.

Η εβδομάδα που θα μας οδηγήσει στις κάλπες της Κυριακής θα είναι καλοκαιρινή και ευχάριστη.

Άλλωστε αυτό είχανε προβλέψει και τα ημερομήνια που λόγω του ότι το καλοκαίρι άργησε να μπεί έτσι και θα αργήσει να βγεί.

Φαίνεται οτι ο Σεπτέμβρης θα είναι καλός καιρικά αλλά πάμε για ΄ένα χειμώνα σφιχτό με αρκετές χιονοπτώσεις.

Αρκετό κόσμο είχε η πλατεία το βράδι της Παρασκευής για την ομιλία του ΄Τσίπρα που αισιοδοξεί οτι θα είναι αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα των εκλογών και θα έχει τον πρώτο λόγο για να φτιάξει την συγκυβέρνηση της επόμενης περιόδου για την Ελλάδα.

Όσο μεγαλύτερη  σε συμμετοχή κομμάτων θα είναι η συγκυβέρνηση τόσο περισσότερες θα είναι και οι πιθανότητες για να αντέξει στους τριγμούς που έρχονται και θα είναι πολλοί.

Μέσα στον Οκτώβρη υπάρχουν πολλά προαπαιτούμενα που πρέπει να ψηφιστούν και θα είναι δύσκολα για την επόμενη συγκυβέρνηση.

Οι αντοχές της επόμενης συγκυβέρνησης θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό απο τον αριθμό των κομμάτων που θα μπούνε μέσα στην επόμενη κυβέρνηση.

Κάνει εντύπωση το γεγονός οτι την κεντρική ομιλία της Λαϊκής Ενότητας στην Αθήνα κεντρικός ομιλητής δεν θα είναι ο πρόεδρος του κόμματος ο Λαφαζάνης αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου που φαίνεται οτι το έχει περισσότερο.

Ο Λαφαζάνης απλά θα κάνει έναν χαιρετισμό όπως και ο Γλέζος.

Οι δημοσκοπήσεις και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πέφτανε η μια πίσω απο την άλλη.

με τον Τσίπρα σε κάποιες να είναι μπροστρά ο Μεϊμαράκης σε κάποιες άλλες και ισοπαλία σε λιγότερες.

Οτι και να γίνει την Δευτέρα 21/9 θα πρέπει τα κόμματα να έχουν την ωριμότητα να τα βρούνε και να συνεργαστούν όλοι αυτοί που μπορούν για να οδηγήσουν την χώρα στην επόμενη περίοδο.

Μεγάλες μειώσεις μετά τις εκλογές με χαράτσια και φόρους που έρχονται με φόρα για να αποψιλώσουν τα εισόδηματα των ελλήνων.

Καλύτερος απο την εμφανίση του απέναντι στο Σουφλί ο ΑΟΚ προχθές στο Κοκκινόχωμα ήρθε ισόπαλος 1-1 με το τοπικο Βυζάντιο.

Αυτό που κατάλαβαν όλοι είναι οτι η ομάδα χρειαζόταν και χρειάζεται άλλες 2 το λιγότερο μεταγραφές.

Η ομάδα η φετεινή είναι πιο  ποιοτική αλλα και πιο soft και αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό δεδομένης της κατηγορίας και τις δύσκολες έδρες που έχουμε να επισκεφτούμε.

Απο την φετεινή ομάδα μας λείπουν οι μάχες του Γαβριηλίδη.

Ο Δέντσας είναι πιο ντελικάτος με δύο καλά πόδια αλλα μπορεί και σε όλο το παιχνίδι να κάνει 1,5 φάουλ.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα καταλαβαίνετε οτι ο ΑΟΚ παίζει κάθε Κυριακή με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος να κερδίσει τον ΑΡΗ στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης αφού στην καλύτερη περίπτωση η άνοδος θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιρός εκτός απο δύσκολοι και ύπουλοι είναι και ύποπτοι.

Θα πρέπει να έχουμε το νού μας και τα μάτια μας 14 γιατί και αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι θα πάμε καλά και οτι τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Οσο ο καιρός θα είναι μαζί μας να μην φοβάστε τίποτα.

Φαίνεται , και σύμφωνα με την ΕΜΥ οτι ο καιρός του Σεπτέμβρη θα είναι πολύ καλός και θα θυμίζει περισσότερο άνοιξη παρά Φθινόπωρο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης