• 7 Μαΐου 2024,

Μουρτασάγας: Να στηρίξουμε τους 3 βουλευτές

 Μουρτασάγας: Να στηρίξουμε τους 3 βουλευτές

Μουδιασμένη είναι η κατάσταση στο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ λόγω των πρόσφατων γεγονότων στο κοινοβούλιο και των διαφοροποιήσεων σε σχέση με την κυβερνητική γραμμή, αρκετών βουλευτών του ίδιου κόμματος. Προς το παρόν δεν έχουν συνεδριάσει τα κομματικά όργανα στην Καβάλα, γίνονται συνεχώς συζητήσεις, εκφράζεται ένας γενικότερος προβληματισμός.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν επικριτικά σχόλια για την κυβέρνηση γενικότερα, χωρίς εξειδικευμένες αναφορές στο τι έκαναν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

Σύμφωνα με το Νίκο Μουρτασάγα μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, πρέπει να στηριχθούν οι τρεις βουλευτές, Εμμανουηλίδης, Αλ. Τσανάκα και Ιωαννίδης, καθώς όπως λέει βρέθηκαν σε στιγμή δύσκολη λόγω της ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκαν. Όπως φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στηρίζει στην πλειοψηφία των μελών του την πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, επιμένοντας στην ενότητα των πολιτών για να ξεπερασθούν οι δυσκολίες που ήρθαν ή έρχονται. Η δήλωση του Νίκου Μουρτασάγα είναι η εξής: «Είναι δύσκολη η κατάσταση, πάρα πολύ δύσκολη. Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να μην έχουμε αύριο το πρωί φαινόμενα τα οποία δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν. Εγώ αυτό που θέλω να σημειωθεί, είναι ότι στηρίζουμε όχι μονάχα τους τρεις βουλευτές μας, τους τρεις συντρόφους μας βουλευτές της Καβάλας, αλλά και όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους 149, γιατί τα πράγματα είναι φοβερά δύσκολα, η ψυχολογική πίεση που δέχονται είναι τρομερή, δεν είμαστε στη θέση τους, γι΄ αυτό καλά θα κάνουμε να σκεφτούμε πρώτα σε ποια θέση βρίσκονται αυτοί οι σύντροφοι μας, οι συντρόφισσές και μετά ν΄ αρχίσουμε να σηκώνουμε χέρι. Απ΄ την άλλη μεριά θεωρώ ότι η αξιοπρέπεια και η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος στην κυβέρνησή μας, καθώς κι ο τρόπος που αντιμετώπισε το κλείσιμο των τραπεζών, μας δίνει ενδείξεις και για καλύτερες μέρες. Ότι κι ο κόσμος θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της νέας κατάστασης, όποια κι αν είναι αυτή. Δεν έχω άλλα στοιχεία, δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα, τι θα γίνει αύριο, όλοι μας σκεφτόμαστε και το καλύτερο και το χειρότερο. Αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί…»

Διαβάστε επίσης