• 9 Μαΐου 2024,

Μπαλτάκο εσείς ; ΑΓΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ !

 Μπαλτάκο εσείς ; ΑΓΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ !

Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί η κυβέρνηση να αποφύγει τα απόνερα που άφησε και συνεχίζει να αφήνει η υπόθεση του Μπαλτάκου με τα βιντεοσκοπημένα ντουκούμεντα όπου το μπατζάκι του Σαμαρά φαίνεται οτι παραδέχεται σε συνομιλία με τον Κασιδιάρη την παρέμβαση της κυβέρνηση στην υπόθεση της ποινικής δίωξης των μελών της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα όσα μέλη της 17Ν είναι ελεύθερα υποσχέθηκαν απο το βήμα της Βουλής και άλλα παρόμοια βίντεο με πρωταγωνιστές άλλα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης.

Ο Σαμαράς που ΄δεν είναι διατεθειμένος τώρα που έφθασε στην βρύση να μην πιεί νερό λόγω Μπαλτάκου ανεβάζει ταχύτητες και βγάζει με παρέμβαση της Ε.Ε. και των οικονομικών οίκων πιο ΄γρήγορα στις αγορές την χώρα αφού το αντίδοτο στην περίπτωση αυτή είναι η έξοδος στις αγορές.

Φαίνεται , παρά τις έντονες αντιδράσεις κυρίως απο το ΠΑΣΟΚ οτι η κυβερνητική συμμαχία αντέχει φού και οι δύο αρχηγοί (Σαμαράς και Βενιζέλος) γνωρίζουν οτι αν η κυβέρνηση πέσει η χώρα θα μπεί σε περιπέτειες και βέβαια αυτοί και οι δύο πολιτικά θα εξαφανισθούν απο τον χάρτη.

Για τον λόγο αυτό κάνουν οτι μπορούν για να διατηρήσουν την συνοχή της κυβέρνησης , προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους και να καλμάρουν και τον Γιώργο Παπανδρέου που αν και ξεκαθαρίζει οτι δεν έχει προσωπικές φιλοδοξίες παρόλα αυτά επιμένει να πάρει το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος απο την κυβέρνηση και να φύγει.

Δεν μας λέει όμως ο Γιωργάκης τι θα γίνει μετά , την επόμενη μέρα, αφού η πτώση της κυβέρνησης ενδέχεται να μας γυρίσει στο 2010 και να ανγκαστούμε να ζήσουμε τoν ίδιο εφιάλτη με άλλους βέβαια όρους.

Ο ελληνικός λαός που έχει βογγήξει για να φθάσει την χώρα εδώ που την έφθασε δεν θυσιάζει την υπεροπροσπάθεια αυτή για κανέναν Μπαλτάκο.

Ο Μπαλτάκος και όλοι oi ακροδεξιοί που τυχόν υπάρχουν κοντά ή μέσα στην κυβέρνηση θα πρέπει να εντοπισθούν και να απομονωθούν χωρίς αυτό να επηρεάσει την πορεία της χώρας.

Ο ελληνικός λαός είναι σίγουρα κατά της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ πολιτικής που είναι μια πολιτική αφανισμού αλλα σίγουρα ήθελε και θέλει μια λύση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για τον λόγο αυτό και κάνει τόσο μεγάλη υπομονή.

Ο καλύτερος συνδυασμός θα ήτανε να είχαμε Ευρωπαϊκή λύση μακρυά απο ΜΝΗΜΟΝΙΑ και χαράτσια αλλα αυτό δεν γίνεται.

Η πολιτική που θα ασκήσει ο Τσίπρας αν εκλεγεί είναι η πολιτική που ονειρεύεται κάθε έλληνας πολίτης αλλα δεν ξέρω αν αυτή θα είναι εφικτή εντός των συνόρων της Ευρώπης αφού ο Τσίπρας θέλει την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη αλλα χωρίς να υπακούει στους νόμους αυτής.

Αν ο Τσίπρας μπορεί αυτό να το πετύχει να τον ψηφίσουμε ρε παιδιά με χέρια και με πόδια.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα επόμενα 24άωρα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής για σήμερα το μεσημέρι.

Πάντως φαίνεται οτι ο καιρός και αυτή την εβδομάδα θα είναι άστατος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας Τρίτη , Τετάρτη και βροχές απο την Πέμπτη και μετά.

Αυτή είναι η άνοιξη λεβέντες.

Τον δρόμο για το 3ο LIVE πήρε ο Τάσος Παναγιωτόπουλος που συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στον τηλεοπτικό διαγωνισμό THE VOICE.

Το ραντεβού του Τάσου όπως και των άλλων παιδιών που έχει παραμείνει στο παιχνίδι ανανεώνεται για την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Τάσος Παναγιωτόπουλος είναι στην ομάδα του Μιχάλη και είναι όπως όλα δείχνουν απο τα μεγάλα φαβορί για να είναι στο τέλος του παιχνιδιού ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις Κυριακάτικες εφημερίδες η υπόθεση Μπαλτάκου αλλάζει τις ισσοροπίες και φέρνει πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις με διαφορά 2% το Σύριζα.

Ενώ πριν την υπόθεση Μπαλτάκου και με τον αέρα της εξόδου στις αγορές ο Σαμαράς (αλά μπρατσέτα ) με τον Βενιζέλο ήταν μπροστά φαίνεται οτι αυτή η ιστορία τους κόβει την φόρα και φέρνει πρώτο κόμμα τον Σύριζα.

Στον Ινδικό Ωκεανό έχουν στραφεί πλέον οι έρευνες για το χαμένο μπόϊνγκ μετά το σήμα που έπιασε ένα κινεζικό καράβι και είναι πιθανό να προερχότανε απο τα μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροπλάνου.

Βέβαια ο πρώθυπουργός της Αυστραλίας προχθές δήλωσει οτι υπάρχει η πιθανότητα το αεροπλάνο αυτό να μην το βρούνε και ποτέ.

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας τους πέθανε όλους , επιβάτες και ιπτάμενο προσωπικό χωρίς να έχει την παραμικρή απόδειξη και ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας ισχυρίζεται οτι μπορεί να μην το βρούνε και ποτέ το αεροπλάνο.

Μετά πως να αντέξουν οι συγγενείς των επιβατών που άλλα ακούνε την Δευτέρα και άλλα την Τρίτη.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχουμε όλοι μια καλή εβδομάδα.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης