ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Διάλογο με το Δήμο Καβάλας και όχι δικαστική αντιπαράθεση υποσχέθηκε για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Προερχόμενος από την Δράμα σταμάτησε για 20 λεπτά στην Καβάλα χθες το απόγευμα, μίλησε με τους βουλευτές, τον Δήμαρχο αλλά και με την Δήμητρα Τσανάκα. Θέματα του ΠΕΔΥ έθεσε στον Υπουργό ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξενοφώντας Κροκίδης. Επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών έστειλε ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης σχετικά με το ΦΠΑ του έργου των πλωτών εξεδρών. Ζητά ο Οργανισμός να μην πληρώσει τα χρήματα. Μοιράστηκε στους επαγγελματίες της πόλης το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας της αγοράς. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων όπως επίσης και την Κυριακή 4 Μάη. 9 διευθυντές δημοτικών σχολείων και προϊστάμενοι νηπιαγωγείων του Νομού Καβάλας είναι έτοιμοι να παραιτηθούν λόγω της υποχρέωσης που έχουν να συγκροτήσουν ομάδες εργασίας για την αυτοαξιολόγηση. Σήμερα λήγει η προθεσμία συγκρότησης των ομάδων. Έτοιμη να παρέμβει από αύριο η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα ασθενοφόρα του Νοσοκομείου της Δράμας θα εξυπηρετούν από αύριο οι οδηγοί του ΕΚΑΒ Καβάλας. Σε διαθεσιμότητα οδηγοί του Νοσοκομείου Καβάλας. Συνελήφθη 24χρονος που για δύο βράδια έκανε στην Καβάλα 7 διαρρήξεις σταθμευμένων οχημάτων κι ενός καταστήματος.

 

Στις 10 σήμερα το πρωί σύσκεψη στο Διοικητήριο για τα αντιπυρικά μέτρα της Θερινής περιόδου στον Νομό Καβάλας. 11 ορειβάτες από την Δράμα και την Πέλλα χάθηκαν λόγω ομίχλης στο Παγγαίο το βράδυ του Σαββάτου. Βρέθηκαν μέσω κινητών τηλεφώνων την Κυριακή το πρωί. Συνεχίζονται οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Καβάλας. Παρουσιάζεται το μεσημέρι το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Π.Ε. Καβάλας. Εκδήλωση για τον τουρισμό πραγματοποιεί το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Τρεις ακόμη υποψήφιους του παρουσίασε ο Βασίλης Ξουλόγης. Επίσκεψη στο Ζυγός έκανε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς. Στη γενική συνέλευση της Ένωσης Επιμελητηρίων στο Ηράκλειο συμμετείχαν Τσατσούλης- Δέμπας. Ανακοίνωση για την πανελλαδική απεργία της Τετάρτης εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ Καβάλας. Θέματα εξίσωσης των πτυχίων των μηχανικών ΑΕΙ – ΤΕΙ απασχόλησαν την Παρασκευή την έκτακτη συνεδρίαση της διοικούσας του ΤΕΕ ΑΜ. Για τον ίδιο λόγω συνεδριάζει την Πέμπτη η αντιπροσωπεία.

 

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται στη Δ. Καπναποθήκη εκδήλωση για τα 25 χρόνια του περιοδικού του 6ου Λυκείου. Το βράδυ θεατρική παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό στο Αμφιθέατρο. Συμμετέχει η εφηβική ομάδα της Θεατρικής Μηχανής, καλεσμένη από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Η Νεολαία Εθελοντισμού καθάρισε χθες το δάσος της Παναγούδας. 8 σύλλογοι Θρακιωτών του Νομού Καβάλας τίμησαν χθες την ημέρα μνήμης διωγμών Θρακικού Ελληνισμού. Μεγάλη προσέλευση στις χθεσινές εκλογές του Ομίλου Πόντιων Χορευτών.

 

Η Ένωση νίκησε εύκολα τον Αρκαδικό 87-58 αλλά ο Κόρυβος νίκησε στην Αθήνα την ΑΕΚ κι έτσι δεν υπήρξε αλλαγή στη βαθμολογία της Α2 μετά την 22η αγωνιστική. Στασιμότητα και καθόλου νέα στον ΑΟΚ. Νίκησε ο Ορφέας Ελευθερούπολης. Ο Άρης Ακροποτάμου νίκησε 2-1 τον Νέστο. Ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα το Βυζάντιο.

 

 

Διαβάστε επίσης