Τα παιχνίδια των ομάδων μας στην Γ’ Εθνική

 Τα παιχνίδια των ομάδων μας στην Γ’ Εθνική

Ορφέας Ελ- ΠΑΟ Κοσμίου 2-0: Έκανε το αυτονόητο, πάει… Νικήσιανη

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Ορφέας με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, πέτυχε 2 γκολ και έχασε πολλές ευκαιρίες απέναντι στη νεανική ομάδα του ΠΑΟ Κοσμίου.

Συνάντησε κάποιες δυσκολίες στις αρχές του αγώνα, αλλά μετά το 1-0, είχε τον έλεγχο. Ικανοποίησε κατά διαστήματα με την απόδοση του, κυρίως όταν βρήκε χώρους στην αντίπαλη άμυνα. Δεν ήταν όμως αποτελεσματικός.

Κυρίως ο Δουμάνης με τον Γιαλαμή, θα μπορούσαν να είχαν ανεβάσει πολύ περισσότερο τον δείκτη του σκορ, αν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Ο Ορφέας έκανε το αυτονόητο, μάλλον στο… τελευταίο παιχνίδι για φέτος στην Ελευθερούπολη, αφού θέλει να αλλάξει την έδρα και να παίξει όλα τα υπόλοιπα εντός έδρας στο γήπεδο της Νικήσιανης.

Το Κόσμιο με πολλά νέα παιδιά, στάθηκε αρκετά καλά και είχε καλές φάσεις στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Το φιλμ της αναμέτρησης.

9` Ατομική προσπάθεια ο Δουμάνης αντι για σουτ, προτιμάει πάσα, που περνάει ανεκμετάλλευτη, πολύ κοντά στην αντίπαλη εστία.

15` Φάουλ Μουστάκα σε κόρνερ ο Καραβελίδης.

17` Σουτ Λαζίδη δύσκολα σε κόρνερ ο Καραβελίδης.

18` Από κόρνερ κοντινή κεφαλιά του Λαζίδη, η μπάλα άουτ.

20` Κόρνερ Φιλιππίδη, άστοχη έξοδος του Παπαδόπουλου, ο Αϊβάζης με κοντινό σουτ το 1-0.

23` Φεύγει μόνος του ο Γιαλαμής αλλά αστοχεί από πολύ κοντά.

39` Σουτ από πλάγια του Δουμάνη, πάνω από τη γραμμή σώζει ο Ζουλής.

45` Πλασέ του Δουμάνη άουτ.

55` Σέντρα του Ευθυμιάδη, παραλίγο αυτογκόλ του Παναγιωτόπουλου.

57` Ατομική προσπάθεια ο Δουμάνης και μόνος του, το σουτ άουτ.

62` Πλασέ του Γιαλαμή άουτ.

65` Ανατροπή του Γαβριηλίδη από τον Παπαδόπουλο, σφυρίζεται πέναλτι. Εκτελεί ο Ευθυμιάδης για το 2-0.

82` Σουτ του Ευθυμιάδη, εντυπωσιακή απόκρουση του Παπαδόπουλου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας: Καραβελίδης, Πασχαλίδης, Φιλιππίδης, Κωνσταντινίδης, Αϊβάζης, Γαβριηλίδης 88` Σταματόπουλος, Παπαδάτος, Σάσσος 51` Σαββατιανός, Γιαλαμής, Ευθυμιάδης 85` Οτέμπερη, Δουμάνης.

ΠΑΟ Κοσμίου: Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος 87` Ναλμπάντης, Βοργιατζίδης 45` Φωτιάδης, Ζουλής, Ταμάνης, Παναγιωτόπουλος, Μουστάκας, Αθανασίου, Βασιλακάκης, Λαζίδης 67` Τζούμαρης, Μόσχος.

 

*Αρης Ακροποτάμου- Νέστος 2-1: Τον έβαλε σε περιπέτειες

Ο Αρης ήταν ο νικητής του Καβαλιώτικου ντέρμπι, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ορφέα και την ισοπαλία στα Μουδανιά. Το ντέρμπι είχε πολύ κόσμο με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ένα γρήγορο γκολ, κάτι που βοήθησε στη ψυχολογία τους.

Ο Νέστος προσπάθησε να αντιδράσει και μέχρι το τέλος του Α` μέρους ήταν απειλητικός στην εστία του Χατζηνικολή. Το δεύτερο γκολ του Αρη στις αρχές της επανάληψης ήταν καθοριστικό για την τελική έκβαση. Ο Αρης με τον Δούμπλατζη, πήρε ένα σοβαρό προβάδισμα. Από το 68` και μετά το ματς πήρε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού ο Νέστος μείωσε με πέναλτι του Μαχαιρούδη. Η αγωνία κράτησε έως το τέλος, όπου είχαμε και δυο αποβολές. Ο Αρης είναι άνετος στη βαθμολογία, ενώ αντίθετα ο Νέστος μπήκε πάλι σε περιπέτειες.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 10ο λεπτό σέντρα του Βλάχου, κεφαλιά του Παπαδόπουλου για το 1-0 σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 12 σουτ του Γκατζολάρι έξω από την περιοχή έδιωξε με τα πόδια ο Χατζηνικολής. Στο 24 οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαχαιρούδη αλλά αντ’ αυτού ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα. Στο 52 φάουλ του Τσέπα, κεφαλιά του Δούμπλατζη και 2-0. Στο 68 ανατροπή του Χαριτίδη από τον Φίλων και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Στην εκτέλεση πήγε ο Μαχαιρούδης που μείωσε σε 2-1. Στο 71 ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ελευθεριάδη, μπλόκαρε ο Χατζηνικολής. Στο 84 τετ-α-τετ του Σαουλίδη απέκρουσε ο Αμουτζάκης. Στο 89 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σολακίδης για επικίνδυνο παίξιμο. Στο 93 αποβλήθηκε και ο Παπαδόπουλος με 2η κίτρινη κάρτα.

**Διαιτητές: Συμεωνίδης, Κύφος, Καραμπούλας (ΕΠΣ Πιερίας)

Συνθέσεις

Άρης Ακροποτάμου

Χατζηνικολής, Φίλων, Δρούζας, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Βλάχος (84 Σάσσος), Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης (64 Σαουλίδης), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (76 Κωνσταντινίδης).

Νέστος Χρυσούπολης

Αμουτζάκης, Παυλακάκης, Ασλανίδης (72 Τσέκος), Ελευθεριάδης, Λάσπατζης, Δεσύλλας, Χαριτίδης, Τζοσκούν, Μαχαιρούδης, Γκατζολάρι, Κούτεφ.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ 1 – 0: Αδικείται από το αποτέλεσμα

Το Βυζάντιο στάθηκε πολύ καλά μέσα στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ειδικά στο β` μέρος το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ.

Κρίμα, γιατί το δεύτερο μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στο Βυζάντιο. Ο πρωτοπόρος Αγροτικός Αστέρας, δεν υπήρχε στην επανάληψη…

Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη πέτυχε στο 19΄ ο Γιώργος Λαζαρίδης, με εναέριο βολέ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, που αιφνιδίασε τον Σουμουλίδη (είχε μπροστά του έναν όμιλο παικτών). Οι «σταχυοφόροι» είχαν ευκαιρίες περισσότερο στο Α` μέρος, ενώ και η ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη στάθηκε καλά και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά στο β` μέρος. . Όσο για τις κυριότερες φάσεις, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Λαζαρίδη (σουτ άουτ στο 10΄ και χαμένο τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο στο 87΄), Γεωργιάδη (σουτ σε Σουμουλίδη στο 16΄), Αθανασιάδη (σουτ πάνω από τα δοκάρια στο 35΄), Κρυστάλλη (κεφαλιά στον Σουμουλίδη στο 37΄ και νέα κεφαλιά άουτ στο 44΄), Σαμουηλίδη (σουτ άουτ στο 59΄), αλλά και με τον Βελλίνη (κεφαλιά άουτ στο 78΄). Ο Περικλής Βελλίνης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 στο 89΄, όταν έπιασε κοντινή κεφαλιά αλλά νικήθηκε από τον Σουμουλίδη, που έκανε την επέμβαση του αγώνα. Στην αντίπερα όχθη, οι Καβαλιώτες είχαν να επιδείξουν το καλό σουτ του Σκονίδη στο 45΄ σε αντεπίθεση, που «έβγαλε» δύσκολα ο Ταταρίδης, ο οποίος είπε «όχι» στο 47΄ στον Σπυρίδη. Επίσης, το φάουλ του Ζαγοριανού στο 69΄ πέρασε ψηλά άουτ. Διαιτητής ήταν ο Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης, Καπίας, Καραντασιάδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης (65΄ Κουκουλέκης), Μπεκιάρης (53΄ Παπαδόπουλος), Λαζαρίδης, Αθανασιάδης (54΄ Βελλίνης), Κρυστάλλης.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης (78΄ Μιχαηλίδης), Προβατίδης, Ελευθεριάδης, Φωτόπουλος (67΄ Καπνόπουλος), Τσορμπατζής (46΄ Σπυρίδης), Πτηνόπουλος, Ζαγοριανός, Παυλίδης, Σκονίδης, Τσίλογλου.

*Στο νοσοκομείο ο Ζαγοριανός

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Ζαγοριανός με κολάρο αφού στο β `μέρος προς το τέλος του αγώνα δέχθηκε αγκωνιά στον αυχένα. Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Οι εξετάσεις θα δείξουν ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης