• 17 Μαΐου 2024,

Μπορεί να σώσει την παρτίδα η Αμφίπολη ;

 Μπορεί να σώσει την παρτίδα η Αμφίπολη ;

Καλά που έχουμε και τον τάφο της Αμφίπολης και ασχολούμαστε και παίρνουμε λίγο τα πάνω μας γιατί αν περιμένουμε να πάρει πάνω της η οικονομία θα χάσουμε την μισή ζωή μας.
Τα σενάρια για τον συγκεκριμένο τάφο δίνουν και παίρνουν αφού τα ευρήματα των ανασκαφών , που είναι πολύ σημαντικά, γίνονται η αφορμή για όλο και περισσότερα.
Ποιό απο αυτά τώρα έχει σχέση με την πραγματικότητα θα φανεί στην πορεία.
Εδώ μέχρι και ο πρωθυπουργός ασχολείται σε καθημερινή βάση με την πορεία των ανασκαφών παρά με την ελληνική οικονομία και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας.
Και να ξέρετε ότι όσο στα άλλα θέματα δεν θα υπάρχει πρόοδο τόσο θα ασχολούμαστε με τον τάφο της Αμφίπολης.
Απορώ πως ο Σαμαράς μετά την έξαγγελία για την φοβερή μείωση του 30% στον φόρο του πετρελαίου θέρμανσης δεν μίλησε για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη.
Όπως καταλαβαίνετε είμαστε σε μια φάση περίεργη όπου αφήνουμε πίσω μας το succees story της ελληνικής οικονομίας ,αφού δεν τους βγήκε στον βαθμό που περιμένανε, και πλέον περνάμε αργά και σταθερά στο succees story των ανασκαφών.
Βλέπω τις επόμενες εβδομάδες να κατεβαίνει και πάλι στο μνημείο και στο σημείο των ανασκαφών ο Σαμαράς αφού δεν θα έχει κάτι άλλο να ασχοληθεί.
Οι φοροελαφρύνσεις απο το βήμα της διεθνούς έκθεσης Θεσ/νίκης αποδείχθηκαν φιάσκο και όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερο καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός το μέγεθος της απάτης.
Λέτε το πρόβλημα μας να ήτανε οτι θέλαμε να πληρώνουμε τον τόνο το πετρέλαιο απο 1,25 σε 1,15 ;
Αυτό ήταν λέτε το πρόβλημα.
Ο ελληνικός λαός είναι στην εντατική με μηχανική υποστήριξη και ο Σαμαράς μας πετάει ασπιρίνες.
Γίνονται αυτά τα πράγματα ;
400 κιλά κοκαϊνης βρήκανε οι αρχές στο Ράντσο της Πάρις Χίλτον στην Κόστα Ρίκα και συλάβανε τους πάντες εκτός απο την ίδια την Πάρις Χίλτον ή κάποιο άλλο μέλος της οικογενείας της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα 400 κιλά ήτανε μέσα σε ένα μικρό αεροπλάνο που βρισκότανε παρκαρισμένο στον ιδιωτικό αεροδιάδρομο του ράντσου.
Οι αρχές ερευνούν την περίπτωση να χρησιμοποιούσαν κάποιοι τον αεροδιάδρομο ,χωρίς να το γνωρίζει η οικογένεια, κάνοντας εμπόριο κοκαϊνής.
Αντί να ξεκινήσουν απο το σενάριο και τα 400 κιλά να ανήκουν στην ίδια της Πάρις Χίλτον η οποία στο παρελθόν είχε συλληφθεί πάρα πολλές φορές για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσίων ξεκινάνε απο το σενάριο που απαλλάσσει ΄την οικογένεια απο βαρύτατες κατηγορίες.
Η κοπέλα όλα αυτά χρόνια έχει κάψει τον εγκέφαλο της απο την κοκαϊνη και αυτοί ψάχνουν να βρούνε φαντάσματα.
Δεν θέλουμε και δεν θα χρειαστούμε άλλο δάνειο υποστηρίζει ο Σαμαράς τώρα που το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης φθάνει στο τέλος της.
Το μήνυμα έχει αποδέκτες τους Ευρωπαίους εταίρους μας που ετοιμάζονται για νέο πρόγραμμα αφού θεωρούν οτι η Ελλάδα και στο άμεσο μέλλον θα χρειαστεί βοήθεια αφού θα αντιμετωπίσει χρηματοοικονομικά κενά τα οποία δεν θα μπορεί να κακλύψει μόνη της.
Βέβαια θα πρέπει να έχετε στο νού σας οτι αν μπούμε στην λογική νέου προγράμματος να προετοιμάζεστε για νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ αφού δεν υπάρχουν δανεικά χωρίς υποχρεώσεις.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο πονηροί και δύσκολοι είναι και ύποπτοι.
Σήμερα ξεκνάει με τον καθιερωμένο αγιασμό η νέα σχολική χρονιά και η στήλη εύχεται στους μαθητές καλή επιτυχία και στους γονείς υπομονή.
με το 1 με το 2 με το 3
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης