• 20 Απριλίου 2024,

Μπορούσαμε την έξοδο να την βρούμε και μόνοι μας αλλα δεν μας άφησαν …

 Μπορούσαμε την έξοδο να την βρούμε και μόνοι μας αλλα δεν μας άφησαν …

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πέρα απο την κεθημερινή της πάλη με την κρίση και τα παράγωγα της είναι και σε μια φάση που ψάχνει να βρεί την έξοδο απο την κρίση.

Την έξοδο απο την κρίση την ψάχνει και η Ελλάδα ώς χώρα αλλα και όλοι οι έλληνες που είναι σίγουροι οτι υπάρχει έξοδο αλλα ακόμα δεν έχει πέσει στην αντίληψη τους.

Απο την ημέρα που μπήκαμε στο τούνελ της κρίσης αυτής το ζητούμενο για λιγότερη ταλαιπωρία ήτανε να βρούμε εμείς μόνοι μας την έξοδο και οχι να την βρούνε και να μας την υποδείξουν , όπως τελικά και έγινε οι ευρωπαίοι εταίροι μας.

Θα μπορούσαμε και μόνοι μας να βρούμε την έξοδο αλλα δεν μας δώσανε χρόνο και αντίθετα προσπάθησαν , και τα κατάφεραν τελικά να μας αιφνιδιάσουν και να μας αναγκάσουν να ζητήσουμε την βοήθεια τους.

Απο την στιγμή που πήγαμε στον μηχανισμό έρευσης της εξόδου άρχισε ο Γολγοθάς μας αφού την έξοδο την βρήκαμε εύκολα αλλα ο μηχανισμός αυτός μας υπέδειξε και τον δρόμο απο τον οποίο θα φθάσουμε στην περιβόητη αυτή έξοδο.

Υπήρχανε και πιο κοντινοί αλλα για εμας διαλέξανε τον πιο μακρυνό και ανηφορικό έτσι ώστε να αποκλείσουν την πιθανότητα στο μέλλον να την ξαναχάσουμε την έξοδο αυτή διότι παρά την προσπάθεια που γίνεται σήμερα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τις σκοτεινές εποχές για την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια αφού καμμία χώρα δεν έχει κάνει συμφωνία για μόνιμη παραμονή στον παράδεισο.

Και όπως καταλαβαίνετε το θέμα δεν είναι να μπείς στο σκοτεινό δωμάτιο αλλα να βρείς γρήγορα την έξοδο και να βγείς.

Εμείς μπήκαμε, δεν καταφέραμε γρήγορα να βρούμε την εξώπορτα και για αυτό είμαστε ακόμα στον νταλγκά και το μαράζι.

Οι Αλκυονίδες γίνανε χιονιάς !

Κατα τα άλλα όλα καλά αφού η περίοδος που κλείνει σήμερα καιρικά τουλάχιστον ήτανε απο τις καλύτερες του φετεινού χειμώνα ΄λόγω των Αλκυονίδων που αλλάξανε τον χάρτη.

Ηλιόλουστες μέρες με πολύ καλές θερμοκρασίες για τσιπουράκι εκεί που σκάει το κύμα.

Οσοι το ήπιατε το ήπιατε γιατί για όλους τους άλλους τους διστακτικούς δεν το τρένο πέρασε και το χάσανε αφού απο σήμερα το σκηνικό του καιρού αλλάζει με χιόνια ακόμα και στα πεδινά.

Οσοι δεν προλάβατε να πιείτε τσιπουράκι εκεί που σκάσει το κύμα θα το πιείτε εκεί που σκάει το χιόνι.

Πάντως σύυμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις η Καβάλα το πιο πιθανό είναι να το γλυτώσει το χιόνι το οποίο θα χτυπήσει κυρίως Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη και το πολύ – πολύ να φθάσει μέχρι την Ξάνθη.

Βέβαια εγώ θα σας πω οτι στην Καβάλα συνήθως χιονίζει αρχές Φλεβάρη.

Πάτησε αχινό και έμεινε παράλυτος

Διακοπές έκανε ένας 20χρόνος Βρετανός στην Σκιάθο πέρσυ το καλοκαίρι και απο τσίμπημα αχινού έμεινε παράλυτος.

Πάτησε ο άνθρωπος αχινό , έβγαλε τα αγκάθια αλλα μετά απο τρείς εβδομάδες έμεινε παράλυτος αφού έπαθε μόλυνση και η μόλυνση αυτή του έκανε ζημιά στην σπονδυλική στήλη.

Μα είναι δυνατόν ;

Είναι !

Πάντως ο νεαρός απο την Βρετανία αν και του έχουν πεί οτι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να περπατήσει ξανά είναι αποφασισμένος να δείξει στους γιατρούς οτι κάνουν λάθος.

Απαγορεύεται οι πολιτικοί να βγαίνουν και να μας δηλώνουν αδυναμία πληρωμής του χαρατσιού !

Μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατόν να έχουν οι περισσότεροι έλληνες τα λεφτά για να πληρώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ και να μην τα έχουν πολιτικοί πρώτης γραμμής όπως ο Πάγκαλος και ο Καμμένος που βγήκε στην εκπομπή του Κωστόπουλου και μας είπε οτι δεν έχει λεφτά για να πληρώσει το χαράτσι.

Πάλι καλά που δεν έκανε και έρανο για να μαζέψουν οι τηλεθεατές της εκπομπής και να του τα δώσουν.

Δηλαδή ρε παιδί μου εκτός απο την υποκρισία υπάρχει και διάθεση για παιχνίδια απο την μεριά των πολιτικών που σε λίγο θα μας πούνε οτι έχουν πρόβλημα επιβίωσης.

Ακόμα και να ισχύει απαγορεύται να βγαίνει ο οποιοσδήποτε πολιτικός που ήτανε μέσα στο κάδρο της πολιτκής ζωής αυτής της χώρας τα τελευταία 15 χρόνια και να μας λέει οτι αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι.

Δεν υπάρχει αυτό.

Αποφυλακίζεται με βούλευμα

ο Σταύρος Ψωμιάδης

Με βούλευμα αποφυλακίζεται ο γιός του Μάκη Ψωμιάδη Σταύρος ο οποίος θα δώσει για να βγεί 30 χιλιάρικα και θα έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται ανα τακτικά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας.

Μετά απο όλα αυτά θέλω να σας πω οτι η Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθεί σε σκοτεινό δωμάτιο , οχι βέβαια τόσο μεγάλο και θα πρέπει να αντιδράσει άμμεσα και να βρεί μόνη της τον δρόμο προς την έξοδο.

Την βοήθεια των εταίρων την ζήσαμε και την γευτήκαμε και δεν θέλουμε άλλη.

Πάρα την διάθεση τους για να μας γλυτώσουν και να σώσουν θα πρέπει να έχουμε το νού μας και να μην ξαναπάρουμε τέτοια βοήθεια.

Καλημέρα σας και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης