Μόνος εμείς έχουμε μαράζι και καυμό …

 Μόνος εμείς έχουμε μαράζι και καυμό …

Οπως καταλαβαίνετε το χαράτσι της ΔΕΗ και ο τρόπος πληρωμής του είναι κάτι που απασχολεί μόνο την ελληνική πλευρά αφού οι τροϊκανοί δεν έχουν το παραμικρό μαράζι και καυμό για το τι θα γίνει.

Το μπαλάκι του προβληματισμού έχει περάσει στην ελληνική πλευρά και προσπαθούν οι 3 kabaleros να βρούνε την λύση και την χρυσή τομή.

Την συνέχεια την ξέρετε αλλα μου την δίνει που εμείς εδώ στην Ελλάδα σκάμε και για αυτούς δεν τρέχει τίποτα.

Ούτε το αυτάκι τους δεν ιδρώνει.

Οι τροϊκανοί έρχονται βλέπουν και οταν δεν τους αρέσει κάτι φεύγουν.

Κάτσε εσύ μετά και πιάσε το αυγό και κούρεψτο.

Οσο υπάρχει χαράτσι της ΔΕΗ δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον επικείμενο ανασχηματισμό που θα γίνει ο Βενιζέλος αποφάσισε να μην μπεί στην κυβέρνηση ώς αντιπρόεδρος αφού φρενάρει στην μη συμμετοχή του Κουβέλη που δεν μπαίνει με τίποτα.

Αν έμπαινε ο Κουβέλης μπορεί να έμπαινε και ο Βενιζέλος.

Δεν μπαίνει ο Κουβέλης , δεν μπαίνει και ο Βενιζέλος.

Για τον Βενιζέλο τα πράγματα είναι πολύ απλά και τα έχουμε γράψει αρκετές φορές.

Οσο υπάρχει χαράτσι της ΔΕΗ δεν υπάρχει Βενιζέλος και δεν υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.

Το ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει να ψάχνει την πρώτη μέρα της άνοιξης όταν σταματήσει το συγκεκριμένο χαράτσι που έχει την σφραγίδα του Βενιζέλου.

Φτιάχνουμε ομάδα για του χρόνου

Χωρίς κανένα ξεχωριστό ενδιαφέρον η συνέντευξη του Κώστα Τσαλίκη που μάζεψε τους δημοσιογράφους για να τους πεί τα αυτονόητα και αυτά που ζούμε μετά τον παιχνίδι με τα Ψαχνά.

Η ομάδα με τα πολλά οικονομικά προβλήματα μετά την ήττα στα Ψαχνά έδωσε το σύνθημα αλλαγής πλεύσης με την απομάκρυνση του Παπαδόπουλου και την προώθηση του Μαραντά που όπως είπε και ο Τσαλίκης έγινε πρώτος προπονητής γιατί δίνει πολύ μεγάλη βάση στα ταλέντα.

Η ομάδα απο εδώ και πέρα θα παίξει με παιδάκια και στην ουσία θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται για την νέα χρόνια που ότι και να γίνει θα έχει στο ρόστερ Καβαλιωτάκια που θα μπορούν επι της ουσίας να βοηθήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Τσαλίκης φέτος, περισσότερο απο κάθε άλλο χρονιά, λόγω της κατάστασης υπέρβαλε εαυτό και έπαιξε σε όλα τα επίππεδα αφού διοικητικά ήτανε επι της ουσίας μόνο του και όλα περνούσανε απο αυτόν.

Δεν είναι και εύκολο πράγμα αυτό που έκανε φέτος ο Τσαλίκης.

Απλά διαφωνούμε μαζί με του με την χρονική στιγμή που επέλεξε να δώσει το σύνθημα της αλλαγής πλεύσης αφού ο ΑΟΚ θα μπορούσε να το παλέψει έστω και με την συμμετοχή περισσότερων μικρών στην αρχική ενδεκάδα.

Τέλος πάντων το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και πάμε παρακάτω με το μυαλό στην επόμενη χρονιά αφού δεν θέλουμε να ζήσουμε τα ίδια.

Είναι σίγουρο οτι διοικητικά θα έχουμε εξελίξεις είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο τους επόμενους μήνες και αυτή η θολούρα θα φύγει.

Ισως σε αυτό βοηθήσει και μια συνέντευξη τύπου του Τσοκτουρίδη που θα πρέπει με κάθε τρόπο να απεμπλακεί απο την ομάδα γιατί όσο μένει μέσα κάνει κακό στον εαυτό του.

Απο την στιγμή που έχει “παραδοθεί” και δεν θέλει να έχει καμμία σχέση με τον ΑΟΚ και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πάρει πίσω τα λεφτά που έβαλε γιατί ίσως και με αυτήν την συμφωνία τα έβαλε θα πρέπει να τα πάρει και να αφοσιωθεί στο μπάσκετ που φαίνεται οτι τον ενδιαφέρει περισσότερο.

Αυτή η κατάσταση τον αδικεί και αδικεί ΄και όλα αυτά που πρόσφερε στην ομάδα σε μια εποχή που όλοι είταν εξαφανισμένοι.

Κανείς δεν παραβλέπει αυτά που έκανε για τον ΑΟΚ ο Τσοκτουρίδης αλλα θα πρέπει και ο ίδιος να παραδεχτεί οτι κάπου έχασε την μπάλα και μπέρδεψε τον κόσμο όταν έβγαινε και έταζε λαγούς και πετραχήλια.

Απο την στιγμή που μπήκε στον ΑΟΚ για να διευκολύνει μια κατάσταση και οχι για να ηγηθεί επί της ουσίας της νέας αυτής προσπάθειας και να επενδύσει λεφτά έπρεπε να κρατάει τις δηλώσεις περί ανόδου για τον εαυτό του.

Νομίζω οτι κάποια στιγμή παρασυρόμενος απο το ενθουσιασμό της δικαίωσης της ομάδας και της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες έχασε τον ρόλο του και άρχισε απο Ιμπράημ Πασάς να το παίζει Σουλτάνος.

Εκεί χάλασε το γλυκό για τον Τσοκτουρίδη.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι ο Τσοκτουρίδης θα πρέπει να δώσει μια συνέντευξη τύπου και να μιλήσε στον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας την γλώσσα της αλήθειας.

Μόνο ο ίδιος μπορεί να κινήσει τα νήματα προκειμένουν να έχουμε εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.

Βρέχει χώμα και στην Καβάλα

Εδώ και μερικά 24άωρα βρέχει και στην Καβάλα λάσπη και χώμα.

Είναι το χώμα που έχει έρθει απο την Αφρική και έρχεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Δεν πειράζει να δουλέψουν και ΄λίγο τα πλυντήρια αυτοκινήτων που έχουν ανεβαίνουν και αυτοί τον δικό τους Γολγοθά.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

Ζούμε μεγάλες στιγμές και θα ζήσουμε μεγαλύτερες όταν περάσει η μπόρα της κρίσης.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που λένε οτι η ανάκαμψη η πραγματική θα έρθει μετά το 2023.

Και έτσι να είναι επιτρέπεται να βγαίνουν και να το λένε ;

Είναι θέμα ψυχολογίας.

Αυτά και γειά σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης