Νέα περιφερειακή σύμβουλος Καβάλας η Στέλλα Γκανιάτσου στη θέση του Τέρενς Κουίκ

 Νέα περιφερειακή σύμβουλος Καβάλας η Στέλλα Γκανιάτσου στη θέση του Τέρενς Κουίκ

Τη θέση του Τέρενς Κουίκ στη σύνθεση του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ καταλαμβάνει οριστικά η Στέλλα Γκανιάτσου που αναμένεται ότι θα μετέχει στην επόμενη συνεδρίαση του σώματος. Η ίδια η κ. Γκανιάτσου ήταν εξαρχής σίγουρη για τη νέα της θέση. Μέχρι σήμερα η νέα περιφερειακή σύμβουλος παρακολουθούσε γενικότερα της εξελίξεις έστω κι αν δεν είχε τη δυνατότητα εκτενέστερης ανάλυσης των πρακτικών κάθε συνεδριάσεως. Η ορκωμοσία της κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί πριν από τη συνεδρίαση του σώματος.

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τη Στέλλα Γκανιάτσου η διαδοχή του Τέρενς Κουίκ, τον οποίον θεωρεί αναντικατάστατο. Η υπουργική ευθύνη που ανέλαβε ο κ. Κουίκ είναι βεβαίως βαρύτατη, τα υψηλά του καθήκοντα όμως θα του δώσουν την ευκαιρία να στηρίξει έμπρακτα την περιφέρεια. Εξάλλου, η θητεία του κ. Κουίκ στο περιφερειακό συμβούλιο ήταν πολύτιμη διότι του επέτρεψε να εμβαθύνει στα προβλήματα της περιοχής.

Εάν παραστεί ανάγκη προώθησης επίκαιρων καβαλιώτικων θεμάτων, η Στέλλα Γκανιάτσου δήλωσε έτοιμη να συνεργαστεί με τον περιφερειακό σύμβουλο της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης ΑΜΘ Κώστα Μορφίδη. Εξάλλου, κοινός στόχος είναι να προάγουν και να επιλύσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η περιφέρεια. Αυτά τα προβλήματα που αναζητούσαν αποτελεσματικές λύσεις ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίον συμμετείχε η κ. Γκανιάτσου στις περιφερειακές εκλογές του 2014.

Διαβάστε επίσης