• 6 Μαΐου 2024,

Νέες επαφές στην Αθήνα

 Νέες επαφές στην Αθήνα

Το σήριαλ με το νέο επενδυτή συνεχίζεται.

Δεν αποκλείουμε μάλιστα να έχει αίσιο τέλος, μέχρι το Σαββατοκύριακο και άμεσα να μπουν χρήματα στο ταμείο της Αύριο  Παρασκευή η μεθαύριο Σάββατο, αναχωρεί για την Αθήνα ο Κώστας Τσαλίκης προκειμένου να έχει νέες επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή. Αυτή τη φορά οι πιθανότητες να τα βρουν οι δυο πλευρές, είναι περισσότερες από τον πρώτο κύκλο επαφών που είχαν γίνει την προηγούμενη εβδομάδα.

Το όνομα του επενδυτή δεν έχει βγει προς τα έξω. Δεν αποκλείουμε να υπάρχει έκπληξη. Αν πάντως πάνε όλα καλά, τότε οι πληρωμές θα γίνουν πριν το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου.

Η αισιοδοξία στις τάξεις της ΠΑΕ είναι μεγάλη τα δυο τελευταία 24ωρα.

Υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα θα προχωρήσει. Μάλιστα εκτός απ` όλα αυτά, θα υπάρχουν έσοδα και από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Για πρώτη φορά τη Δευτέρα θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ- TV εντός έδρας αγώνας του ΑΟΚ. Το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου που είναι προγραμματισμένο για τηλεοπτική μετάδοση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

*Ζήτησε συγνώμη ο Παπαδόπουλος

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο, ο προπονητής του ΑΟΚ Νίκος Παπαδόπουλος ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Παναιτωλικού για την άσεμνη χειρονομία προς αυτούς από τον Εν Ντιαγιέ. Πάντως να σημειώσουμε ότι ο ΕΝ Ντιαγιέ αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο, αφού ήταν φανερά εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Παναιτωλικού που τον έβριζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης ο Εν Ντιαγιέ, δέχτηκε και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου.

«Αν και ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε δύο φάσεις στην αρχή, θα έλεγα ότι σήμερα ήμασταν αρκετά κακοί στο δημιουργικό κομμάτι. Φάνηκε για ακόμη μία φορά ότι η ομάδα αυτή είναι δύσκολο να παίζει Κυριακή – Τετάρτη. Είχαμε κάποιες ελλείψεις και δεν μπορούσα να φρεσκάρω την ομάδα. Σε γενικές γραμμές είχαμε κακή εικόνα αν και παίξαμε καλή άμυνα και θα έλεγα ότι κινδυνέψαμε ελάχιστα. Είμαι ένας προπονητής ο οποίος έχει φιλοσοφία να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε σήμερα, έτσι όπως ήταν οι συνθήκες. Είχαμε και τον αντίπαλο ο οποίος ήταν πολύ καλός και περιοριστήκαμε να κάνουμε μόνο άμυνα», τόνισε ο τεχνικός της Καβάλας.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα ακόμη και να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον κόσμο του Παναιτωλικού για μια χειρονομία που έκανε ένας παίκτης μου. Παρ’ ότι έχουμε προβλήματα, αυτός ο παίκτης θα τιμωρηθεί από εμένα. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και εύχομαι του χρόνου να είναι στη Σούπερ Λίγκα γιατί πραγματικά είναι μια ομάδα που το αξίζει».

 

*Προπονήθηκαν  το μεσημέρι

Οι παίκτες του ΑΟΚ επέστρεψαν στη βάση τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Χθες το μεσημέρι προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι υπόλοιποι κανονικά. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Η ψυχολογία επίσης είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Το θέμα είναι να υπάρχουν χαρμόσυνα νέα όσον αφορά το οικονομικό.

Τραυματίες δεν υπάρχουν. Το καλό είναι ότι οι παίκτες θα έχουν μια μέρα περισσότερη να ξεκουραστούν αφού το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου θα γίνει τη Δευτέρα.

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης