Νέοι φωτογράφοι εκθέτουν στο Εμπορικό Κέντρο

 Νέοι φωτογράφοι εκθέτουν στο Εμπορικό Κέντρο

Εγκαινιάσθηκε στο απόγευμα της Παρασκευής στο Εμπορικό Κέντρο Καβάλας, έκθεση φωτογραφίας, νέων φωτογράφων που συμμετείχαν σε σεμινάριο του φωτογραφικού ομίλου Καβάλας. Η συμμετοχή στο σεμινάριο ήταν πολύ μεγάλη και η έκθεση αντίστοιχα φιλοξενεί πολλές φωτογραφίες, ασπρόμαυρες κι έγχρωμες. Τα χαμόγελα ήταν πλατιά στην τελετή των εγκαινίων από τους εκπροσώπους του φωτογραφικού ομίλου από τη μια, που βλέπουν ότι τα σεμινάριά τους προοδεύουν, από την άλλη, τους νέους φωτογράφους, που ήταν ικανοποιημένοι, από τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο, τις φωτογραφίες που επέλεξαν να εκθέσουν.
Για όλη αυτή τη δραστηριότητα μίλησε στην εφημερίδα μας, η Θάλεια Λειβαδίτου, εκπρόσωπος του φωτογραφικού ομίλου. Είπε τα εξής: «Το σεμινάριο ήταν πάρα πολύ πετυχημένο. Ήτανε πολύ δύσκολο για μας να γίνει, γιατί φέτος είχαμε πάρα πολλά άτομα, που θέλανε να το παρακολουθήσουν και κάναμε δύο τμήματα, εναλλάξ, γι΄ αυτό κι έχουμε τόσα πολλά έργα στην έκθεση. Τελείωσαν το σεμινάριο τα περισσότερα παιδιά, γύρω στα 50 άτομα, ολοκλήρωσαν τα μαθήματα. 36 από αυτά παίρνουν μέρος στην έκθεση, τα έργα εκτίθενται στο χώρο, είναι γύρω στις 160 φωτογραφίες».
ΕΡ: Έγχρωμες και όχι μόνο;
ΑΠ: «Ναι. Τα θέματα είναι ποικίλα. Τα παιδιά δεν είχανε μία συγκεκριμένη θεματολογία. Φαίνεται, το τι μάθανε μέσα σ΄ αυτούς τους οκτώ μήνες».
ΕΡ: Είναι νέοι άνθρωποι; Αγόρια και κορίτσια:
ΑΠ: «Είναι άτομα όλων των ηλικιών».

Διαβάστε επίσης