Νέος κύκλος εσωστρέφειας ενόψει ….

 Νέος κύκλος εσωστρέφειας ενόψει ….

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει εξεταστική για το τρίτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που ψήφισε και αυτή προκειμένου να μην βγούμε απο την ζώνη του ευρώ αλλά και την εφαρμογή των capital controls που ήταν μια απο τις πολλές συνέπειες της “μαγκιάς” του Τσίπρα που στο τέλος έγιναν παρακάλια προκειμένου η Ελλάδα να αποφύγει το GREXIT.

Θέλω δηλαδή να πω οτι η εξεταστική για τα δύο αυτά ζητήματα που ζητά ο Κυργιάκος είναι άκυρη γιατί για την άφιξη του τρίτου μνημονίου στην Ελλάδα τάχθηκε και η Νέα Δημοκρατία ενώ τα capital controls κρίθηκαν μετά απο μερικούς μήνες στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση που έδωσε για άλλη μια φορά την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί να μας απασχολεί το αύριο και πως θα απεμπλακούμε απο αυτή την μυστήρια και πολύ ασφυκτική πίεση που δημιουργεί αυτό το περιβάλλον της Ευρωπαϊκής επιτήρησης με μια διάθεση τιμωρητική απο την πλευρά των δανειστών καθόμαστε και ασχολούμαστε με το χθες για καθαρά μικροπολιτικούς σκοπούς.

Είναι περίεργο που τα χρόνια περνάνε η οικονομική αιμορραγία του ελληνικού λαού δεν λέει να σταματήσει και εμείς ψάχνουμε λόγους και αιτίες για εξεταστικές επιτροπές.

Αντί να μας απασχολεί πως θα απαλλαγούμε απο τα capital controls ψάχνουμε να βρούμε τους λόγους που μας τα επιβάλανε όταν όλοι τους γνωρίζαμε γιατί είμασταν εδώ και ζήσαμε το θρίλερ τον Ιούνιο του 2015 που εξελίχτηκε σε εφιάλτη.

Πάμε μπροστά ενωμένοι και αποφασισμένοι να αφήσουμε πίσω μας οριστικά την κρίση και να αλλάξουμε την μοίρα μας που είναι βουτηγμένη μέσα στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα χαράτσια.

Για να κλείσει η συμφωνία η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους δανειστές το ύψος των νέων φόρων που έρχονται και πανυγηρίζει γιατί γλυτώσαμε τα χειρότερα.

Για τον λόγο αυτό ο ένας μετά τον άλλο οι εκπρόσωποι των δανειστών βγαίνουν και υποστηρίζουν οτι η διαπραγμάτευση ολοκληρώνεται και είναι πολύ πιθανό να τελιεώσουμε και με την αξιολόγηση μέσα στον Απρίλη και τον Μάϊο να βάλουμε τα μεταξωτά να περιμένουμε να φυσήξει για να πιάσουμε την μείωση του χρέους που επαναλαμβάνω και τονίζω οτι θα συνοδεύεται απο νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Είναι γελασμένοι όλοι αυτοί που πιστεύουν οτι θα μας δώσουν οι δανειστές τόσο εύκολα την μείωση του χρέους που δεν θα είναι καν μείωση αλλά θα είναι περισσότερο διευκόλυνση με μείωση του επιτοκίκου και την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής.

Οι μόνες ευχάριστες ειδήσεις και αυτή την εποχή έρχονται απο την ΕΜΥ που δίνει άκρως ανοιξιάτικο καιρό τα επόμενα 24άωρα και ένα Σαββατοκύριακο που εκτός απροόπτου θα θυμίζει το σήριαλ “ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ”.

Τζό Ιγκλς πάνω στο κάρο και η Λόρα να τρέχει μέσα στο λειβάδι και να πέφτει.

Τζώρτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν ανοίγουν το σπίτι τους στον αγώνα υπέρ της υποψηφιότητας της Χίλαρυ Κλίντον.

Το ζεύγος ανοίγει του σπίτι του κια διοργανώνει ένα δείπνο σε όλους αυτούς τους επιχειρηματίες που θέλουν να στηρίξουν οικονομικά την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρυ.

Το δείπνο θα γίνει στο σπίτι που διαθέτει το ζευγάρι στο Λος Άντζελες και η τιμή του εισητηρίου θα είναι στα 33 χιλιάρικα δολλάρια.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Εξελίξεις στο σήριαλ του Παντελίδη αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δικηγόρος της οικογένειας φέρεται να παραιτήθηκε μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA που δείχνουν οτι οδηγός τελικά του τζίπ ήταν ο Παντελής και καμμία απο τις δύο κοπέλες.

Καταλαβαίνετε οτι αν αυτό επιβεβαιωθεί η υπερασπιστική γραμμή της οικογένειας Παντελίδη απέναντι στις ασφαλιστικές και απέναντι στις αποζημιώσεις που θα πρέπει να πληρωθούν εξασθενεί πάρα πολύ.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιρός εκτός απο δύσκολοι και ύπουλοι είναι και ύποπτοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Έχουμε πίστη και καλή ψυχολογία αλλα δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο.

Οτι είναι να γίνει για να τελειώνουμε και να πάμε παρακάτω.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης