• 18 Μαΐου 2024,

Νέστος: Γκατζολάρι και Παπαδάτος επιστρέφουν, τιμωρημένοι Κούτεφ- Παυλακάκης.

 Νέστος:  Γκατζολάρι και Παπαδάτος επιστρέφουν, τιμωρημένοι Κούτεφ- Παυλακάκης.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου στις δηλώσεις του, για το ματς με τον ΑΡΗ, έμεινε στη φάση με το δοκάρι του Μελισσόπουλου στο 0-0. Πιο αναλυτικά δήλωσε:  «Γνωρίζαμε ότι είχαμε δύσκολο έργο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται επάξια στη πρώτη θέση. Δεν δεχθήκαμε πίεση από οργανωμένες επιθέσεις. Οι ισορροπίες άλλαξαν μετά το πέναλτι. Ηταν τόσο μεγάλη η δυναμική του Άρη και το σκορ θα μπορούσε να πάρει εκτάσεις στο δεύτερο μέρος. Αν πετυχαίναμε το γκολ στο δοκάρι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι και τους τρεις βαθμούς. Να ευχηθώ στον Άρη να γίνει ένας καλός σχεδιασμός για του χρόνου, να στηριχθεί ο Αναστόπουλος, ώστε να γίνει μία ομάδα που θα κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο για να την καμαρώνουμε όλοι».

*Επιστρέφουν Παπαδάτος- Γκατζολάρι

Ο Νέστος παίζει αύριο κύπελλο στη Θαλασσιά της Ξάνθης ενώ ο Σάκης Παπαβασιλείου έχει στη διάθεση του, τον Γκατζολάρι και τον Παπαδάτο που εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν. Θα τους χρησιμοποιήσει ο Παπαβασιλείου με τη Θαλασσιά για να πάρουν αγωνιστικό ρυθμό. Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Βλάχος και Κουτσούμπας, που η επιστροφή τους, μάλλον αργεί. Επίσης ο Παυλακάκης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι που πέρασε με τον Αρη.

Επίσης δεν θα παίξει με τον ΑΟΚ, ο Βούλγαρος Κούτεφ που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια.

Διαβάστε επίσης