• 17 Μαΐου 2024,

Νέστος: Μετράει απώλειες και επιστροφές – Βυζάντιο: Τράβηγμα στον προσαγωγό ο Καρλόπουλος, εκτός δράσης ο Αποστολίδης

 Νέστος: Μετράει απώλειες και επιστροφές – Βυζάντιο: Τράβηγμα στον προσαγωγό ο Καρλόπουλος, εκτός δράσης ο Αποστολίδης

Νέστος: Μετράει απώλειες και επιστροφές

Ο Νέστος μετά τη νίκη στους Αμπελοκήπους, σκέφτεται ήδη το παιχνίδι με το Αγιονέρι, που θα γίνει την Κυριακή, στην έδρα του.  Ο Σάκης Παπαβασιλείου, δε θα έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους Σγκούρι και Αβογιάν αλλά και τον Μελισσόπουλο που τραυματίστηκε, στο ματς που πέρασε και είναι απώλεια, αφού βρισκόταν σε καλή αγωνιστική φόρμα.  Σε αυτούς να προσθέσουμε και τους ήδη τραυματίες Βλάχο και Κουτσούμπα.  Επίσης αμφίβολος είναι ο Γιώργος Τσίτσης που επίσης τραυματίστηκε στο ματς με τους Αμπελοκήπους. Αντίθετα ο Κατερινιώτης προπονητής αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεση τους, 3 παίκτες που για διαφόρους λόγους απουσίαζαν στο ματς με τον Ηρακλή. Πρόκειται για τους  Παπαδάτο, Δεσύλλα, Λάσπατζη.

*Στον τελικό με Δόξα Δράμας

Ο Νέστος θα παίξει την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στο γήπεδο της Δράμας, στον τελικό του 1ου ομίλου Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με αντίπαλο τη Δόξα που επικράτησε πολύ εύκολα με 4-1 επί του Έβρου Σουφλίου. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ.

 

Βυζάντιο: Τράβηγμα στον προσαγωγό ο Καρλόπουλος, εκτός δράσης ο Αποστολίδης  

Το Βυζάντιο είναι υποχρεωμένο να κοιτάξει την επόμενη μέρα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Κρύα Βρύση. Την Κυριακή δίνει ένα ακόμη καθοριστικό παιχνίδι. Αυτή τη φορά μέσα στη Θύελλα Φιλώτα.  Το δυσάρεστο για τους «Κιτρινόμαυρους» είναι ότι θα απουσιάσουν δυο βασικοί και αναντικατάστατοι παίκτες. Ο Κύδων Καρλόπουλος με τράβηγμα στον προσαγωγό, από το ματς με την Κρύα Βρύση, μάλλον θα μείνει εκτός προπονήσεων περίπου μια εβδομάδα. Θα γίνει αγώνας δρόμου να προλάβει το επόμενο παιχνίδι.  Περισσότερο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γαβριήλ Αποστολίδη με πρόβλημα στον ώμο. Ισως μάλιστα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, περίπου για ένα μήνα. Δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Κρύα Βρύση.  Επίσης στο ματς με τη Θύελλα Φιλώτα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Αποστόλου που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη(κόκκινη) στο ματς της Τετάρτης.

Τ. Π

Διαβάστε επίσης