Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου

 Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου

Το ραντεβού του Τσίπρα με την διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου προχθές είναι το μοναδικό γεγονός που μπορεί να μας βγάλει λίγο απο το γκρίζο φόντο της δυστυχίας της μιζέριας και της απελπισίας.

Σε μια χώρα που έτσι και αλλιώς βασανίζεται απο την κρίση έρχεται και κουμπώνει η δυστυχία των προσφύγων που σε πολλές περιπτώσεις έχει διαστάσεις άκρως τραγικές.

Μέσα σε αυτο το νοσηρό περιβάλλον ξεπροβάλει σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης η Αντζελίνα Τζολί η οποία περνάει σαν πεταλούδα το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και συναντιέται με τον έλληνα πρωθυπουργό αφού πρώτα έχει περάσει απο το λιμάνι του Πειραιά αλλα και το κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα για να δεί τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες οι πρόσφυγες περιμένουν το πράσινο φως για να συνεχίσουν την πορεία προς την ελπίδα.

Στις δηλώσεις που έκανε η Αντζελίνα εξερχόμενη απο το Μέγαρο Μαξίμου τόνισε οτι βρίσκεται στην Αθήνα για να βοηθήσει και αυτή στην πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος ενώ έχει την διάθεση να συναντηθεί με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλα και τους φορείς προκειμένου να βοηθήσει προς την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων.

Μπράβο στην Αντζελίνα που μπορεί να τα έχει όλα και τα αφήνει για να έρθει στην Αθήνα και να περάσει μερικές ώρες με τους πρόσφυγες΄.

Η Μενεγάκη για παράδειγμα πέταξε στην Αμερική για τριήμερο Καθαράς Δευτέρας ενώ η Αντζελίνα πέταξε απο την Νέα Υόρκη στην Αθήνα για τριήμερο με τους πρόσφυγες.

Καταλάβατε αγαπητοί μου αναγνώστες γιατί είμαι έτοιμος να φύγω στα καράβια ;

 

Αποφασισμένος είναι ο Καμμένος ο Πάνος να ζητά την παραίτηση του Μουζάλα που μένει μέχρι να φύγει αφού η παραίτηση του είναι ήδη στην διάθεση του πρωθυπουργού που θα την κάνει δεκτή μετά την επιστροφή του απο τις Βρυξέλες και την Σύνοδο Κορυφής.

Καταλαβαίνετε οτι ο Τσίπρας έχει πάρει το μήνυμα του Καμμένου και στέλνει τον Μουζάλα για να μην χάσει την στήριξη των ΑΝΕΛ.

Είδατε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που υπάρχει ανάμεσα στους δυό εταίρους της συγκκυβέρνησης ;

Ο Καμμένος εκβιάζει και ο Τσίπρας μασάει και έτσι συνεχίζεται το έργο.

Η επιστροφή του Ντικάμπριο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που ζούμε σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα.

Εντάξει ο Μουζάλας το έκανε το σφάλμα αλλα θεωρώ υπερβολική την απαίτηση ΄του Καμμένου για παραίτηση.

Ο άνθρωπος έκανε λάθος και το αναγνώρισε ,ζήτησε συγνώμη και εκεί θα έπρεπε να τελειώσει η ιστορία.

Τώρα ο Καμμένος βγάζει το άχτι του επειδή έκανε το παγόνι στις απαιτήσεις των δανειστών με τις γνωστές κωλοτούμπες και ζητάει το κεφάλι του Μουζάλα.

Κάπου και αυτός με κάποιο τρόπο θα πρέπει να δείξει οτι υπάρχει και είναι και μάλιστα και ζόρικος όταν τον παίρνει θα συμπληρώσουμε εμείς.

 

Το κρύο θα συνεχιστεί για μερικά 24άωρα ακόμα και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Πάντως σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι βελτιωμένος και σαφώς πολύ καλύτερος απο οτι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Μπορούμε αν έχουμε διάθεση να πετάξουμε τον χαρταετό αυτό το Σαββατοκύριακο αν δεν μπορέσαμε να το κάνουμε το προηγούμενο.

 

Η απόφαση του Τσίπρα για την παραμονή ή οχι του Μουζάλα στην κυβέρνηση όσο καθυστερεί δίνει την εντύπωση μιας προσωπικής μονομαχίας Τσίπρα – Καμμένου για το ποιός τελικά θα επικρατήσει και ποιός τελικά κάνει κουμάντο αυτό το μαγαζί.

Ο Καμμένος είναι κάθετος και δεν συζητά κάτι άλλο εκτός απο την παραίτηση Μουζάλα ενώ μέσα στην κυβέρνηση αλλα και τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει να δημιουργείται ένα κίνημα υπέρ της παραμονής του Μουζάλα στην κυβέρνηση που καταλαβαίνετε οτι δίνει μια άλλη σημασία στην τελική απόφαση του Τσίπρα ιδιαίτερα αν αυτή είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις Καμμένου.

Θα υπάρχει πρόβλημα είτε φύγει είτε μείνει ο Μουζάλας και θα πρέπει απο τώρα ο Τσίπρας αν δεν θέλει να μπλέξει με κάλπες να βρεί την πρώτη αλλαγή του Καμμένου που μπορεί να φτάσει αυτή την κόντρα στα άκρα και τα άκρα σε αυτή την περίπτωση είναι η αποχώρηση του κόμματος του απο την συγκυβέρνηση.

 

Αυτά και για σήμερα αγαπητοί αναγνώστες της στήλης.

Πάμε για άλλο ένα Σαβββατοκύριακο που το θα προτιμούσαμε καιρικά απο το προηγούμενο που ήταν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αφού ο άσχημος καιρός μας καθήλωσε μέσα στα σπίτια.

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης