Νέστος Χρυσούπολης: Παράπονα Παπαβασιλείου για την εμφάνιση των παικτών – Βυζάντιο: Νίκη με ΑΟΚ, διαφορετικά… χάνεται

 Νέστος Χρυσούπολης:  Παράπονα Παπαβασιλείου για την εμφάνιση των παικτών –  Βυζάντιο:  Νίκη με ΑΟΚ, διαφορετικά… χάνεται

Νέστος Χρυσούπολης:  Παράπονα Παπαβασιλείου για την εμφάνιση των παικτών

Ο Σάκης Παπαβασιλείου έμεινε απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, στο ματς με την Κοζάνη. Για πρώτη φορά, εξέφρασε παράπονα για την αγωνιστικότητα των παικτών του.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Παπαβασιλείου: « Στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχε μια ομάδα που ήθελε περισσότερο τους 3 βαθμούς. Η Κοζάνη έδειξε, μαχητικότητα, πείσμα, πάθος, για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Εμείς δείξαμε ότι δεν είχαμε διάθεση, δεν είχαμε όρεξη, δεν είχαμε τρεξίματα, δεν είχαμε θέληση να πάρουμε τους 3 βαθμούς.  Στο παιχνίδι δεν υπήρχε από μας ποδοσφαιρικός εγωισμός, ήμασταν νωθροί, χωρίς ψυχή και δύναμη. Με αυτή την εικόνα που δείξαμε, θα κοιτάξουμε για την επόμενη χρονιά, πως θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, άρα θα δώσουμε έμφαση στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά».

Βυζάντιο:  Νίκη με ΑΟΚ, διαφορετικά… χάνεται

Το Βυζάντιο πλέον κοιτάζει το ντέρμπι με τον ΑΟΚ, όπου είναι καθοριστικό για το να έχει ελπίδες μέχρι τέλος για την παραμονή του.  Θέλει μόνο νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα είναι καταδικαστικό.  Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν υπολογίζονται ο Αποστόλου και ο Καζαντζίδης, που αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη(κόκκινη) στο ματς που πέρασε. Μάλλον θα επιστρέψει ο Κάπατζης, που ένιωσε ενοχλήσεις στο τραύμα του και κρίθηκε ότι δεν έπρεπε να υπάρχει ρίσκο με τη συμμετοχή, στο ματς κόντρα στον πρωταθλητή Αρη.  Για το ματς με τον Αρη αλλά και για τη συνέχεια , ο προπονητής του Βυζαντίου, Γιάννης Ιωαννίδης, τόνισε  χθες στους 93,7: «  Δυστυχώς για μας, φαίνεται ότι η κατηγορία τελειώνει αν δούμε και τα χθεσινά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο Αρης ήταν καταιγιστικός ενώ δίνω συγχαρητήρια στα παλικάρια μου, για το πρώτο ημίχρονο. Τηρήθηκε το αγωνιστικό πλάνο κατά γράμμα. Δεν υπάρχουν όμως βοήθειες από τον πάγκο, δεν υπάρχουν ισάξιες επιλογές, γι` αυτό το λόγο, βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Δείξαμε ένα πολύ  καλό πρόσωπο για 45 λεπτά, με τρείς κλασσικές ευκαιρίες.  Από εκεί και μετά, στο β` μέρος, ήρθε η κούραση. Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται 8 ολόκληρους μήνες και βγάζουν 90λεπτα. Είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουν μετά το 60`. Αυτό μας στοιχίζει. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλος. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να φτάσουμε στους 46 βαθμούς. Δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω.

Ακόμη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πήγαμε να πάρουμε κάτι καλό. Δεν τα καταφέραμε. Ο Αρης ήταν καταιγιστικός. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε το χρέος μας. Να πάμε στους 46 βαθμούς. Απ` ότι φαίνεται τώρα, οι 46 βαθμοί δεν είναι αρκετοί για τη σωτηρία. Είναι όμως ποδόσφαιρο. Μπορεί να έρθουν αναπάντεχα αποτελέσματα. Τα παιδιά το πιστεύουν ότι μπορούμε να πάμε στους 46 βαθμούς. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό. Αν είχαμε 40 βαθμούς, τώρα δε θα ήμασταν φαβορί για τον υποβιβασμό. Έπρεπε να είχαμε 3 ακόμη βαθμούς».

 

Διαβάστε επίσης