Οι μαγκιές πληρώνονται part II

 Οι μαγκιές πληρώνονται part II

Η εγγύηση  που ζητάει με την μορφή επιπλέον μέτρων το ΔΝΤ επιβεβαιώνεται αλλά όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές είναι υπο όρους που σημαίνει οτι μπορεί και να τα αποφύγουμε.

Το χειρότερο αγαπητοί αναγνώστες είναι οτι πλέον έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που και αυτός μας αντιπαθεί και προσπαθεί να μας δυσκολέψει.

Ακόμα και στο θέμα του χρέους που το ΔΝΤ ζητούσε όπως και εμείς κούρεμα τώρα έχει αλλάξει την στάση του και βολεύεται και με μια απλή μείωση , εγώ θα την χαρακτήριζα υποβάθμιση μέσω άλλων τρόπων και οχι του αποτελεσματικού κουρέματος.

Η κυβέρνηση έχει μπροστά της μια ολόκληρη εβδομάδα για να μπορέσει να κλείσει και την διαπραγμάτευση και την αξιολόγηση για να πάμε παρακάτω.

Αν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας η άλλη εβδομάδα θα είναι όντως η εβδομάδα των παθών.

Μετά την απόδραση στην Νέα Υόρκη μετά την απόδραση και την ηλιοθεραπεία στα ΑΧΛΑ αυτό το Σαββατοκύριακο που μόλις μας πέρασε η Μενεγάκη η Ελένη μας έστειλε χαιρετίσματα απο την μαγευτική Σαντορίνη την οποία και επέλεξε να περάσει ένα ωραίο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο.

Απο απόδραση σε απόδραση το Ελενάκι.

Ούτε ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ να ήταν.

Θα μου πείτε απο την άλλη και θα έχετε και δίκιο αν δεν κάνει αποδράσεις τουριστικού χαρακτήρα η Μενεγάκη ποιός θα κάνει ;

Η Μενεγάκη είναι η παρουσιάστρια που χωρίς απαραίτητα η εκπομπή της να κάνει τα καλύτερα νούμερα είναι η πρώτη και και είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γιατί πολύ απλά κυρίες και κυρίοι ξέρει να πουλάει τον ευατό της και διαχειρίζεται πολύ καλά όλη αυτή την τηλεοπτική δημοφιλία της.

Η φιέστα του Ολυμπιακού προχθές στο Καραϊσκάκη θύμιζε λίγο την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων τον Αύγουστο του 2004.

Απλά στην θέση της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη ήταν ο Μαρινάκης που θέλει κάθε χρόνο που ο Ολυμπιακός σηκώνει την κούπα να κάνει φιέστα ΟΣΚΑΡΙΚΗ.

Τα λεφτά και ο βήχας δεν κρύβονται λένε οι πιο παλίοί και έχουν δίκιο.

Το ντέρμπι που έκρινε τον πρωταθλητή στο Α’ τοπικό πέρασε αλλα δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες που έχει το Βερούλειο.

Με δυό παγκάκια που βάψαμε και μια σκούπα που πήραμε δεν λύσαμε το πρόβλημα.

Το Βερούλειο πονάει και χρειάζεται πολύ περισσότερο απο ένα σκούπισμα και ένα βάψιμο.

Ιδιαίτερα αν ο Ηρακλής κερδίσει τα μπαράζ και του χρόνου αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική το λίφτινγκ του γηπέδου κρίνεται απαραίτητο.

Ο ανοιξιάτικος καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα με το θερμόμετρο να ξεπερνάει σε καθημερινή βάση τους 20 βαθμούς.

Την Τετάρτη μπορεί να πέσει λίγο η θερμοκρασία αλλα τίποτα το ιδιαίτερο το ανησυχητικό.

Το μοναδικό πάρκο του Παληού το ΚΟΡΑΛΙ έχει πλέον έντονα σημάδια εγκατάλειψης όταν κάθε καλοκαίρι στο συγκεκριμένο πάρκο κατεβαίνουν και παίζουν πάρα πολλά παιδάκια.

Ο Δήμος Καβάλας παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει θα πρέπει να έχει έστω και μια επιδερμική συνδρομή ΄έστω για τα απαραίτητα προκειμένου το πάρκο να λειτουργήσει γιατί αυτή την ώρα που μιλάμε δεν υπάρχει πάρκο.

Αντίθετα με το Παληό στην Νέα Ηρακλείτσα έχουν στήσει στο κέντρο του χωριού μια καινούργια παιδική χαρά Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ΄μπράβο στον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του αυτή.

Επίσης στον Δήμο Παγγαίου φαίνεται οτι έχει ξεκινήσει η αποψίλωση και τα χόρτα μέχρι τα όρια του Παληού είναι κομμένα.
Δεύτερο μπράβο στον Δήμο Παγγαίου γιατί στον Δήμο Καβάλας τα χόρτα θα αρχίσουν να κόβονται απο τα μέσα Ιούνη και στο Παληό βλέπω να φτάνουν τα συνεργεία τέλη Αυγούστου.

Μέχρι τότε θα παλεύουμε με τα φίδια.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14 γιατί τα επόμενα 24άωρα θα είναι πολύ δύσκολα και κρίσιμα.

Εκτός απροόπτου πάμε για συμφωνία μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα με οτι αυτό συνεπάγεται.

Με ή χωρίς τα μέτρα εγγύηση θα πρέπει να τελιώνουμε με αυτές τις ιστορίες.

Να έχετε το νού σας και τα μάτιας σας 14.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Υπερεκτίμησε

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης